pablo_9 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 PABLO kiedy będziesz u Raftika to po drodze odwiedź Głogów tutaj drogi trochę lepsze
PABLO Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 PABLO kiedy będziesz u Raftika to po drodze odwiedź Głogów tutaj drogi trochę lepsze Spoko nie ma sprawy jak coś to dam znać
Raftik Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Ale wiecie co to chyba jednak jest jakieś uczucie hi hi do blaszaka COOO, że tyle kasy się w niego ładuje żeby tylko ładnie wyglądał. Nie zarzekam się, że to napewno ostatni mod był
pitman Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Ładny kolor fajne wnętrze załóż niższe springi to będzie
Raftik Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2011 No i następny MOD jak dla mnie dość poważny "Sekwencyjna instalacja LPG", przy obecnych cenach PB byłem zmuszony jeszcze zainwestować ale po montażu mam bardzo pozytywne odczucia - nie odczuwam żadnej różnicy czy jadę na PB czy na LPG
pablo_9 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Ja też się zastanawiałem nad tym rozwiązaniem ale nie jeżdżę niewiadomo jak dużo żeby inwestować teraz w LPG, mogłem ładować od razu po zakupie ale wtedy o tym nawet nie myślałem.... ile Cię wyniosła ta zabawa jeśli można wiedzieć ??
Raftik Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Opublikowano 1 Lipca 2011 Ja też się zastanawiałem nad tym rozwiązaniem ale nie jeżdżę niewiadomo jak dużo żeby inwestować teraz w LPG, mogłem ładować od razu po zakupie ale wtedy o tym nawet nie myślałem.... ile Cię wyniosła ta zabawa jeśli można wiedzieć ?? 2400 zł kolego i policzyłem, że po 12 miechach powinien się zamortyzować. Zobaczymy jak będzie.[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2011, 13:08_________________________________________________No i doszedł jeszcze jeden mały ale jak istotny dodatek na klapie bagażnika - fotki w pierwszym poście
Raftik Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Opublikowano 18 Lipca 2011 No i nie mogłem się powstrzymać, kupiłem na Allegro czujniki cofania "Parktronic" oczywiście nieoryginalny ale działa i spełnia swoją funkcję. Fotka dodana do pierwszego posta.
pablo_9 Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 dobry mod tylko szkoda, że te czujniki nie komponują się lepiej w tej dokładce, co masz we wnętrzu jakiś głośniczek czy wyświetlacz ?
Raftik Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Opublikowano 18 Lipca 2011 głośniczek "buzer" i przyklejony do światła stop pod szyba tylną.
zoller_ Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Mody na +, przyjemna fura. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz... 13l spalanie?! Ja mam ten 1.8 ARG i ciężko mi przekroczyć 10l po mieście, średnie obecnie mam na poziomie 8,6
brutus_szczecin Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Szarak nie szarak, wszystko zależy od ciebie, a Audi to Audi. Zadziorny motor moduj dalej a napewno zyskasz więcej
cacek89 Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 zdaj relacje na temat tego hida jak to bedzie swieci, tez sie przymierzam
Raftik Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Opublikowano 11 Marca 2012 zdaj relacje na temat tego hida jak to bedzie swieci, tez sie przymierzam No powiem ze hid świeci bardzo dobrze. Wziąłem żarniki 4300K więc światło nie jest mocno niebieskie czego właśnie chciałem uniknąć. Same przetwornice slim sa tak małe ze zmieściły się bez problemu do środka lamp i na zewnątrz nie ma śladu hidów. Zdecydowałem się na hid tylko z ciekawości i posiadania lamp soczewkowych, w życiu bym ich nie założył do zwykłych kloszy. A i tak mam mieszane uczucia z racji legalności tego typu oświetlenia i nie wiem czy nie zdemontuje ich i nie kupię porządnych żarówek H7. Wysłane z Tapatalk Pro (SGS2)
Raftik Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Opublikowano 12 Marca 2012 Proszę dokładnie te kupiłem: http://allegro.pl/hid-zestaw-h1-h7-h11-hb3-d2s-ksenon-xenony-gdynia-i2184436445.html
Raftik Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Opublikowano 12 Marca 2012 zakupiles te hidy na allegro? daj link A nie chcesz kolego odkupić tych Hidów odemnie ? oczywiście taniej niż na aukcji.
slavko87 Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 zakupiles te hidy na allegro? daj link A nie chcesz kolego odkupić tych Hidów odemnie ? oczywiście taniej niż na aukcji. Czemu sprzedajesz? Pokaż foto jak swiecą
Rekomendowane odpowiedzi