Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 TDI] Achatgrau + svart-matt pakke, SESJA Z SUZI :D (str. 4)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

dawno nie opisywałem tutaj co się działo z moją :a4fan:..

ostatnio łyknęła mi sporo $$$.. w październiku miały zagościć w końcu poliftowe lampki plus ksenon jednak autko zaczęło domagać się nowej skrzynki, przy okazji do wymiany poszło jeszcze sprzęgło Sachs chociaż nie było w najgorszym stanie ale może za jakiś czas wyśle je do regeneracji i wzmocnienia i będzie leżało i czekało aż stanie się potrzebne..

Tutaj parę nowych fotek mojej niuniu:

dsc01129s.jpg

dsc01130if.th.jpgdsc00003wy.th.jpg

I tu fotki tego o co upominało się autko (szczegóły na pierwszej stronie):

dsc01146p.jpg

dsc01147ki.th.jpg

Opublikowano

za bardzo różnicy nie widać.. jedynka i dwójka podobno są identyczne a reszta biegów niby różni się tylko o jeden ząbek (dłuższe przełożenia).. zrobiłem na nowej skrzyni prawie 1kk i dużej różnicy nie widać.. nie patrzyłem jakie prędkości przy określonych obrotach były na starej skrzyni a jakie są na nowej.. albo mam takie wrażenie albo wydaje mi się że trochę słabiej się zbiera na tej skrzyni.. ale bardzo możliwe że jestem przewrażliwiony już na punkcie samochodu :mysli:

Opublikowano

za bardzo różnicy nie widać.. jedynka i dwójka podobno są identyczne a reszta biegów niby różni się tylko o jeden ząbek (dłuższe przełożenia).. zrobiłem na nowej skrzyni prawie 1kk i dużej różnicy nie widać.. nie patrzyłem jakie prędkości przy określonych obrotach były na starej skrzyni a jakie są na nowej.. albo mam takie wrażenie albo wydaje mi się że trochę słabiej się zbiera na tej skrzyni.. ale bardzo możliwe że jestem przewrażliwiony już na punkcie samochodu :mysli:

Masz dobre wrazenia,im dluzsze przelozenia tym gorsza moc jaka odczuwasz.Jakby byla 6biegowa to juz masakra

Opublikowano

:hi:

w końcu wpadną do mojej niuni nowe mody, ostatnio zakupiłem dzielone soczewki S4, odświeżyłem, wyczyściłem i poszły w czarny mat :naughty: wyglądają :evil: soczyście

oto jak wyglądały po kupnie:

dsc01925su.jpg

a tak po mim rezanku:

dsc01949q.jpg

na razie jeszcze nie założone na auto bo nie udała się walka z kierunkami żeby je rozkleić, nie chciałem ich łamać a ni nic z tych rzeczy, pomaluję je sprayem lub okleję czarną folią :mysli:

do tego oczywiście dojdzie HID z barwą 5000k :)

mam nadzieję że widoczność na drodze się polepszy :)

od razu wymyśliłem sobie na koncepcję na auto z czarnymi dodatkami :) więc jeszcze boczne migacze będą czarne i coś będzie trzeba myśleć z tylnymi lampami :mysli: ramka grilla też pójdzie w czerń o reszcie będę myślał na bieżąco :cool1:

Gość -makaveli-
Opublikowano

efekt jest...tylko szkoda że nie zespolone,byłoby jeszcze lepiej :gwizdanie:

Opublikowano

Jocker szalejesz :kox:

rób tego diabła na czarno :cool1:

czarne kierunki boczne jak u mnie , raptem 7 zł sztuka .

i fajnie by wyglądało jak bys zaciemnił delikatnie całe autko :good:

Opublikowano

chciałem na początku zespolone ale powoli chłopaki będzie wszystko :) na wiosnę kupuję zespolone valeo i rezam bixa ;) tylko muszę wyrezać spryski żeby z niebieskimi nie było lipki :evil:

no kierunki będą ciemne na bank :) wszystkie dodatki jakie będą możliwe to wszystko będzie w czerni.. ale felga będzie malowana na biało :kox:

aby tylko z sałatą się wyrobić :)

Opublikowano

z lapmkami dobra robota :good: gratki :oklaski:

Opublikowano

Witam :evil:

no i wpadły w koncu na podkład:

- soczewki S4 + HiD 5000k

- grill z polifta z czarna ramką

- boczne kierunki zmienione na dymione - na szaraku wyglądają milion razy lepiej niż poprzednie - białe

oto kilka zdjęć (update również na 1 stronie):

dsc02154ko.jpg

dsc02155a.jpg

Ogólny pomysł na auto to ciemne dodatki :evil: nie wiem co zrobić z tylnymi lampami - czy zostwic jak są czy robić tez je jakos na ciemno :mysli: może ktoś doradzi :mysli: widziałem kiedyś w Sopocie ciemne diody na takiej jak moja oooo i ladnie wyglądały ale ja diód nie mam wiec pozostałoby oklejenie tych co mam folią,

myślę jeszcze nad oklejeniem dachu czarna folią połyskiem :mysli:[br]Dopisany: 11 Maj 2011, 14:02_________________________________________________Przyszedł w końcu czas na wrzucenie zdjęć ze wspólnej sesji z Suzi :kox:

xxl.png

dscf0221n.jpg

dscf0224l.jpg

dscf0226yk.jpg

dscf0227sk.jpg

dscf0230q.jpg

dscf0231k.jpg

dscf0250x.jpg