Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Modern Talking :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sluchalem.... Poslucham czasami jeszcze.... , ale zeby zakladac temat o Modern Talking? Nie, no .... jest mnostwo kapel bardziej zaslugujacych na wlasny temat.

Osobiscie cale zycie bede sluchal na pewno takich formacji, jak: Dire Straits, ZZ-TOP czy ACDC, ale kazdy ma inny gust. :)

Opublikowano
  • Autor

Są Queen, The Beatles, Rolling Stones, Bon Jovi, Europe, Led Zeppelin, Def Leppard, Alice Cooper, Van Halen itp. itd.

Założyłem temat o Modern Talking, bo byłem ciekaw czy ktoś oprócz mnie na forum Ich słucha... tyle...

Opublikowano

Są oki :good:

Opublikowano

Osobiscie cale zycie bede sluchal na pewno takich formacji, jak: ACDC,

http://muzyka.onet.pl/0,2106110,newsy.html

będziesz?

jest szansa usłyszeć prawdziwą muzykę... ja będę :punk: :punk: :punk::good:

Opublikowano

będziesz?

No i to się nazywa MUZYKA :good: :good: :good: :good:
Opublikowano

Są Queen, Bon Jovi, Europe, Alice Cooper...

A także Aerosmith, Roxette...

Miałem ze 2 kasety VHS z ich teledyskami, więc nie jest mi to obce. Zmotywowałeś mnie, żeby wyciągnąć z piwnicy Video i odświeżyć te kasety :good:

Opublikowano

byłem kiedyś tzn chyba we wczesnych latach 90 lub późnych 80 na koncercie na Torwarze :kox:...to chyba był mój pierwszy wypad na koncert

potem gitarowy bardziej się zrobiłem :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Każdy słucha tego co lubi..., ale żeby od razu obrażać Modern Talking... :shocked::blink::wallbash:... Bez przesady... Chociaż nie słucham Michaela Jackson tak często jak MT to potrafię go docenić za to co zrobił dla przemysłu muzycznego i słusznie jest nazywany Królem Popu :).

Opublikowano

Każdy słucha tego co lubi..., ale żeby od razu obrażać Modern Talking... :shocked::blink::wallbash:... Bez przesady...

Dokładnie bez przesady :!: Nie bierz tego tak do siebie

Zakładając ten temat spodziewałeś się, że wszyscy napiszą jakie to MT jest za***iste :?:

Ja na przykład ich nie słucham, nie słuchałem i na bank nie będę słuchał, chyba że na gitarze zagra Slash :punk:

Jeżeli tak Cię dotyka to, że ktoś nazywa ich muzę giejnią to trzeba było nie zakładać tego tematu

Opublikowano

Ja na przykład ich nie słucham, nie słuchałem i na bank nie będę słuchał, chyba że na gitarze zagra Slash :punk:

Jeżeli tak Cię dotyka to, że ktoś nazywa ich muzę giejnią to trzeba było nie zakładać tego tematu

:thumbup: :thumbup: :thumbup:

:punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk:

Opublikowano
  • Autor

Ja brałem pod uwagę to, że MT ma swoich zwolenników i przeciwników (zresztą jak każdy zespół), ale i tak jestem zaskoczony, że kilka osób na forum słucha i lubi MT. Wcześniej zła opinia na Ich temat mnie bolała tzw. sprawiała przykrość, teraz mnie w ogóle nie rusza, ale dziwią mnie te obelgi na Ich temat. Ktoś Ich nie słucha, nie lubi to mówi wprost "Nie lubię i koniec", ale przy tym nie trzeba było używać brzydkich słów...

Opublikowano

Ktoś Ich nie słucha, nie lubi to mówi wprost "Nie lubię i koniec",

Tak nie można drogi Kolego. Dobre wychowanie wymaga, aby głosząc jakąś opinię, uzasadnić ją ;)

ale przy tym nie trzeba było używać brzydkich słów...

A kto i gdzie?

Myślę, że jesteś z deka przewrażliwiony :kox:

Opublikowano

będziesz?

kuszaca propozycja... :evil:

...nie powiem, nawet BARDZO... :naughty:

Opublikowano

Myślę, że jesteś z deka przewrażliwiony :kox:

z deka :good:

temat trochę bez sensu :gwizdanie:

Skyliner jeżeli szukasz fanów MT to załóż fanklub np. www.moderntalking.pl i wtedy słów krytyki nie będziesz musiał słuchać :wink4:

Opublikowano

truckmaniak tu się wymądrzasz a tam u siebie pewnie non stop italo disco tłuczesz :evil2::lol1::evil2:

Opublikowano

Dire Straits

:good:

a MT nie jest najgorsze ale nie slucham :wink4: , kiedys ojciec sluchal(to byl chyba ich remake kawalkow z 80-90) to jak jezdzilem z nim to obijalo mi sie o uszy, maja pare fajnych kawalkow ale zeby to byla wybitna muzyka no to ... nie bardzo :gwizdanie:

Opublikowano

truckmaniak tu się wymądrzasz a tam u siebie pewnie non stop italo disco tłuczesz :evil2::lol1::evil2:

Wiedziałęm, że nie da się tego zbyt długo ukryć :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

:embarrassed: :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed:

Opublikowano
  • Autor

Akurat mam swoje konto na www.moderntalking.pl i to ponad 3 lata... a założyłem ten wątek z ciekawości :hi:.

Opublikowano

Akurat mam swoje konto na www.moderntalking.pl i to ponad 3 lata... a założyłem ten wątek z ciekawości :hi:.

:polew: :polew: :polew: :polew: dobre :naughty: , bez urazy ale jak to przeczytalem to nie moglem sie powstrzymac. Nie no jak lubisz az tak ... :mysli: to czemu nie :decayed:

Opublikowano

No comments ;)