Iverson Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 a co Ty Nowak w nissana się chcesz bawić :shocked Ostatnio modny jest JDM hatch JDM :polew:
Madas Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 a co Ty Nowak w nissana się chcesz bawić :shocked Ostatnio modny jest JDM przynajmniej nie kradną tego
Nowak_zg Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Opublikowano 31 Marca 2009 jednak auto nie jest na sprzedaz aukcje usuwam dzis wieczorem lub jutro .... moze znowu wystawie po wakacjach jak ja nawoskowalem i wyczyscilem to znowu chce ja miec .... a na nissana dozbieram i wtedy dopiero sprzedam a4 ps. ale zrobilem ladna sesje audiki nad jeziorem mmmmm
slepy Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 jednak auto nie jest na sprzedaz aukcje usuwam dzis wieczorem lub jutro .... moze znowu wystawie po wakacjach jak ja nawoskowalem i wyczyscilem to znowu chce ja miec .... a na nissana dozbieram i wtedy dopiero sprzedam a4 ps. ale zrobilem ladna sesje audiki nad jeziorem mmmmm no to gdzie zdjęcia
f16mysliwiec Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 http://www.allegro.pl/item594943901_fotele_audi_a4_s4_avant_95_01_recaro.html
Nowak_zg Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2009 http://www.allegro.pl/item594943901_fotele_audi_a4_s4_avant_95_01_recaro.html widzialem .... wczesniej byly za ta cene z carbonami bez carbonow nie biore nawet bo to juz nie promocja ale dzieki za info
BLIND Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autko na żywo wygląda dużo lepiej.. bardzo mi się spodobało. Troszkę pogadaliśmy w Rothenburgu (miałem żółtą bluzę i byłem trochę :>). Miło było poznać kolejnego forumowicza.. Powodzenia w sprzedaży i do zobaczenia na kolejnych zlotach.
Nowak_zg Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2009 hehe pamietam pamietam.... szkoda tylko ze pojechalem brudnym autem do tego Rothenburga.... ale impreza kozacka kto nie byl niech zaluje mysle od paru dni czy nie zrobic tych felg z rs6 co mam teraz w polerke[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 12:06_________________________________________________
KOval81 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Fakt - zajebioza szklanka Świetnie wygląda na ciemnym aucie
mrogal Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 hehe pamietam pamietam.... szkoda tylko ze pojechalem brudnym autem do tego Rothenburga.... ale impreza kozacka kto nie byl niech zaluje mysle od paru dni czy nie zrobic tych felg z rs6 co mam teraz w polerke[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 12:06_________________________________________________ poleruj
soolek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Nowak, do chromowanych felg musiałbyś dorzucić relingi, lusterka itd, a wtedy zrobi się choinka. A miało być black-line ?!
Dibo Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Nowak, do chromowanych felg musiałbyś dorzucić relingi, lusterka itd, a wtedy zrobi się choinka. A miało być black-line ?! Jak zrobi same felgi w polerce bez dodatków to będą się rzucały w oczy i będzie
soolek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 No właśnie będą się rzucały w oczy. Aż będa kłuły w oczy na tle czarnej reszty, a w tzw. "black-line" nie o to chodzi. Samochód powinien być "cichociemny" a po założeniu chromowanych felg taki nie będzie. W tej chwili wygląda bardzo dobrze, ale nie hardcore'owo. Jakby maznął felgi na grafit albo czarny + grill, to może być fajnie, ale felgi w graficie już mi się oklepały (chyba ze dwie osoby na forum mają ). Nowak, wymyśl coś nowego
Dibo Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ale on chce wypolerować alusy a nie chromować. A polerowane tak nie biją po oczach jak chromy
soolek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 No fakt, ale polerka nie odbiega aż tak bardzo od chromu, więc efekt będzie podobny. Zresztą to tylko moje zdanie, a Nowak zrobić co będzie uważał. Zresztą, znając życie to i tak felgi niedługo pójdą na sprzedaż i zapoda inny model
Dibo Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Jestem za polerką bo jak auto zostanie black a tylko felgi pójdą w polerkę i będą jedynym takim elementem to wizualnie będą ogromne
soolek Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Jestem za polerką bo jak auto zostanie black a tylko felgi pójdą w polerkę i będą jedynym takim elementem to wizualnie będą ogromne Ale wtedy będzie juz chyba wyglądał jak Monster Truck , bo teraz już te felgi są ogromne
Nowak_zg Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2009 postanowione w najblizszym czasie felgi leca w polerke[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 08:42_________________________________________________edmondo dla mnie juz nie sa wielkie najpierw 17" byla duza potem myslalem ze na 18" sie nie da jezdzic kupilem 19" i byla duza kupilem 2 komplet 19" i juz wydawaly mi sie jakby ciut male apetyt rosnie w miare jedzenia a oko sie przyzwyczailo i teraz 19" dla mnie to powinien byc standard w a4 szkoda ze 20" sie nie miesci bez przerobek :gwizdanie:
Dibo Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Nowak_zg u mnie z apetytem jest podobnie. Na początku moje 17" były duże a teraz powoli rozglądam się za 19" Tymbardziej że przy naszej glebie duża felga jest wskazana. Obczaiłeś tego linka do replik BBSów LM które Ci podesłałem ?
Rekomendowane odpowiedzi