Motor Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zapomniałem o fotach wnętrza Malik mi trzasnoł ma super obiektyw:) Fele kupiłem od Angee.
Krycha Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 piękne auto, nic więcej do szczęścia nie potrzeba. Super!
Kunio Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 uuu stary spalanie ci skoczy Malik fajne ujęcia trzaska :oklaski:
malcolm25 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Furak spoko, no bo wkoncu AVANT :th: Jakies alu relingi by sie przydaly
Motor Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2007 uuu stary spalanie ci skoczy Malik fajne ujęcia trzaska Furak spoko, no bo wkoncu AVANT :th: Jakies alu relingi by sie przydaly Spalanie wzrosło o niecałe 0.5 litra muszę kupić magnetyzer Relingów alu itd nie chce puki co.
pesieka Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Bardzo ładny Avancik :th:, od razu w pada w oko :drool:
ono Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Bardzo fajne B5 Właśnie takie mi sie podobają , bez festynu i tak ma być
spanky Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 fajny wyglad .... felgi takie jakby to auto mialo przynajmniej z 200 kuni ... ... to jeszcze daje rade sie odpychac na serii ... ?
Motor Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2007 fajny wyglad .... felgi takie jakby to auto mialo przynajmniej z 200 kuni ... ... to jeszcze daje rade sie odpychac na serii ... ? Spanky jest coś w tym bo od pewnego czasu wszystkie astry,civicy fałteki i inne lanosy tuningowane z mega rurami fi -50 atakują mnie na ulicach wawy o innych miastach nie wspomne tam to już batmobile fruwają Seria ma ciągnąć i h.. mnie to obchodzi,że jej ciężko
endriuu Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Seria ma ciągnąć i h.. mnie to obchodzi,że jej ciężko Święta racja
Rekomendowane odpowiedzi