Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Lampy tył --- co sądzicie o tych..?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.. chciałem się spytać co sadzicie o tych lampach..?

http://moto.allegro.pl/item937764733_lampy_audi_a4_96_99_kombi_black_design_in_pro.html

warte uwagi..? poszukuje jakiś lampek do mojego avancika.. i nie wiem co wybrać... może coś pomożecie...?

Opublikowano

właśnie sam tez poszukuje tylnych lamp dymionych do avanta ale myślę jednak o innych niż ty tu przedstawiłeś ale niestety nic nie mogę znaleźć i coraz to bardziej zastanawiam sie nad folią :mysli:

Opublikowano

A nie lepiej zmienić na poliftowe? W przypadku avantów ciężko jest znaleźć jakieś ciekawe lampy tylne (oprócz ori).

Opublikowano

mi się one jakoś nie widzą, sam mam w swoim avancie ciemne lampy ale one są przyciemnione po całości i jakoś tak inaczej wyglądają niż te co podałeś w aukcji. oczywiście z czasem będą poliftowe :decayed:

Opublikowano

właśnie ja widziałem kiedyś avanta z takimi ładnymi dymionymi lampkami i to mnie urzekło ale nie mogę nigdzie takich znaleźć może były by gdzieś na niemieckich str. tylko po pierwsze nie znam niemieckiego a po drugie nie znam adresów... :wallbash:

Opublikowano

Nawet fajne te lampy :good:

Opublikowano

A moze poprostu dać lakiernikowi zeby je przemalował lakierem bezbarwnym z lekka domieszką czarnej bazy?? wtedy jest super efekt bo lampy mają połysk i są przydymione a z pod spodu nadal przebijaja ori kolory.

Opublikowano
A może po prostu dać lakiernikowi zeby je przemalował lakierem bezbarwnym z lekka domieszką czarnej bazy?? wtedy jest super efekt bo lampy mają połysk i są przydymione a z pod spodu nadal przebijaja ori kolory.

a probowałeś tego kiedyś?? na pewno wyszło by takie coś bo ja jestem lakiernikiem tylko nie chciał bym sobie zniszczyć lamp bo np folie zedrę i będą z powrotem takie jak powinny a pod malowanie to jednak trzeba sobie przygotować...

Opublikowano

jak dla mnie to ori polifty tylko

Opublikowano

u mnie wygląda to tak:

koDHr.jpg

koIGJ.jpg

jakoś bardziej widzą mi one widzą niż te co podałeś w aukcji. dodam jeszcze że nie mają one połysku tylko są zrobione na matowo

może bardziej coś takiego?

Opublikowano

cena troszkę spora, też bym się chylił ku poliftom :naughty:

Opublikowano

u mnie wygląda to tak:

koDHr.jpg

koIGJ.jpg

jakoś bardziej widzą mi one widzą niż te co podałeś w aukcji. dodam jeszcze że nie mają one połysku tylko są zrobione na matowo

może bardziej coś takiego?

Wszystko to rzecz gustu. Jak dla mnie te z linku są ok i pewnie takie bym założył mając avanta. Co do tych które przedstawił szymon88-16 mam skojarzenia z autem 30-letnim który zaraz trafi na złom. Nie podobają mi się lampy malowane sprejem ponieważ w moim mniemaniu postarzają auto.. itp. Fabrycznie przyciemniane to co innego :wink4:

Opublikowano

Za taka cene to w zyciu bym ich nie kupil , pbierz po lifcie :wink4:

Opublikowano
  • Autor

to chyba skusze się na poliftowe.. dzieki wielkie za opinie...

Opublikowano

a moim zdaniem te fabryczne przyciemnienie wygląda badziewnie chodzi mi oczywiście o te które przedstawił kolega na samym początku skłaniał bym sie bardziej ku tych malowanych i nie sądzę że nie postarzają one auta ale to oczywiście rzecz gustu... :tongue4:

Opublikowano

do avanta jak narazie nie ma nic ladniejszego od poliftowych