Reggi Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Nowak_zg pochwal sie wynikiem jak wrocisz.. Napisz kiedy bedziesz u Rogala to można mini spota zrobić Zobacze tego Twojego paździerza :beer1:
freon Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Dopiero jakoś teraz dotarłem do Twojego posta z Twoją A4 i naprawdę widać, iż masz w Niej Przyjaciółkę zwaną Pasja:) Naprawdę sporo pracy włożyłeś w autko :th: Chyba nie mam komentarza który by nie zawierał się w słowie za***ista. Zauważyłem, iż myślisz nad tylnymi, poliftowymi lampami. Niby mała różnica, ale w tych nowych szkło lampy wstecznej jest jaśniejsze i w innych autach może wyglądać lepiej, ale ogólnie u Ciebie wszystko jest ciemne, szyby ze ściemą, to może zostaw te stare, skoro one mają ori ściemę?
Nowak_zg Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2008 uf.... wrocilem 2 dni niespania oplacily sie Rogal zrobil piekny wykresik 140KM i 300Nm ( Iverson ) najbardziej podoba mi sie to ze przebieg momentu jest bardzo rowny i jest zawsze wysoki a moc tez jest rozwijana bardzo plynnie. czuc roznice i to duza....... na kazdym biegu auto lata duzo szybciej spalanie po trasie Warszawa -> Poznan ( 30 min w poznaniu ) -> Zielonba Góra wynioslo 4.7L a gdy jechalismy z Zielonej do Warszawy spalanie bylo 5.2L ( na oponach 225/45R17 ) Vmax przetestowana przez chwilke wzrosla z ~200-205km/h do 215-220km/h za chwile wstawie wykres. Ps. wracajac z Warszawy zahaczylem o Poznan zeby odebrac moj przedni zderzak od S4 ;D Freon z tyim tylnymi lampami to ja ciagle mysle ;P i sam nie wiem co robic
Nowak_zg Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2008 wczesniej nie dymila nic .... jak pytalem ludzi ktorzy jechali za mna a ja butowalem. teraz jeszcze nie robilem tej proby ale w lusterku nic nie widzialem wykres dam do wieczora .... bo mi sie cyfrowka rozladowala a do n95 nie mam kabla ;P wiec potem pojde do jakiegos kumpla cyknac foto wykresu.
Iverson Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 no to pięknie, znaczy się że motór w 100% sprawny. ja mam 305Nm , no to fury są teraz "siostry ksero" buahahahahah
ykk Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Iverson tylko ze jedna z plecakiem.. Nowak_Zg 4,7? na 17'..? Po chipie to rozumiem ze wiecej, bo kazdy wtedy sprawdza co i jak.. Ale to 5,2 to tez jestem pod wrazeniem..
Iverson Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 YKK tak jest moja też tyle pali-magia AFN'ów
Nowak_zg Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2008 no takie mam spalanie na FIS`ie ... po trasie a jechalem 160km/h (dwa razy 215km/h) na autostradzie i tak ok 120-140km/h na pozostalych trasach. no i chwile po poznaniu z przepisowymi predklosciami. jak jezdze po samym miescie to mam spalanie ok 6.5L max 7L wlasnie na tych kapciach 225/45R17 [br]Dopisany: 12 Kwiecień 2008, 13:18 _________________________________________________oto wykres:
christophe1977 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Audi naprawdę bardzo ładne... A co do felg, to muszę przyznac że świetnie pasują do auta, gratulacje dobrego wyboru!
Nowak_zg Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2008 a jak sie podoba fotka na pierwszej stronie na samej gorze :?: _________________________________________________ christophe1977 ciesze ze sie podoba _________________________________________________ przybylo mi bardzo duzo fotek ze zlotu w szprotawie ( bylo ponad 300 aut ) i jest troche z wyscigow na 1/4 milii ( 74 fotki mojej a4 uf ) ale narazie nie wrzucam..... musze sie wreszcie zabrac za zalozenie zderzakow od eSki bo leza w piwnicy i sie kurzą
Nowak_zg Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Nowak_zg pomalowane..? i wlasnie mnie zdolowales. ..... zapomnialem ze jeszcze musze je pomalowac ale mysle ze do konca maja to wszystko zrobie. wiec plany na ten i nastepny miesiac to: - zalozyc zderzaki od S4 - kupic grill s4 - zdjac znaczek 1.9tdi - nawoskowac auto - zrobic wreszcie normalna sesje fotograficzna dla auta[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2008, 17:29 _________________________________________________http://pl.youtube.com/watch?v=M9p0jJZlCIo <--- corsa A 2.0 8v / Honda Crx ed9 turbo / A4 1.9 tdi + chip
Reggi Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 i wlasnie mnie zdolowales. ..... zapomnialem ze jeszcze musze je pomalowac Ja to bym nie przepykał ...odrazu bym wstawił do malowania Grill od S4 bedzie czarny czy zostawiasz chromki ?
Nowak_zg Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2008 i wlasnie mnie zdolowales. ..... zapomnialem ze jeszcze musze je pomalowac Ja to bym nie przepykał ...odrazu bym wstawił do malowania Grill od S4 bedzie czarny czy zostawiasz chromki ? jeszcze nie wiem ale chyba bedzie czarny
Reggi Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 i wlasnie mnie zdolowales. ..... zapomnialem ze jeszcze musze je pomalowac Ja to bym nie przepykał ...odrazu bym wstawił do malowania Grill od S4 bedzie czarny czy zostawiasz chromki ? jeszcze nie wiem ale chyba bedzie czarny Ehh ..jak ja bym to auto przychromował Co będzie następne ? Myślisz nad jakimiś lampkami na tył ?
Nowak_zg Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Co będzie następne ? Myślisz nad jakimiś lampkami na tył ? teraz na dniach zderzaki grill zalozyc oraz znaczek z tylu 1.9tdi usunac dobrze by bylo dorwac progi od s4 ale nie moge za cholre znalezc nad lampami mysle i caly czas nie wiem ktore mi sie najbardziej podobaja ;P caly czas nie ma nic takiego do b5 avant co by mi w 100 % odpowiadalo moze niedlugo sie troche car audio pozmienia ..... (bagaznik bedzie zabudowany) i zaloze jakas gustowna koncowke wydechu do tylnego zderzaczka od s4
Reggi Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 teraz na dniach zderzaki grill zalozyc oraz znaczek z tylu 1.9tdi usunac dobrze by bylo dorwac progi od s4 ale nie moge za cholre znalezc No i malowanie znaczka na tylnej klapie na czarno by sie przydało do kompletu nad lampami mysle i caly czas nie wiem ktore mi sie najbardziej podobaja ;P caly czas nie ma nic takiego do b5 avant co by mi w 100 % odpowiadalo No niestety ... Ty masz i tak dobrze bo masz czarny kolor ... możesz pojść w czerń ... a przeglądałeś ebaya ? i zaloze jakas gustowna koncowke wydechu do tylnego zderzaczka od s4 To może cały wydech
Nowak_zg Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2008 no wiec ... nastepny mod to folia na przednie boczne szyby bo wczoraj o 20:30 musialem sciagnac przy panu Policjancie
A3 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Ta policja to wyżej sra niż dupe ma...
Rekomendowane odpowiedzi