Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BKD] Turbo & Soft by TUNE-UP - czyli "BESTIA" by Piero...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaznaczam, że wyjechałem o 5 rano w sobotę, więc nie był to środek dnia. Wtedy niestety 3,5h i niżej ciężko zejść.

Devast - a tak budowałem napięcie... :przebiegly:

No w sobote lepiej Gdańsk==>Wawa niż na odwrót :naughty: Piękne auto tylko szkoda że kombi :przebiegly:

Opublikowano
  • Autor

Dziś był pierwszy oglądający auto - i sprzedane. Cena niewiele odbiegająca od wyjściowej. Co ciekawe - auto kupuje kobitka.

W przyszłym tygodniu domykamy transakcje.

Potwierdza się fakt, że jak auto jest dobre to cena nie gra roli.

Opublikowano

Piero, auto autem, ale i sprzedający konkretny z konkretną wiedzą, to lepsze niż okazja o handlarza który nie wie o czym mówi.

Ale szczerze to myślałem że zdecydowanie gorzej pójdzie Ci ze swap'em..

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Auto jednak nie sprzedane :wink4:

Opublikowano

Auto jednak nie sprzedane :wink4:

skąd wiesz?

Moim zdaniem Piero lekko przesadził z bajerą na allegro... ale czego się nie robi żeby sprzedać towar :decayed:

Opublikowano

aaaaa :)

Opublikowano

im zdaniem Piero lekko przesadził z bajerą na allegro... ale czego się nie robi żeby sprzedać towar

no to zycze powodzenia w sprzedazy wszystkich A4 2.0 TDI w pl po takim monologu.

Dobrze ze na onecie nie napisal czy interii :decayed::rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

siemian - opis jest prawdziwy i ściemy żadnej nie ma. Kupujących też nie brakowało tylko #$%^& handlarze znaleźli takiego kupującego, który ostatecznie nie kupił bo nie miał kasy, a 2 innych zdecydowanych na 100% płacących gotówką odmówiłem... :kwasny: :kwasny: :kwasny:

turdzi - m.in. dlatego zrezygnowałem z występu np. w Turbo Kamerze na TVN Turbo a miałem taką ochotę po moim swapie - nikomu by to nie pomogło, a ceny A4 na pewno poszłyby w dół. Moje ogłoszenie zniknie za 2 tygodnie, wtedy dalej 2.0 TDI będą się sprzedawać... :) takie życie

Opublikowano

Dokładnie Piero wczoraj byłem u handlarza zobaczyć lupo i miał 2 A4 2.0 tdi jedno BLB a drugie BPW i paska z silnikiem BMP i nawet nie wiedział co to jest BLB BPW itp. Dla niego i jego kupujacych 2.0 tdi to jeden i ten sam motor i jak to mówił ludzie tylko patrzą żeby najlepiej był przebieg max koło 100tys km :polew:

Opublikowano

dokładnie tak jest jak piszesz Majki, smutna prawda

Opublikowano
  • Autor

Tak jest, bo co handlarza obchodzi, że fura się zepsuje za miesiąc czy dwa, mają to w d*pie - najważniejsze, że są tanie w zakupie w DE i można na nich zarobić. Klientowi powie się, że fajnie jedzie i mało pali, klient zupełnie nieświadomy wierzy bo przecież NIKT normalny nie przypuszcza, że porządne, niemieckie auto dobrej marki, które jako nowe kosztowało pewnie ponad 150.000zł, a obecnie kupuje je za 50.000zł, które ma 4-5 lat - zaraz się rozp... .

Opublikowano

Piero on nie miał tych aut w cenie 50 tys u niego były same okazje :wink4: za pasacika highline z grudnia 2007 roku wołał 39tys, pozniej Ci dzwonią takie marudy że na allegro gdzies tam mają tańsze i nowsze, ja zawsze odsyłam jedź najpierw tam a pozniej do mnie zobaczymy co kupisz :gwizdanie:

Ok koniec OT

Opublikowano

Taki opis tylko odstrasza kupującego.

Co prawda długo sie nie bujalem z A3,ale jak tylko wykasowałem dane o chipie i wykresie z hamowni,kupiec przyjechal za 2 dni.

Opublikowano
  • Autor

Sam chip to co innego...

Klient może się bać pseudo tuningu albo skatowanej fury. Gdyby nie taki opis za auto mógłbym wziąć nie wiecej niz 50tys i jeszcze by sie targowali. Nawet jesli 90% kupujących taki opis odstraszy to ja poczekam na te 10% klientów, którzy chcą być pewni tego co kupują i są w stanie za to zapłacić.

Opublikowano

Nawet jesli 90% kupujących taki opis odstraszy to ja poczekam na te 10% klientów, którzy chcą być pewni tego co kupują i są w stanie za to zapłacić.

i bardzo dobrze :good:

Opublikowano

Sam chip to co innego...

Klient może się bać pseudo tuningu albo skatowanej fury. Gdyby nie taki opis za auto mógłbym wziąć nie wiecej niz 50tys i jeszcze by sie targowali. Nawet jesli 90% kupujących taki opis odstraszy to ja poczekam na te 10% klientów, którzy chcą być pewni tego co kupują i są w stanie za to zapłacić.

:good: