Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Przełacznik świateł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy przełącznik świateł z VW nr 1C0 941 531 A jest kompatybilny z naszym 8E0 941 531A? Na pierwszy rzut oka wyglądają podobnie... Może ktoś sprawdzał?

Opublikowano

No ale passat ma chyba inny kolor podświetlnia.

Opublikowano
  julo23 napisał(a):

No ale passat ma chyba inny kolor podświetlnia.

kolor podświetlenia-chyba niewiele ma wspólnego z przełącznikiem,mozna to zmienić :wink4:
Opublikowano

Na pewno nie jest kompatybilny. Skoro nawet przelaczniki z A4 (o roznych numerach) czasami nie sa kompatybilne. Po co Ci przelacznik z paska..? Bo tanszy..? Kup przelacznik od A4 na allegro i przeloz elektronike.

Opublikowano

Najbardziej mnie boli parszywa jakość wykonania tego przełącznika... Ta ścierająca się farba wygląda ohydnie:( Chociaż nie wiem, czy nie musiałbym się nastawić na wymianę raz w roku :)

Opublikowano

Gdzieś czytałem, nie wiem teraz na którym forum, że ktoś pomalował sobie to wytarcie na czarno, zakleił tylko to co ma świecić i nie było śladu.

Przed samą wymianą może warto spróbować ? Bo i tak nie ma nic do stracenia.

Ja poluje też na przełącznik bo mam małe wytarcie ale 200zł to w życiu nie dam.

Opublikowano

Ten przełącznik jest strasznie wycierający i denerwujący wzrok, ja też mam podrapany i to bardzo ale tak jak kolega napisał 200 to spora sumka za wymianę na nie podrapany

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wlacznik od paska podejdzie ale niestety bedzie przekrecony(ikonki beda przesuniete w prawo) po zamontowaniu.Kolor podswietlenia jest taki sam jak w audi.

Opublikowano

Panowie , temat przełacznika przerabiany wielokrotnie, sorry ale nie jeździcie Polonezami czy Fiatami aby koszt 200-250 zł powalił Was na nogi :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...