Maciej8891 Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 ale i tak Galca pokonałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galec Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Następnym razem to będziemy latać a nie jeździć po tym torze a Ty Maciej8891 tak się nie ciesz bo byłeś raptem 0,702 sekundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 przestańcie dziewczyny :0 dajcie sobie buzi i spać to byl udany dzionek poza tym mandatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Marcin to nie był mandat to było "darmowe wejście do muzeum" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 ładne mi darmowe ooooooooooo właśnie muszę zrobić przelew :/ Dobra Panowie zbieram sie powoli bo jeszcze Radka che odwiedzić no i kieruję sie na Ninedralndy! pozdro guys i informujcie mnie o wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 za co mandat dostaliscie ;O ? kurde bylem tez w tym muzeum ale jakos szału tam nie ma.. myslalem ze lepiej bedzie to wszystko pokazane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 spiidy ja też sie rozczarowałem :/ myslałem że bdzie lepiej :/ mandat zbiorowy dla audi za parkowanie w niedozwolonym miejscu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 ło matko xD a gdzie zaparkowaliscie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 cholera wie jakiś park czy co wjechaliśmy i testowaliśmy quattro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel1985 Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Ale śmieszne chłoapki...naprawdę boki zrywac Galec Ty sie tak nie jaraj bo i tak nic z tego nie będzie! Dzięki za spota i udany wyjazd (no może poza tym mandatem:) ) szykujcie się już na następny wyjazd i na bęcki (tj. rewanż) na gokartach Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 hahahahahahaah no i z uśmiechem stąd wyjedzam na paszczy 800km do zrobieni:/ jeszcze Radka odwiedzę po drodzę, chyba mi się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel1985 Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Tylko spokojnie na trasie! Wystarczy już wypadków na najbliższe milion lat! Pozdrów Radka i Renię i trzymaj się Martinez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Danke:) no powoli sie pakuję oganę temat z jedzeniem i powoli bede ruszać mam nadzieję że uda sie koło 13tej wyjechać bo jeszcze zakupy mnie czekają i pewnie odwiedziny w Lidlu[br]Dopisany: 16 Maj 2010, 11:55_________________________________________________Dobra Pany do mnie już idzie kabelek OBD1/OBD2 VAG'ina już ściągnięta wiec jak coś to dołączam do grona diagnostów-onanistów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/serwer_klubowy-t134351.0.html :wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nochal Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 spiidy tego chyba nie trzeba dodatkowo reklamowac;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 czy ja wiem ;p nigdy nie zaszkodzi hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahoo Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Koledzy gdzie u nas w Szczecinie mozna kupic płyn chłodniczy G12 ten rozowy potrzebuje go dzis popoludniu kupic ale nie chce jezdzic w ciemno. W ASO bedzie ? Swoja droga co ile dolewacie plynu chlodniczego i ile bo sie zastanawiam czy moge miec jakis wyciek ? pozdrowka OK juz sie dowiedzialem, w ASO powinno byc. Natomiast z tego co wiem to tam sprzedają g12++ czy moge to wymieszać z g12. Bo g12+ to wiem ze mozna a g12++ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ossek Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Ja kupowałem w Feu Vercie koło Castoramy. Dolewam około 0,5l na 10000km, mam minimalny wyciek ale jakoś nie mogę się zmobilizować, żeby się tym zająć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahoo Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 mi ubyło tak z pól centymetra gdzies na 2 tysiące kilosów. Ale płyn świeżo po wymianie. Nie wiem czy sie martwic czy nie. Wlasnie kupilem G12++ zaraz rozrobie z woda i doleje troszke i bede obserwowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ossek Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Może się po prostu odpowietrzył do końca, poza tym płyn zmienia swoją objętość w zależności od temperatury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi