wesz82 Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Oby się sprawował Dobrze ze Tomek go nie dostanie na dłużej bo pewnie by go popsuł
Dev Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Juz dzisiaj ogarniety, filtry oleje plyny. znalazłem jeden spory wyciek oleju i gra jutro zimowe opony i rejestracja. w tygodniu poleci jeszcze rozrzad
bediks Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Byłeś w zs i nawet na bajer nie przyjechałem ale u dzika pewnie byłeś
wesz82 Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Trzeba bylo go schaltowac i nagrac jak sie tlumaczy ;-)
Dev Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 nie, nie byłem u Dzik-usa, nie miałem kiedy temat ogarnialismy na raty dlatego troche to trwało ogolnie to przesiedziałem ok 3 godzin pod Realem na Struga
bediks Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Po drugiej stronie dobry szaszlyk w mercurym cza było zjeść
Dev Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Szaszłyk był Autko zarejestrowane, ubezpieczone i obute w zimowki. Teraz szukam alumków do letnich łopun.
samekgsx550 Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Tankuje ktoś na Auchan ? Jakie wrażenia ? Zastanawiam czy nie przerzucić się z orlenu na marketową ON. Z tego co czytałem opinii tyle co ludzi. Jedni narzekają że robią 100 km mniej na zbiorniku, wtrysk i pompy im siadają. Ktoś kto tam niby pracował, napisał że biorą paliwo tam gdzie wszyscy.Tyle że po czyszczeniu zbiorników itp. Zaś Inny sobie zachwalają i same pozytywy. Wiadomo jak cię boli głowa to na forum napiszą że już po tobie. Jak widać kolejki są duże http://www.wykop.pl/link/2024400/modlitwa-w-auchan/ Ja mogę dodać tyle od siebie że na jednej ze znanych stacji przy Kolumba i nie jest to ta przy myjni ze słonikiem,już drugi raz się załatwiłem. Smród z auta niesamowity. Na początku myślałem że coś nawaliło. Czuć taką jakby dyktę gryzącą w oczy. Po do tankowaniu w innym mieście problem natychmiastowo znikł i z rury nic nie było czuć. Ostatnio się zapomniałem i znowu tam zatankowałem. Efekt, fryta tura jak ja cie nie mogę. Na samym dole jest parę opinii. http://wiadomosci.onet.pl/szczecin/uwaga-na-chrzczone-paliwa-wyniki-kontroli-inspekcji-handlowej-w-woj/km23e
bediks Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Na pewnej stacji na gdańskiej "markowej " w ciagu ostatniego roku 2 razy nie zmieścili sie w normach Ja tankuje na marketowach ale wiadomo na benzynie inaczej i nigdy nie było problemów Dopiero teraz przeczytałem ten artykuł na koncu. Wlasnie o shell mi chodzilo no patrz pan
husajn22 Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 ja tankuje na carfour na struga tyle że PB i LPG i nie narzekam
KUBAS2012 Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Szwagier tankował swoją Toyotę 1,4 w dieslu, i już mu się odechciało oszczędności.... Ja osobiście tankuję na Orlenie...
windu83 Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Tylko Auchan, reszta stacji ładuje Cię po prostu w kakao podnosząc sztucznie ceny. Btw. Paliwa właśnie zaczęły drożeć, także tankujcie swoje niunie do pełna bo niedługo disel przekroczy ostro 5 zł
SotoM Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 Ja tankowałem 2x na auchanie -brak jakich kolwiek spostrzeżeń jak na innych stacjach-orlen,lotos,bp. Mój teść tylko na orlenach tankuje i kilka razy tankował na auchanie i tak samo-żadnych innych wrażeń/dziwnych zachowań. Zastanówmy sie nad kilku godzinną promocją na auchanie za nim się zatankuje...suszenie zbiorników przed dostawą.
leo... Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 suszenie zbiorników przed dostawą musza suszyc w przypadku dizla - obecnie w naszym paliwie jest tak duzo bioestrow ze po miesiacu wylegaja sie kultury bakterii ...
schak Opublikowano 18 Lutego 2015 Opublikowano 18 Lutego 2015 Witam kolegów z zach-pom. Czy jest gdzieś u nas możliwość regeneracji odbłyśników lamp przednich?
KUBAS2012 Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 Podpytywałem się znajomych i raczej w grę wchodzi tylko wysyłka Poznań, Wrocław trzeba w necie poszukać lub podpytać na głównym
SotoM Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 Dzik robił w swojej 211tce-ale wysyłał lumpy.zapytaj sie go gdzie to robił.
SotoM Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 Pany, gdzie w Szczecinie jest autoryzowany serwis telefonów Sony ,który naprawi telefon na gwarancji...??
bediks Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 Na niepodległości między KFC a McDonald kiedyś był autoryzowany Sony
Rekomendowane odpowiedzi