Nowak_zg Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 napisz chociaz jaki model i firma felg oraz szerokosc felg ;>
Racer RS4 Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Opublikowano 23 Lipca 2010 Gostek ogłaszał sie o zamiane na 18 wiec skorzystałem:d Fegi Tomason 8,5x19 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Teraz jest znacznie lepiej:d
rafalekx Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 felga przyjemna, ale rozumiem że nadal opcja przejściowa? Co się dzieje z drzwiami kierowcy na pierwszej fotce? Jest dystans czy słuszne ET felgi?
Racer RS4 Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Opublikowano 23 Lipca 2010 felga przyjemna, ale rozumiem że nadal opcja przejściowa? Co się dzieje z drzwiami kierowcy na pierwszej fotce? Jest dystans czy słuszne ET felgi? Faza przejsciowa oznaczała ze gostek miał sobie 1 dzien polatac na moich kolach czy mu nie beda obcierały. Ale dzisiaj wymiana doszła do skutku:d Co do drzwi to nie wiem aparat musiał tak zebrac:P Dystans jest bo et to tylko 35 a w Rs-ie powinno byc znacznie mniejsze:d
rafalekx Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 Czyli to kółko zostaje na stałe? nie będzie BBSów albo czegoś innego godnego turlania się pod RSem?
Reniu Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 Wg mnie ta felga bardzo dobrze pasuje, ramiona ładnie schodzą się do wewnątrz... malina
Racer RS4 Opublikowano 24 Lipca 2010 Autor Opublikowano 24 Lipca 2010 Czyli to kółko zostaje na stałe? nie będzie BBSów albo czegoś innego godnego turlania się pod RSem? Raczej zostanie, BBS-y sa za***iste ale cena odstrasza z 19:( widziałem cene za komplet z oponami w okolicach 2000euro wiec te daja rade:P:P
bajk Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Pomaluj te felgi na czarny mat - powinno być lepiej
Racer RS4 Opublikowano 24 Lipca 2010 Autor Opublikowano 24 Lipca 2010 Elegancko, kolor zostaw. Kolor bez zmian:D Czarne felgi na Subaru miałem i mi sie opatrzyły:D
netoo Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Może będę dziwakiem, ale mnie bardzie podobały się stare w oryginale.
Gość DiM Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Może będę dziwakiem, ale mnie bardzie podobały się stare w oryginale. :kox: Nic nie zmieniaj, teraz jest git
Nowak_zg Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 ja nie sadze ze stare byly lepsze ... ale te nowe sa nijakie tomason tn1 to po prsotu ladna felga ... ale nie wsadzilbym jej do tak kultowego auta jakim jest rs4 b5 te auto zasluguje na cos naprawde konkretnego typu bbs lm lub rial daytona race
rafalekx Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Oj slabe kolo do tego auta.... Popieram... Auto za taką kasę a na dobrą felgę szkoda kasy A na zimę jaka felga jest?
Flyer Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 RS powinien miec zacna i markowa felge... Tomason to nijakosc. Auto od razu traci charakter
Rekomendowane odpowiedzi