Skocz do zawartości
IGNOROWANY

TDU2 - Test Drive Unlimited 2

Rekomendowane odpowiedzi

Ta gra jest Głupia aż śmieszna .Profil nowy stworzylem , nowy @ itp .. logować sie chcę i unknown error , albo serweery TDU sa niedostepne ...IMO takie cos mam Your Nat type is : Moderate:PortRestrictedCone

Nie szukaj subaru imprezy... zawiodłem się jak zrobili to auto,dźwięk,jazda ;/ do d*py. A myślałem,że będzie to moje ulubione auto.

Mniej więcej na środku mapy jest,bardziej na północ tak... o ile dobrze pamiętam :)

Nie szukaj subaru imprezy... zawiodłem się jak zrobili to auto,dźwięk,jazda ;/ do d*py. A myślałem,że będzie to moje ulubione auto.

Mniej więcej na środku mapy jest,bardziej na północ tak... o ile dobrze pamiętam :)

Nie mogę znaleźć

daj mi minutę,zrobię ci screena. :wink4:

screen :

tduj.jpg

powiększ sobie,słabo widać... ale chyba dojedziesz ;)

Z serwerami dzisiaj kłopoty, obecnie nie mogę się zalogować. Patch jest potrzebny szybciej niż "im" się wydawało ;)

Jest, musisz wejść w ustawienia sterowania i tam będzie opcja wykrywania sprzętu, będziesz tam mógł wybrac kontroler.[br]Dopisany: 13 Luty 2011, 12:04_________________________________________________[br]

[edit]

February 12 Update

Thanks to TDU2's dedicated community, Eden Studios has been able to identify and address connectivity and DLC issues that some players experienced at launch and we are working around the clock to continue optimizing the game. As with many large multiplayer and MMO launches, the initial rush of new players into the game revealed a variety of issues that are now mostly addressed. Based on our interaction with the community, most of you should be able to play the game without issues. We value the feedback and will continue addressing issues around the clock. Thanks for your support and we'll see you in Ibiza.

-Eden

February 11 Update

We are aware of the issues that some of our players are encountering. The development team is working around the clock to rectify the situation and provide players with the ultimate Test Drive Unlimited 2 experience. We appreciate your patience and your continued passion and will be updating you on the progress.

Sincerely,

David Nadal

Head Producer, Test Drive Unlimited 2

Jest, musisz wejść w ustawienia sterowania i tam będzie opcja wykrywania sprzętu, będziesz tam mógł wybrac kontroler

No właśnie nie widzi mi tam nic poza klawiaturą :wallbash: Na innych grach pad działa bezproblemu :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Luty 2011, 19:32_________________________________________________A i dziwne bo jak się włącza grę i są te reklamy itp tak wciskam przycisk w padzie i gra reaguje :blink:

Ja mam tak z kierą dziwny bug ale możesz śmiało wszystko ustawiać bez tego durnego wykrywania :decayed: Potem w ostatniej zakładce ustawiasz wszystko pod siebie, martwą strefę, czułość sterowania, liniowość, liniowość gazu i hamulca :naughty:

Tak na marginesie, powinniśmy ich za jaja powiesić za te serwery na PC ze nie działają :polew: :polew:

Ta... na oficjalnym forum ludzie mają lekką pianę :naughty: ja w czasie gdy serwery nie działały dokończyłem brakujące archievementy z singla w Dirt2, teraz zostało mi multi :cool1:

Suberu Impreza to i ja sie zawiodlem... dzwiek silnika masakra. Podobnie z Camaro, ktorego kupilem do klasy A4. Tylko czasem na wolnych obrotach slychac, ze to V8 :disgust:

Nie gralem od piatku, caly weekend w lozku :kwasny: