Nosb Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Te nowak co tam masz za koła ? Sciagnałes odemnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 a ty tez masz te z rs6 ;> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 nowak może taki Bo zaraz cos wkleje.. tzn jak co to dla mnie wyglada.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 ykk'u jest pora śniadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Nom tez juz jakies 3 miechy Tylko ze ja mam z mniejszym Et (45) Inny numer Polowałem na te z A6 czy A8 nowego taki wzór jak moje poprzednie BBS ale troche mi brakowalo kasy a i parametry felgi mi nie podchodziły ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 ykk wklejaj nosb to nie wiedzialem ze ori rs6 wychodzily z et45 ps. jesli ktos ma zalatwic takie dekielki jak ma nosb to chetnie kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 s. jesli ktos ma zalatwic takie dekielki jak ma nosb to chetnie kupie Stary .. jakieś 7 zł sztunia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 ykk raggaman dzieki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 ykk raggaman dzieki za info :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Masz racje.. brzydki ten grill.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 No to juz wiesz http://www.myturbodiesel.com/1000q_how_to/wheels/19%2020%20vw%20audi%205x112.htm Fajna stronka Ja mam te o numerze 4E0 601 025 AD ... PS : nabite na nich RONAL i MADE IN POLAND ykk niesmacznie wyglądają te lody czekoladowe w polewie cytrynowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rash Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 No chłopie - laska jest, czapka odpowiednia też, jeszcze dres i hajda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 PS : nabite na nich RONAL i MADE IN POLAND Tez mam takie... Poprostu RONAL ma fabryke w PL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 No chłopie - laska jest, czapka odpowiednia też, jeszcze dres i hajda! kolego to nie ta marka , Nowak felgi kozak, no i szacun za rozmiar mi się jest na 18" trudno zdecydowac i pewnie zostane przy 17", a Ty juz drugie, graty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 No chłopie - laska jest, czapka odpowiednia też, jeszcze dres i hajda! nie kapuje ... chciales mnie pojechac czy co ? bo bardzo bezsensowny ten komentarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 to pewnie przyjaciel daymoona:D :gwizdanie: Ciii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 bo pewnie lepiej by bylo gdybym w wieku 21 lat chodzil ubrany w garnitur.... a za dziewczyne mial "rudego grubasa z wąsem i piegami + pryszcze" wtedy by wszystkim pasowalo .... ale jak jest czapeczka z daszkiem to oczywiscie ktos juz musi napisac ze brakuje dresu to jest wlasnie polskie spoleczenstwo ... zyjace przesadami ze: jak czapeczka to dres jak przypakowany to glupi jak bmw to dres i wiesniak jak tdi to emeryt ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 bo pewnie lepiej by bylo gdybym w wieku 21 lat chodzil ubrany w garnitur.... a za dziewczyne mial "rudego grubasa z wąsem i piegami + pryszcze" wtedy by wszystkim pasowalo .... ale jak jest czapeczka z daszkiem to oczywiscie ktos juz musi napisac ze brakuje dresu to jest wlasnie polskie spoleczenstwo ... zyjace przesadami ze: jak czapeczka to dres jak przypakowany to glupi jak bmw to dres i wiesniak jak tdi to emeryt ..... Paweł szkoda gadania na takich ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 d - to emeryt a tdi - to człowiek na wcześniejszej emeryturze dokładnie tak jak mówisz ślepy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 A mi sie wydaje ze chłopak chciał po prostu zazartowac ale mu nie wyszlo :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi