Ciepły Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Opublikowano 19 Lipca 2010 Oby wszystko było z nim oki, bo sie zgrzałam heheh Ciekawe, ciekawe ... Wtyczka ta sama
wicio150 Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 Oby wszystko było z nim oki, bo sie zgrzałam heheh Ciekawe, ciekawe ... Wtyczka ta sama Ja zamawiam jeden przejazd
czeski Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 to gdzie się dzisiaj spotykamy i o której ??
Ciepły Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Opublikowano 19 Lipca 2010 Wiciu my nie jedziemy do bełtowskiego na jazdy próbne tylko jedziemy oglądać auto pod zakup dla koleżanki więc to tak jak być sobie chciał kupić :gwizdanie: Czeski ty bądź na 19.00 za shellem... Napisał bym wal na j****ń ale coś pada :/[br]Dopisany: 19 Lipiec 2010, 16:59_________________________________________________ps. Potrzebuje pożyczyć felgi z letniakami na tydzień czasu (odpowiadam za opony gdyby coś oraz za felgi)
wicio150 Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 U mnie elegancka pogoda Moj kumpel jak sie wyrobi to wpadnie Golfem VR6
Gość fudi Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 Szału moim zdaniem nie ma, maska malowana, prawe przednie drzwi też, zabezpieczony dostęp do VAG'a podobno w serwisie no ale niech się reszta wypowie, mi się kolor podobał ale bym nie kupił :>
Blondi89 Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 A reszta? co myslicie? a jak silnik, wszystko gra?
kaaaamiiiil Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 ja sie wypowiem jako sprzedawca na komisie i troche kumam, motor i moze spoko ,ale auto mialo strzela z przodu i z prawego boku od pasażera maska byla kitowanai to ostro jak by posmarkal silikonem, bok byl robione progi byly ruszone jak z przodu jak i z tylu, tylne drzwi maja sie ciezko domknac i w prawym rogu jes przerwa od slupka 1cm a tak nie moze byc, jak komus nie zalezy to moze sobie to kupic ale nie polecam osobiscie bo nie wiadomo ile to pochodzi, a co do komputera auta pewnie wycieli albo zrobili przerwe w obwodzie zeby nie sprawdzic calkowicie auta bo mialo niezla przygode. no i wykonanie pracy lakiernika beznadziejne pełno pęcherzy powierza na lakierze jak i widac slady papieru sciernego. To bylo by tyle z mojej strony;)
?agi Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 ja sie dolanczam do wypowiedzi kamila.I uwazam ze stanowcze nieee 3*NIEE
wicio150 Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 Dzieki za spota Bylo milo szkoda ze malo osob sie gonilo
Ciepły Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Opublikowano 19 Lipca 2010 Malowane za 15.000 bym ją kupił dołożył 10.000 i była by malina środek zniszczony reszta jak napisał kamil ... // Dzieki za spota za dwa tyg bedzie lepiej mam coś w planie :gwizdanie:
kaaaamiiiil Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 spot jak spot a ja mam zepsute autunio ;( ;( :( prosze jutro o pomoc z vag-iem i ogolnie
wicio150 Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 Malowane za 15.000 bym ją kupił dołożył 10.000 i była by malina środek zniszczony reszta jak napisał kamil ... // Dzieki za spota za dwa tyg bedzie lepiej mam coś w planie :gwizdanie: No co masz Chlopaki mowili ze moga przyjechac jak by jeszcze raz bylo cos takiego Masz foty Witku? :> Mam ale fot jest malo jutro wrzuce
Ciepły Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Opublikowano 20 Lipca 2010 Wiciu dziś musimy spróbować pomóc Kamilosowi ja zorganizuje kabel z pinami a ty wypadł byś do Nas z Vagiem dasz rade ?
wicio150 Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Wiciu dziś musimy spróbować pomóc Kamilosowi ja zorganizuje kabel z pinami a ty wypadł byś do Nas z Vagiem dasz rade ? Dam rade ale wieczorem gdzies okolo 20 pasuje wam ?
Rekomendowane odpowiedzi