Gość mateoos Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Albo się starzeję, albo wcale nie jest tak łatwo wymienić głośniki w A4 B5. Kupiłem sobie dzisiaj zestaw 13cm Magnata i 10cm Blaupunkta (nie mam pojęcia czemu, ale założyłem, że tak będzie dobrze). Okazało się, że z przodu mam coś pomiędzy 10 a 13 cm z kompletnie niestandarowymi punktami mocowania i bez konkretnej rzeźby nieoryginalny głośnik po prostu nie zagra. Z kolei z tyłu w drzwiach mam 16cm, które grają przyzwoicie. Summa summarum jutro jadę oddać głośniki do sklepu (opakowanie nie zostało uszkodzone) i zaczynam poszukiwania oryginalnego głośnika prawy przód do A4 z 2000 roku.
endriuu Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Albo się starzeję, albo wcale nie jest tak łatwo wymienić głośniki w A4 B5. Kupiłem sobie dzisiaj zestaw 13cm Magnata i 10cm Blaupunkta (nie mam pojęcia czemu, ale założyłem, że tak będzie dobrze). Okazało się, że z przodu mam coś pomiędzy 10 a 13 cm z kompletnie niestandarowymi punktami mocowania i bez konkretnej rzeźby nieoryginalny głośnik po prostu nie zagra. Z kolei z tyłu w drzwiach mam 16cm, które grają przyzwoicie. Summa summarum jutro jadę oddać głośniki do sklepu (opakowanie nie zostało uszkodzone) i zaczynam poszukiwania oryginalnego głośnika prawy przód do A4 z 2000 roku. szukaj. bylo na forum jak zalozyc nie ori glosniki.
Gość mateoos Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Nie muszę już szukać. Głośniki oddałem i namierzyłem aukcję z oryginałami.
yahoo Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Kurna a ja dziś o 5 rano puknąłem sarne na szosie stargardzkiej. Ehhh może się uda coś z ubezpieczenia skubnąć
Gość mateoos Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Kurna a ja dziś o 5 rano puknąłem sarne na szosie stargardzkiej. Ehhh może się uda coś z ubezpieczenia skubnąć Jeśli był tam znak ostrzegający o zwierzętach, to raczej nic nie skubniesz. Przynajmniej kiedyś tak mi wyjaśniono.
yahoo Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Nie było znaku. Poza tym mam mini AC i to uwzglednia kolizje ze zwierzyną. Na szczęscie jest tylko lekko pekniety zderzak ale zobaczymy jak bedzie.
endriuu Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 ze swojego ubezpieczenia mozesz jedynie skubnac. od Lasów nic nie uzyskasz - jedyny wyjatek to polowanie. wtedy jest szansa - to ludzie sprowokowali zwierzeta do ucieczki.
yahoo Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Nie no od lasow nic nie chce. Sproboje to zalatwic z mini AC w koncu to obejmuje wiec powinno byc dobrze. Najciekawsze ze nawet po takim w sumie nie duzym incydencie przychodzi chwila refleksji i daje do myslenia heh. Noga z gazu automatycznia opadla w dalszej drodze.
spiidy Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Opublikowano 30 Maja 2010 no musi noga odpuścic bo jak zderzak ma oslabione mocowania to trzeba zwolnic zeby wiatr go nie wyrwał
tigy Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 hey wczoraj w drodze z Gdańska do Szczecina widziałem czarne audi b5 1.9 T z naklejką klubową z CB radiem ale pognało dalej - a ja delikatnie - bez szaleństw
dirty8 Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Witam klubowiczów , czy mozecie polecic konkretnego lakiernika w szczecinie lub okolicach ... w Świnoujściu sami partacze po garazach masakra ....
endriuu Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Witam klubowiczów , czy mozecie polecic konkretnego lakiernika w szczecinie lub okolicach ... w Świnoujściu sami partacze po garazach masakra .... http://www.a4-klub.pl/smf/blacharstwo_lakiernictwo-t57427.0.html
dirty8 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Witam klubowiczów , czy mozecie polecic konkretnego lakiernika w szczecinie lub okolicach ... w Świnoujściu sami partacze po garazach masakra .... http://www.a4-klub.pl/smf/blacharstwo_lakiernictwo-t57427.0.html Podziekował .... jutro zdzwonie i obgadam temat ... tak czy siak musze jechac na szczecin , jakis spocik pzy okazji moze sie skroi ??? [br]Dopisany: 31 Maj 2010, 22:15_________________________________________________w sprawie lakierowania dodzwonilem sie na ul szeroką ... poczekamy , zobaczymy , ustawiony jestem na poniedzialek .Mam nadzieje ze i ja bede mogl polecic komus ten zaklad .
spiidy Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2010 nie chce ktośz was guzika podłokietnika do b5 nowego za 25 zł kupic? nie taki mi przyslali ;/ i jeszcze takie pytanko komu sie nudzi czwartek w godzinach powiedzmy koło południa , ma Vaga i chce wpaśc powalczyc zemną i z autem ?
marecki1978 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 spidi a co bedziesz robil u siebie vagiem?
spiidy Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2010 mam jakies problemy z komunikacja np modułu komfortu wiec zamierzam rozbroic drzwi i ogarnac oco tam chodzi bo bylo cos grzebane przez poprzednika i tam z komunikacja zegarów i radyjka powalczyc i ogolnie poswiece chyba caly dzien autku wiec jak ktos chce coś porobić to zapraszam i razem powalczymy nawet jakiegoś grila mozna zrobić przy tym , w razie czego adres na PW podam lub numer tel tak samo
Xsystoff Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Bardzo chetnie moge pomoc tylko, ze ja mam sam kabel bez laptopa Grill tez bardzo chetnie Przy okazji powalcze u siebie z podcisnieniem, ktory mi sie wypina przy szybkim zmienianiu biegow ( :blink: ).
spiidy Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2010 ktoś napewno sie zglosi z laptopem bo ja mam viste i problemy z vagiem
marecki1978 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 spidi tez mam viste i problem z komunikacja modułu komfortu myslisz ze to przez viste?
Xsystoff Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Ja mam Viste i niestety mimo licznych prob kabel mi nie dziala, obecnie jak tylko podepne go do usb to mam bluescreena i zwieche lapka...
Rekomendowane odpowiedzi