IKMA Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Witam. Od pewnego czasu mam problem z vag com 4.09 i 3.11 otóż program jakby "zamulał" kompa. Wolno się uruchamia skakanie między funkcjami programu też strasznie wolno chodzi. Dodam, ze Polski VAG i vag com 2.08 działają idealnie. Miał ktoś taki problem?? Może wiecie jak to rozwiązać?? Przeinstalowywałem program, kabel na nowo i dalej to samo. Win xp
mstan Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Witam Na Twoim miejscu bym uważał, jak by się okazało że to jest zaraźliwe i przelezie Ci na ECU i silnik to dopiero będziesz miał kłopot. A tak na serio może masz jakiegoś robaczka. Pozdrawiam
IKMA Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Opublikowano 23 Lutego 2010 Nie ma mowy o wirusie. Więc pozostaje mi tylko polski vag albo ver 2.08:).
michal_g84 Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 ver 2.08 jest w zupełności wystarczająca więc chyba najlepiej będzie przejść na nią
IKMA Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Opublikowano 23 Lutego 2010 tak mi się wydaje. Ale czemu innym działa dobrze i tylko ja mam taki problem?? Nawet kumpel od którego mam 3.11 to nie ma takiego problemu. Jeszcze reinstal systemu pozostaje ale to w ostateczności:)
Kowi87 Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Mozesz to całkowicie odinstalować, przeczyscić rejestr pod względem wpisów vaga i spróbować zainstalować ponownie[br]Dopisany: 23 Luty 2010, 10:47_________________________________________________Na wstępie spróbuj tego programu http://support.microsoft.com/kb/290301/pl
H4mm3R Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 wyczyść też system i rejestr używająć Ccleaner
IKMA Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Opublikowano 23 Lutego 2010 Mozesz to całkowicie odinstalować, przeczyscić rejestr pod względem wpisów vaga i spróbować zainstalować ponownie[br]Dopisany: 23 Luty 2010, 10:47_________________________________________________Na wstępie spróbuj tego programu http://support.microsoft.com/kb/290301/pl Program po zainstalowaniu nie widzi vag coma:) żadnej wersji. Zainstalowałem vag'a od nowa i nadal go nie widzi:).
Kowi87 Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 hmmm odinstaluj ponownie ten program, przeczyść rejestr tym ccleaner, albo jakims innym, jest ich duzo np. polski regcleaner, zrób defragmentacje rejestru za pomocą tego programu i spórbuj ponownie zaisntalować wina lezy w samym programie, skoro na innych vagach wszystko działa, wiec sterowniki mozna wykluczyć
IKMA Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Opublikowano 23 Lutego 2010 Zrobiłem wszystko i nadal nic. Chyba trzeba będzie używać tylko polskiego vaga albo ver 2.08. Ale dzięki wielkie za pomoc i chęci:). Bo ja nie wiem już co z tym fantem zrobić[br]Dopisany: 23 Luty 2010, 11:49_________________________________________________Chyba, że ktoś zapoda program na maila albo wyśle na jakiś serwer i poda linka na pw bo może moja wersja jest coś nie tego??
Rekomendowane odpowiedzi