Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] S4 body, RS6 felgi, RS4 grill, S4 wnetrze, A4 silnik ;)

Nowak_zg

Rekomendowane odpowiedzi

Gość puchatek27

jezeli chodzi o "pakowanie" w auto ,to wiem cos o tym bo sam wsadzilem w audi zony prawie 17tys: fele ( 2x MAM , 18' i 19' - nareszcie udalo mi sie sprzedac 18ki :> ) , zawiecha ,hamulce ,wahacze, malowanie (choc nie bylo konieczne ) i inne pierdoly estetyczne ....... . no i oczywiscie mechaniczne :cool1:

Auto sprzedalismy za 6900ojro. co dalo w przeliczeniu na zl prawie 25tys. ,a nie mialem skory, i "s" zderzakow. Fakt,byl to dla niektorych dziwny okaz, wolnossak z kompresorem :cool1:,ale niejedna beta 328 i audi o tej samej pojemnosci nacielo sie przy spieciu :polew::kox:

A twoje audi,no coz, poprostu robi za***iste wrazenie,bez watpienia. do tego gora forsy i serce wlozone w dopieszczenie tego samochodziku. poprostu :kox: Mysle ,ze napewno znajdzie sie ktos ,kto doceni to i da za to auto tyle ile sobie zyczysz. powodzenia.

widzialem ... ale ceny mi nie pasuja bo po tyle to sa w aso[br]Dopisany: 28 Grudzień 2008, 22:25_________________________________________________http://www.allegro.pl/item527147298_audi_a4_lifting_2000_rok_avant_orginal_kpl_wkl.html <-- nowy zakup od kolegi z klubu czaki22

jak dojda to odrazu zakladam i pokaze fotki ;)

A Ty nie planowałeś czasami jakiś z ciemnym kloszem na tył?? coś tak kiedyś mi się o uszy obiło to nadal aktualne? :kox:

byly chwilowo takie plany .... ;)

teraz szukam jeszcze tylko grilla od s4 lub rs4

zalezy co sie trafi w dobrej cenie ;)

no i jesli progi z s4 sie trafia w dobrej cenie to tez chetnie kupie

Gril nówka z RS4 w ASO 520zł :kox: ostro jak za kawałek plastiku :kox: może jak już pakujesz gril z RS4 to od razu zapodaj cały body kit z RS4 :kox:

grill w aso w zg 515zl wiec u nas taniej :polew:[br]Dopisany: 13 Styczeń 2009, 10:36_________________________________________________doszly wlasnie lampki poliftowe tylne.... jutro zakladanie

lub jak namowie topor`a to moze dzis ;p[br]Dopisany: 15 Styczeń 2009, 20:27_________________________________________________zalozone ... jutro fotki ;)

Tylko po co zasłaniać tak ładnie wypolerowane rurki? Jesli po to by je ukryć to trzeba było by schować tak fajki by nie było ich widać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...