Mati_RZ Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Czy ktoś instalował taki gadżet, posiada jakieś doświadczenia ? może jakieś foto własnego auta jak to wygląda przy A4 http://www.motoallegro.pl/item947780224_led_audi_tablica_rej_a3_s3_a4_s4_a6_s6_a8_q7_rs.html pozdr!
domjenick Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 zamówiłem identyczne-jak przyjdą-myślę,że jakoś w przyszłym tygodniu-dam znać i wkleję jakieś foto... [br]Dopisany: 13 Marzec 2010, 23:58_________________________________________________...no i przyszły link do aukcji z Ebaya KLIKNIJ TU tu fotki,jak to wygląda na aucie i najważniejsze-nie ma błędu spalonej żarówki,bo jest oprnik wlutowany ...oczywiście biorąc pod uwagę trudność z wykręceniem lampki-było rezanie i rozwiercanie starej-nowe poszły na klej- polecam
ykk Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 domjenick zrob lepsze zdjecia, bez lampy.. Bo w ogole nie widac ze cos swieci
domjenick Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Bo w ogole nie widac ze cos swieci to ma oświetlać rejestrację,a nie drogę za mną najlepiej widać różnicę na zdjęciu z lampką ori
ykk Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 domjenick chcialem zobaczys jak swiatlo sie rozklada Zrob foty w ciemnosciach bez lampy
domjenick Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 domjenick chcialem zobaczys jak swiatlo sie rozklada Zrob foty w ciemnosciach bez lampy jutro zrobie -specjalnie dla Ciebie-bez lampy [br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 01:15_________________________________________________tu są fotki w całkowitej ciemności-tylko lekko zamazane,bo mi się ręka zatelepała :gwizdanie:ale widać ,co trzeba...
bakuś Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Nie świeci to za mocno czasem? Bo mam wrażenie, że konkretnie po oczach wali.
domjenick Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Nie świeci to za mocno czasem? Bo mam wrażenie, że konkretnie po oczach wali. właśnie,że to tylko tak na fotce wyszło-normalnie jest na prawde jaśniejsze od ori,ale nie jakieś oślepiające...
augustA4 Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 pytanie co do dwóch styków zasilających. Widzisz jakąś różnice w jakości. w ori lampkach jest to kompletna kicha
wojtas-audi Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Same zarowki rurkowe wrzucic w led i jest bardzo ladnie
PRZEEMAS Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Same zarowki rurkowe wrzucic w led i jest bardzo ladnie U mnie się za szybko przepalają... Jest na to jakiś sposób?
mentryb Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Ile mm maja te zarowki do oswietlania tablicy?
domjenick Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Same zarowki rurkowe wrzucic w led i jest bardzo ladnie tylko niektóre żarówki błąd wywalają-nie wiem,od czego to zależy-mój koleś miał B6-wstawiał dokładnie takie same żarówki ,jak ja -u niego błędy,a u mnie nic...mam w postojówkach SMD,ledy z tyłu,teraz te i żadnych błędów
Zaleczeq Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 No właśnie bo nie każemu wywala błąd :> Pewnie chińczyki wywalaja bład
GreGoriO Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 pytanie co do dwóch styków zasilających. Widzisz jakąś różnice w jakości. w ori lampkach jest to kompletna kicha jest na to sposób. bo czy ori czy te z ebaya i tak po czasie je ruda zeżre trzeba te styki wysmarować wazeliną techniczną. również nie zapomnij posmarować śruby trzymającej całą oprawkę. ja zawsze po zakupie kolejnego auta tak robię i nigdy później nie miałem problemu z wymianą żarówki.
augustA4 Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 pytanie co do dwóch styków zasilających. Widzisz jakąś różnice w jakości. w ori lampkach jest to kompletna kicha jest na to sposób. bo czy ori czy te z ebaya i tak po czasie je ruda zeżre trzeba te styki wysmarować wazeliną techniczną. również nie zapomnij posmarować śruby trzymającej całą oprawkę. ja zawsze po zakupie kolejnego auta tak robię i nigdy później nie miałem problemu z wymianą żarówki. dzięki za radę widzę że wazelina dobra na wszystko
Tedi35 Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Tez mam do wymiany tylne osw. rejestracji i problem z wymontowaniem tego.Ale cena tych LED-ów jest szokująca. Muszę coś wykombinować bo znowu sie potem męczyć z wykręcaniem tego nie mam zamiaru.
domjenick Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Tez mam do wymiany tylne osw. rejestracji i problem z wymontowaniem tego.Ale cena tych LED-ów jest szokująca. Muszę coś wykombinować bo znowu sie potem męczyć z wykręcaniem tego nie mam zamiaru. nawet ,jak wyłamiesz i wstawisz takie,jak ja kupiłem SMD-to raczej auto prędzej na złom pójdzie niż one się spala...można przykleić na jakiś elastyczny klej i wtedy nie ma problemu z odklejeniem i wymianą...cena-no cóż-trochę dużo,ale efekt sam widzisz...
ykk Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 domjenick ladnie to daje.. Pomysle nad tym.. W nowych lexach seryjnie montuja ledy do podswietlania tablicy
burus2 Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 może i ładnie daje na fotkach widać jak asfalt oświetla za autem,ale po kieszeni też nieżle trzepie ja tam wole rurki diodowe
Rekomendowane odpowiedzi