wera.21 Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 witam wszystkich mam problem a moim a4 2,5tdi v6 afb z 98r mianowicie gdy silnik jest zimny długo kręci a gdy w końcu odpali to pracuje wiele ciszej a obroty dochodzą tylko do 2 tys. a z wydechu lecą błękitne śmierdzące spaliny i tak przez pare minut potem na momęcik głośno zapracuje i niby wszystko jest dobrze . zdarza mu sie jeszcze w czasie jazdy wciskam gaz i przy 2.8 tys. obr odmawia posłuszeństwa spada do 2.4 tys obr a potem przyśpiesza ponownie !
PRZEMEK 2800 Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 podepnij vaga zobaczymy co pokaze
wera.21 Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 miałem podpięte nie wykazał żadnych błędów minimalnie za wczesny początek wtrysku ale mechanik twierdzi ze to niema nic do tego !
OKO Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 m podpięte nie wykazał żadnych błędów minimalnie za wczesny początek wtrysku ale mechanik twierdzi ze to niema nic do tego ! a będzie można coś wywnioskować.
CyRoL Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 mi się wydaje, że pompa coś może wariować, ale jak wiadomo, trzeba dobrze zdiagnozować, a później brać się za naprawę.
antol Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 U mnie było to samo i okazała sie pompa do wymiana
Rekomendowane odpowiedzi