Gość puchatek27 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 jezeli chodzi o "pakowanie" w auto ,to wiem cos o tym bo sam wsadzilem w audi zony prawie 17tys: fele ( 2x MAM , 18' i 19' - nareszcie udalo mi sie sprzedac 18ki :> ) , zawiecha ,hamulce ,wahacze, malowanie (choc nie bylo konieczne ) i inne pierdoly estetyczne ....... . no i oczywiscie mechaniczne Auto sprzedalismy za 6900ojro. co dalo w przeliczeniu na zl prawie 25tys. ,a nie mialem skory, i "s" zderzakow. Fakt,byl to dla niektorych dziwny okaz, wolnossak z kompresorem ,ale niejedna beta 328 i audi o tej samej pojemnosci nacielo sie przy spieciu A twoje audi,no coz, poprostu robi za***iste wrazenie,bez watpienia. do tego gora forsy i serce wlozone w dopieszczenie tego samochodziku. poprostu Mysle ,ze napewno znajdzie sie ktos ,kto doceni to i da za to auto tyle ile sobie zyczysz. powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Widzialem grill od RSa na allegro ostatnio... szukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Widzialem grill od RSa na allegro ostatnio... szukaj Coś 350 zł chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 jeden jest za 380, drugi za 440,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 widzialem ... ale ceny mi nie pasuja bo po tyle to sa w aso[br]Dopisany: 28 Grudzień 2008, 22:25_________________________________________________http://www.allegro.pl/item527147298_audi_a4_lifting_2000_rok_avant_orginal_kpl_wkl.html <-- nowy zakup od kolegi z klubu czaki22 jak dojda to odrazu zakladam i pokaze fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A3 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 A Ty nie planowałeś czasami jakiś z ciemnym kloszem na tył?? coś tak kiedyś mi się o uszy obiło to nadal aktualne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 dobry zakup Panie Nołwak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 byly chwilowo takie plany .... teraz szukam jeszcze tylko grilla od s4 lub rs4 zalezy co sie trafi w dobrej cenie no i jesli progi z s4 sie trafia w dobrej cenie to tez chetnie kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A3 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Gril nówka z RS4 w ASO 520zł ostro jak za kawałek plastiku może jak już pakujesz gril z RS4 to od razu zapodaj cały body kit z RS4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 15 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 grill w aso w zg 515zl wiec u nas taniej [br]Dopisany: 13 Styczeń 2009, 10:36_________________________________________________doszly wlasnie lampki poliftowe tylne.... jutro zakladanie lub jak namowie topor`a to moze dzis ;p[br]Dopisany: 15 Styczeń 2009, 20:27_________________________________________________zalozone ... jutro fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Czekamy na fotki. PS. też się czaiłem na te lampki widać nie ma co się czaić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Nowakerson co myślisz o tym?? [br]Dopisany: 16 Styczeń 2009, 13:33_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 skad taka dokladka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 chyba rzeźba jakaś do zrobienia , ze zwykłego zderzaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 jak rzezba to za***iście zrobiona. :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Tylko po co zasłaniać tak ładnie wypolerowane rurki? Jesli po to by je ukryć to trzeba było by schować tak fajki by nie było ich widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Mi tam sie podoba taka dokładka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 ja tez jestem za, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Samej dokładce nic nie można zarzucić jest fajna i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 no fajna tylko ze ja mam inny zderzak... bo mam od s4 z wystajacym pierdolnikiem wiec ciezej by bylo taka rzezbe zrobic za chwile dam fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi