tomow Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 nie chodzi tylko o wyglad... oryginal jest mocny, co przy duzych mocach jest istotne. napewno jest mocny, bez dwóch zdań, ale różnica w cenie jak dla mnie jest kolosalna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 podroby pumy wygladaja jak pumy .... wiec trzeba kupowac podrobki bo sa identyczne z wygladu ... a ze sie rozpadna po 2 tyg ? co z tego roznica w cenie kolosalna <-- tak widze rozumowanie felga replika a oryginal u ciebie. ja mialem kilka rodzajow felg wiekszosc w 19" jedne repliki ... ktore prostowalem z ori nie mialem nigdy problemow. a co do ety bety... sa drogie .. ale czy prestizowe ? prestizowy i drogi jest kahn... ale kazdy jedzi na czym mu sie podoba skoro ty sadzisz ze sa ok to nie mam z tym problemu twoj wybor. ja po prostu powiedzialem swoje zdanie ze widzialbym tutaj inne buciki. cos z wieksza tradycja i bardziej 'cult'owego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ispee Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 tutaj podzielam zdanie właściciela S3... chłopaki nie poto sie kupuje S3 i w nim dłubie żeby położyć dokładke zderzaka na asfalcie włożyć koło 19' i omijac ulice z garbami, a prędkosc wiekszą niż 70km/h osiągać tylko na autostradzie.... co do maski to maluj na biało a dach zostaw czarny. same daszki czarne w białych autach z black kołem wyglądają ok... niepodoba mi sie maska połączoa z dachem bo to już przesada... olej zmianę koła a to co miałbyś na to przeznaczyć wydaj lepiej lejąc do baku i ciesz się życiem.... swoją drogą zazdroszczę tego jak to fajnie musi jeździć pozdro.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 mi osobiscie ta felga bardzo sie podoba (sam za taka sie rozgladalem) i pasuje do autka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomow Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 kilka fotek na nowym felunku, BBS LM 19x8.5 225/35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pzwmichal Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 biała maska ładniejsza ale felunek ten czarny lepiej pasował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Na BBS lepiej duzo i z biala maska ale widzial bym te BBS w jakims kolorze środki i na tyl dystans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Na BBS lepiej duzo i z biala maska ale widzial bym te BBS w jakims kolorze środki i na tyl dystans dokladnie, czarny srodek i bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 E tam... moim zdaniem to auto wreszcie zaczelo WYGLADAC. Jest git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomow Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 żadnych czarnych środków nie będzie, ani bordowych ani białych , taka konfiguracja mega mi się podoba i wizualnie już żadnych modów nie będzie co do czarnej maski to muszę niektórym przyznać rację że było to nieporozumienie nagrałem krótki filmik telefonem, niewiele widać ale zawsze coś :> klikać w obrazek aby obejrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Dokladnie, auto prezentuje sie mega. Jednego tylko nie rozumiem - przy tej skali wydatkow - czemu nie masz zespolonych lampek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 a mówiłeś, że BBS to porażka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomow Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Dokladnie, auto prezentuje sie mega. Jednego tylko nie rozumiem - przy tej skali wydatkow - czemu nie masz zespolonych lampek? dlatego że poliftowy ksenon swieci gorzej niż przedliftowy a mówiłeś, że BBS to porażka tylko krowa nie zmienia poglądów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ar4turo88 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 A nie zmieniasz przednich lamp na po liftingowe ładniej by się prezentowała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 a to nie jest czasem replika bbs lm`a ?[br]Dopisany: 22 Lipiec 2010, 11:47_________________________________________________ rial daytona race bbs ch bbs lm artec turbo rh ah turbo look biale pare modeli z pamieci ktore idealnie beda pasowac może do TT to pasuje..., mi sie kompletnie nie widzi, żadna z nich nie jest czarna a do tego w kosmos pieniądzach... ale dzięki za opinie. a jednak ... dobrze doradzilem i trafilem wtedy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomow Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 a jednak ... dobrze doradzilem i trafilem wtedy :gwizdanie: no trafiłeś... jednak zasugerowałem się fotką znalezioną w necie pozatym stwierdziłem że już nigdy więcej czarnej felgi, stąd ten wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 ostatnio sam myślałem nad S3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 ladna eSa w bieli ladnie sie prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Od razu lepiej na tych BBSach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi