Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ALL] Concert - nie działa regulacja głośności

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moj concert ma zwalona regulacje głosnosci prawie wcale nie da sie jej regulowac a tym samym potenciometrem bez zadnych problemow da sie regulowac pozostale ustawienia co jest z tym??jak to naprawic??poradzcie cos :evil:

Opublikowano

Rozkręcamy radio , suszarka do włosów w ręke , podgrzewamy procesor i naprawione :wink4:

Opublikowano
  • Autor

zart??czy powaga?? :grin:

Opublikowano
zart??czy powaga?? :grin:

Jak najbardziej powaga

Opublikowano
  • Autor

a na dlugo to pomoze?? :lol:

a zobacze ten procesor od razu,poznam go bo tam moze jest ich wiecej?? :lol:

Opublikowano
a na dlugo to pomoze?? :lol:

a zobacze ten procesor od razu,poznam go bo tam moze jest ich wiecej?? :lol:

Powinno pomóc na zawsze.Postaram się znaleźć jakąś fotke , jak on wygląda :wink:

Opublikowano
  • Autor

super czekam :grin:

Opublikowano

WOW! A wszyscy mowili ze to jest nie do naprawienia...juz sprzedam temat kolegom z padnieta regulacja glosnosci :D

Opublikowano

a jak nie pomoże suszarka to do mikrofali , mały OT

Opublikowano
  • Autor

z ta mikrowela to juz przegiołes :lol:

Opublikowano

to do piekarnika ;D hhehe.... ale o czyms takim zeby suszarka naprawiac radio to nie slyszalem ;) jestem ciekawy czy pomoze ;)...

Opublikowano
to do piekarnika ;D hhehe.... ale o czyms takim zeby suszarka naprawiac radio to nie slyszalem ;) jestem ciekawy czy pomoze ;)...

Pomoże , bo to sprawdzona metoda :wink:

Opublikowano
Rozkręcamy radio , suszarka do włosów w ręke , podgrzewamy procesor i naprawione :wink:

:shock: pierwsze slysze ... ale jak pomaga to warto zapamietac ...... :twisted:

Opublikowano
Rozkręcamy radio , suszarka do włosów w ręke , podgrzewamy procesor i naprawione :wink:

:shock: pierwsze slysze ... ale jak pomaga to warto zapamietac ...... :twisted:

Widzisz Spanky brachu jakich ciekawych rzeczy można dowiedzieć się na forum :wink:

Opublikowano

Hwj Panowie też mam ten problem w " concercie" sprawdzał już ktoś metodę Hugo ??? jak tak to napiszcie czy pomogło!!!!!

Opublikowano

w weekend zajmiemy sie kolegi radyjkiem...co sie stanie to opisze, tylko przydaloby sie foto tego procka

Opublikowano

HUGO!!! a długo trzeba modelować ten procek suszarką ? tylko chwilkę czy do rozpuszczenia pierwszego lutka :grin:

Opublikowano
HUGO!!! a długo trzeba modelować ten procek suszarką ? tylko chwilkę czy do rozpuszczenia pierwszego lutka :grin:

Nie powiem CI dokładnie jak długo.Troche go trzeba podgrzać.Wiem , że co niektórzy wyciągali ten procesor i trzymali go 2 godziny w piekarniku nagrzanym do 200'C i po takim zabiegu już nigdy problem głośności nie powrócił.Natomiast po suszarce zdarzało się , że po na przykład 6 miesiącach znowu się to robiło :(

Opublikowano
  • Autor

wszystko ok hugo ale foto prosze bo rozebralem go wczoraj i tam jest duzo procków i nie wiadomo ktorego przypiec :razz:

Opublikowano
wszystko ok hugo ale foto prosze bo rozebralem go wczoraj i tam jest duzo procków i nie wiadomo ktorego przypiec :razz:

Kurcze nie moge namierzyć fotki.Proponuję poszukać na www.elektroda.pl bo ja jakoś mało czasu mam ostanio :(