IDUAL Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Sam kolego nie podłubiesz bo muszisz mieć sprzęt do zczytania przebiegu w starym liczniku i wpisania w nowym no i najważniejsze imobilaiser a audi a4 po lifcie jest również w liczniku wiec trzeba zgrać kod i wgrać do nowego licznika i nie ma jeszcze pewności czy nowy licznik wogóle ruszy tak ze za dużo kombinowania myśle że ja jednak pozostane tylko przy założeniu dodatkowych zegarów ciśnienia i aku dużo prościej przynajmniej samemu można zrobić bez problemu
?agi Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 ahhh w sobote po tarcze ATE PD i KLOCUSZKI ATE mala lyzeczka ale do przodu
kaaaamiiiil Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 ale sie rozpisaliscie hahahah mnie tu brakowalo chyba kolego co do porozumienia to ja pracuje w tym komisie wlasnie i autko polecam jak najbardziej
wicio150 Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Sam kolego nie podłubiesz http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t10354.0.html;highlight=pelny+fis prosze
Gość fudi Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Sam kolego nie podłubiesz http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t10354.0.html;highlight=pelny+fis prosze No i o tym mówiłem Wiciu :>
wicio150 Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Sam kolego nie podłubiesz http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t10354.0.html;highlight=pelny+fis prosze No i o tym mówiłem Wiciu :> Wiem ale podsylam linka zeby nie bylo
Ciepły Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Opublikowano 2 Lipca 2010 Łagi ja dużo jeżdżę bo w rok zrobiłem z 20 tysięcy tym bardziej że same wakacje w tym roku to 2000 km nie licząc jazdy na miejscu więc wyluzuj pończoszki bo znam temat
wicio150 Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Widzisz cieply obraziles wlascicieli diesli i gazu i teraz nie chca tu pisac
czeski Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 ok ja robię 30 tyś rocznie ale nie stać mnie żeby śmigać na benzynie więc to jest kwestia nie do dyskusji są co lubią ropę są co lubią benzynę są co lubią gaz i są tacy co muszą lubić gaz
Gość fudi Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 To czeski, kup skuter - może być taki z Car Audio jak jechał wtedy jak byliśmy na spocie :D
czeski Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 ty się nie śmiej bo myślałem na takim wynalazkiem
wicio150 Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 ty się nie śmiej bo myślałem na takim wynalazkiem A bedziesz skuterem jedzil Kupuj taki motorek jak kolega mial co podjechal we wtorek
Marttin Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Pany organizujecie cos w weekend?bo wkońcu bym wpadł a w tygodniu robota mi nie pozwala
wicio150 Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Pany organizujecie cos w weekend?bo wkońcu bym wpadł a w tygodniu robota mi nie pozwala Ja w weekend odpadam bo mam juz plany Ale jak reszta chlopakow to nie wiem...
Gość fudi Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Mi to wsio ryba kiedy i gdzie, mam wakacje :>
Marttin Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 ja tam wakacje mam dopiero za miesiac i to w dodatku lipne bo tylko 2 tygodnie
?agi Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 a ja nie mam wakacji hehe dzis znowu polerka :D igielka moje audi i tarcze ate pd zalozone na przod cos pieknego pozdro milego wekkendu
Rekomendowane odpowiedzi