KENOiX Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 po polerce MIAZGA można się zakochać w tym autku
rafalekx Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 suuuuper Świetna robota A co ze znaczkiem z klapy? Czyżby szedł w biel?
lukaszr Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Namawiam Boberka żeby przemalował go na któryś z tych kolorów :naughty:
boberek Opublikowano 13 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2010 zielony kox [br]Dopisany: 13 Czerwiec 2010, 20:00_________________________________________________ suuuuper Świetna robota A co ze znaczkiem z klapy? Czyżby szedł w biel? nie nie znaczek zostaje srebrny i juz jest naklejony nie bedzie tylko napisu lupo zostanie samo GTI
rafalekx Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 nie bedzie tylko napisu lupo zostanie samo GTI A będą jeszcze jakieś inne akcenty białego? Namawiam Boberka żeby przemalował go na któryś z tych kolorów :naughty: Róziowy kokś Nie no kolorki miazga
poziek Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Łukasz...chylę czoła..zrobił się z Ciebie mega polish majster :kox: no no, lata praktyki i trzepania kapucyna
Buba Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 efekt miazga kto Ci malowal to auto ze masz takie rysy jakbys z robo wasch center korzystal codziennie
boberek Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2010 efekt miazga kto Ci malowal to auto ze masz takie rysy jakbys z robo wasch center korzystal codziennie mój dobry lakiernik robił mi tyle aut i wszystkie były igła ale tego to zmasakrował strasznie
Buba Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 efekt miazga kto Ci malowal to auto ze masz takie rysy jakbys z robo wasch center korzystal codziennie mój dobry lakiernik robił mi tyle aut i wszystkie były igła ale tego to zmasakrował strasznie na poczatku myslalem ze to zupelnie o inne auto chodzi bo przeciez Lupo niedawno bylo malowane a tu taki zonk...
boberek Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2010 no tak wyszło ale juz jest naprawione [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 10:33_________________________________________________No to skończyłem bagażnik jeszcze jakaś mała kosmetyka i będzie git ale w 90% koniec jak widzieliście wcześniej miałem 2 skrzynki po to aby nie wydawać kasy na jedną podwójną zrobiłem cos takiego ładnie dociąłem MDF Najgorzej było z dziurami ale jakoś sie udało Tu maskownica Polk Audio nic innego sensownego sie nie znalazło pomaluje je na biało pewnie albo na czerwono albo pół na pół albo cos jeszcze wymysle Tu juz obite materiałem A tu ze znaczkiem WCC który udało sie odkleic ze wzmacniacza
Kierownik Opublikowano 18 Czerwca 2010 Opublikowano 18 Czerwca 2010 powiem tyle ... że strasznie podoba mi sie ten maly popierdalacz
Wąski Opublikowano 18 Czerwca 2010 Opublikowano 18 Czerwca 2010 a możne biała szachownica na dachu :gwizdanie: Lupo mega kozak szacun dal twórców
boberek Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2010 no mysle cały czas nad tą szachownicą
Reggi Opublikowano 18 Czerwca 2010 Opublikowano 18 Czerwca 2010 no mysle cały czas nad tą szachownicą Chłopaki kupią skrzynkę browaru i będą grać na Twoim dachu
boberek Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2010 dziś przyszło pare naklejek i jedna felga na zapas jeszcze nie wiem co z nią zrobie ale mam
Flyer Opublikowano 18 Czerwca 2010 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Na chusteczke Ci te naklejki? Gdzie mozna dostac? Okleje Golfine, ktora mam wlasnie w zastepstwie
Rekomendowane odpowiedzi