Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Audi S8 2012 :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Audi S8 2012

:kox::naughty::decayed:

2012_audi_s8_1_cd_gallery_zoomed.jpg

Chociaż najnowsza generacja niemieckiej limuzyny trafi do salonów dealerskich dopiero w kwietniu, niemieccy specjaliści już teraz mają przygotowaną kolejną wersję modelu - S8

2012_audi_s8_6_cd_gallery_zoomed.jpg

Na razie Audi nie ujawniło szczegółowych informacji na ten temat. Wiadomo jednak, że S8 będzie dysponowało zmodyfikowanym układem hamulcowym i wydechowym.

2012_audi_s8_4_cd_gallery_zoomed.jpg

Zmiany zostaną wprowadzone także w układzie wydechowym oraz w jednostce napędowej Audi, którą najprawdopodobniej będzie widlasty silnik z dwoma turbinami. Według nieoficjalnych informacji, 8-cylindrowy motor będzie charakteryzował się 4-litrową pojemnością.

2012_audi_s8_2_cd_gallery_zoomed.jpg

Limuzyna w wersji S ma zadebiutować na światowych rynkach w 2012 roku.

2012_audi_s8_5_cd_gallery_zoomed.jpg

Opublikowano

mniejszego felunku nie mieli :cool1:

Opublikowano

Min 19" :naughty:... tył bardzo podobny do A4 B8, ale ogólnie bardzo mi się podoba :kox:.

Opublikowano

cos z przodem ten samochod ma nie tak :mysli:

Opublikowano

chrom srom. - A już miałem kupić. :thumbdown:

Opublikowano

paszczur :sick3:

Opublikowano

Chociaż najnowsza generacja niemieckiej limuzyny trafi do salonów dealerskich dopiero w kwietniu, niemieccy specjaliści już teraz mają przygotowaną kolejną wersję modelu - S8

Audi S8 2012

:kox::naughty::decayed:

Jeżeli ma trafić do sprzedaży w kwietniu, to bardziej jest to S8 2010 :wink4:

Opublikowano

Mi się jakoś średnio podoba... :confused4: Ostatnia S8 jest fajniuchniejsza. :slina:

Opublikowano

Tutaj mowa o zwykłej A8, która ma trafić do sprzedaży w Kwietniu, a S8 jest planowana na 2012 rok... :>

Opublikowano

Nowe A8 mi sie srednio - ze zdjec podoba. S8 terazniejsze duzo ladniejsze. Do takiego limo pasuje masywny tyl a to co jest tu zrobione to ... rozciagniete a4 .

Nieciekawie to wyglada IMO. :confused4:

Opublikowano

Średnio to S8 wygląda. Za dużo chromu, no i ten tył taki jakiś mały :confused4:

Opublikowano

Jako topowy model i limuzyna A8 powinna się wyróżniać i budzić pożądanie, a Audi niepotrzebnie upodobnili ją do A4 B8 i wygląda właśnie jak naciągnięta A4 B8 :no::confused4:... Ostatnio widać, że projektantom Audi ewidentnie brakuje pomysłów. Może czas postawić na młodych, kreatywnych ludzi? Jednak Audi A8/S8 D3 to jest to :evil::shocked:. Widziałem S8 D3 przed wczoraj jadać na uczelnie koło mostu Grunwaldzkiego w Krakowie wygląda i brzmi imponująco :):decayed:.

Opublikowano

Dlatego nowe 5 f10 zrobi dobra robote :kox: :kox: , A6 w sedanie to ... nijaki samochod :confused4: (taka taksowka :wink4: )

Opublikowano

a Audi niepotrzebnie upodobnili ją do A4 B8

czy ja wiem ja tam nie specjalnie widze podobienstwa ,A4 B8 to piekny samochod jest a to jest jakas poczwarka.....zreszta jedynym autem w tej klasie ktore wyglada dobrze to chyba S klasa bo seria 7 do pieknych tez nie nalezy :wink4:

Opublikowano

czy ja wiem ja tam nie specjalnie widze podobienstwa ,A4 B8 to piekny samochod jest a to jest jakas poczwarka.....zreszta jedynym autem w tej klasie ktore wyglada dobrze to chyba S klasa bo seria 7 do pieknych tez nie nalezy :wink4

Ja tam do A4 B8 nic nie mam to samochód, który mi się bardzo podoba, ale flagowy model takiego koncernu jak Audi powinien budzić zachwyt i pożądanie... a niestety Audi A8/S8 D4 za bardzo tego nie robi... Nie to co Audi A8/S8 D3, na które było by mnie stać to od razu bez zastanowienia bym kupił :decayed::kox:, a seria 7 wygląda jak prosiak z tymi wlotami na masce... Jeżeli chodzi o segment aut luksusowych to stawiam Audi A8 D3 na równi z Lexusem LS :naughty:.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...