Opublikowano 23 Lutego 201511 l nie, nie byłem u Dzik-usa, nie miałem kiedy temat ogarnialismy na raty dlatego troche to trwało ogolnie to przesiedziałem ok 3 godzin pod Realem na Struga Nie można napisać do ciebie wiadomości a o zaciskach chciałem pogadać Wysłane z IPHONA 6 PLUS
Opublikowano 23 Lutego 201511 l nie, nie byłem u Dzik-usa, nie miałem kiedy temat ogarnialismy na raty dlatego troche to trwało ogolnie to przesiedziałem ok 3 godzin pod Realem na Struga Nie można napisać do ciebie wiadomości a o zaciskach chciałem pogadać Wysłane z IPHONA 6 PLUS Nr do mnie masz ponizej
Opublikowano 24 Lutego 201511 l Pany, gdzie w Szczecinie jest autoryzowany serwis telefonów Sony ,który naprawi telefon na gwarancji...?? Ja swojego Arc S gwarancyjnie naprawiałem w serwisie na Królowej Jadwigi 39, serwis się nazywa jeśli dobrze pamiętam Telpi i robią też Samsungi. Ostatni raz byłem u nich w lipcu 2014.
Opublikowano 24 Lutego 201511 l Tez tam byłem ostatnio z kolega wlasnie tylko z samsungiem s5 , dobrze wiedziec ze robią tez Sony
Opublikowano 24 Lutego 201511 l Pany, gdzie w Szczecinie jest autoryzowany serwis telefonów Sony ,który naprawi telefon na gwarancji...?? Ja swojego Arc S gwarancyjnie naprawiałem w serwisie na Królowej Jadwigi 39, serwis się nazywa jeśli dobrze pamiętam Telpi i robią też Samsungi. Ostatni raz byłem u nich w lipcu 2014. Ufo games
Opublikowano 24 Lutego 201511 l A to Ciebie musiał bediks wychwalać szukałem po Słupsku, ale znalazłem coś innego.
Opublikowano 24 Lutego 201511 l Widzę, widzę, tylko nie mówił, że to Ty, szukałem po mieście i wyskoczyła inna firma ;/
Opublikowano 24 Lutego 201511 l Widzę, widzę, tylko nie mówił, że to Ty, szukałem po mieście i wyskoczyła inna firma ;/ Jak już się dowiesz co jak i za ile daj znać kozę ja tez się załapie Wysłane z IPHONA 6 PLUS
Opublikowano 24 Lutego 201511 l Co chcecie regenerować ?Ja zaciski przód a4b5 silnik 1.8 125 km rok 1998Wysłane z IPHONA 6 PLUS Edytowane 24 Lutego 201511 l przez prezesik
Opublikowano 24 Lutego 201511 l Od 200zl w gore za dwa zaciski z jarzmami jezeli cos trzeba wymieniac cena jest wyższa o cenę czesci