Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

RS4 B5 Dyno Day

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

bo to taki cichociemny opierdalacz :decayed:

Zgodnie z obietnica fotki widze juz wstawione:d Wyszło według mnie za***iście:D

Dzieki i niebawem bedzie wiecej:d[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2010, 13:33_________________________________________________

z porownaniu do np: EVO X gdzie sam spojler na tylna klape kosztuje 19 000!!!

gdzie ? to chyba jakis kolejny urban legend

Auto sliczne tylko te fele odbieraja mu nieco charakteru.

Jak to gdzie w ASO.... takie info mam od goscia który rozbił ostatnio Evke i dowiadywał sie o cene.....

A do felg to narazie zostaja takie jak sa jak mnie bedzie stac to polece w legendarne BBS w 19

Opublikowano
legendarne BBS w 19

słusznie :good:

jeszcze raz powiem piękne auto :slina:

Opublikowano
  • Autor
legendarne BBS w 19

słusznie :good:

jeszcze raz powiem piękne auto :slina:

Dzieki ale jak wiadomo nie jest lekko z takim autem.... kredyt i paliwo troszke kosztuje:( ale frajda z jazdy to rekompensuje:P

Opublikowano

foty i auto :kox:

Opublikowano

Jak bedzie BBS 19" to bedzie pieknie :)

Opublikowano

Kiedy coś z mocą ?

Opublikowano

Pierwsze zdjęcie z odpowiedzi #135 - trochę dziwnie maska jest wymazana. Nie lepiej było zrobić lasso z wtapianiem? :gwizdanie: Poza tym fotki super, bardzo ciekawy pomysł :good: . A samochód idealny pod każdym względem. RS4 jest w ścisłej czołówce samochodów, które chciałbym kiedyś mieć ;)

Opublikowano

Pierwsze zdjęcie z odpowiedzi #135 - trochę dziwnie maska jest wymazana. Nie lepiej było zrobić lasso z wtapianiem?

Generlanie takie ujecie daje duzo mozliwosci i kombinacji "odkrycia" maski. Mam jeszcze jedno foto w ktorym całkowicie "zdjąłem" maske ale to wrzuce juz jak ogarne wszystkie zdjecia bo nie chce zasmiecac tematu postami w ktorym beda po jedno, dwa zdjęcia.

Opublikowano

wrzuce juz jak ogarne wszystkie zdjecia bo nie chce zasmiecac tematu postami w ktorym beda po jedno, dwa zdjęcia.

Nie mogę się doczekać :) A pomysł z "dwiema" A4, jeśli nie będziesz miał nic przeciwko, wykorzystam przy następnej sesji mojego Avanta :naughty:

Opublikowano

Nie opatentowałem tego motywu z dwoma autami (pozatym na pewno nie ja pierwszy go zastosowałem) więc nie moge miec "czegos przeciwko" ;). Ostatnio już sam kombinuje żeby "dwa" auta były jakoś nieszablonowo ustawione (przód-tył) więc jak już coś zrobisz to pochwal się chetnie zobacze :)

Opublikowano

O w mordeczke, ale maszynka, piękna... :) gratulacje !! :wink4: mmm. Chyba się troche podkoc**je :D

Opublikowano

Kaczy20, z braku czasu udało mi się dziś zrobić tylko dwie fotki "dwóch" A4 -> klik

P.S. Nie mogę wyjść z zachwytu, kiedy patrzę na tego RS'a...

Opublikowano
  • Autor

Kiedy coś z mocą ?

Moc juz jest zadbał o to ABT wiec narazie mi wystarczy[br]Dopisany: 28 Czerwiec 2010, 23:06_________________________________________________

Pierwsze zdjęcie z odpowiedzi #135 - trochę dziwnie maska jest wymazana. Nie lepiej było zrobić lasso z wtapianiem?

Generlanie takie ujecie daje duzo mozliwosci i kombinacji "odkrycia" maski. Mam jeszcze jedno foto w ktorym całkowicie "zdjąłem" maske ale to wrzuce juz jak ogarne wszystkie zdjecia bo nie chce zasmiecac tematu postami w ktorym beda po jedno, dwa zdjęcia.

No własnie chlopaku ogarniaj bo chce zobaczyc reszte:d moja Narzeczona jak zobaczyła fotki była zniesmaczona ze jej nie ma na zdjeciach.... w bikini:P:P next time mozemy ja dokleić w fotoshop-ie:P:P

Opublikowano

Super te nowe fotki, wysyłaj którąś na konkurs do kalendarza klubowego :kox:

51742080.jpg

ta :good:

Opublikowano

a ile to ma KM i czy bylo hamowane ?

Opublikowano
  • Autor

Super te nowe fotki, wysyłaj którąś na konkurs do kalendarza klubowego :kox:

A zobaczymy jak bedzie reszta pewnie sa jeszcze fajniejsze fotki..... zobaczymy:d[br]Dopisany: 28 Czerwiec 2010, 23:11_________________________________________________

a ile to ma KM i czy bylo hamowane ?

Hamowane nie było podobno 420KM I 500nM ale mowia ze zaden po ABT tyle nie ma..... z moich tylko porownan to 400KM Lancera ganiałem i powiem szczerze ze mi nie uciekał nawet na 0,5 metra wiec moze cos kolo tego ma:D

Opublikowano

Przejedź się na Mineralną 26 do MR Motors ( Witek ) on według mnie bardzo dobrze i dokładnie hamuje auta i wszystko wyjdzie :wink4:

Opublikowano

Dziś wieczorem wrzucę fotki także wytrzymajcie ;p[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2010, 12:08_________________________________________________Zgodnie z obietnicą.

32656992.jpg

83570343.jpg

59351573.jpg

12412356.jpg

56188798.jpg

36982403.jpg

Więcej fotek dostanie właściciel do sowjego użytku ;)

Opublikowano

Czy 3 ostanie fotki były robione na zakładach w Ursusie ? :)

Opublikowano

Podoba mi się bardzo kadr na drugiej fotce i zdjęcie bez maski (szkoda, że z cieniem :wink4: ). Super fotki super auta :)