Korzeń Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Witam Siema. Mam nadzieje, że nic nie spierdzieliłem w tworzeniu logów. Widzę, że inni wklejają link do zdjęć z logami, ja postanowiłem wrzucić bezpośrednio na forum. Kolejność wg. robienia, obym nic nie pomieszał. Na początek błędy: 1 Fault Found: 17965 - Charge Pressure Control: Positive Deviation P1557 - 35-00 - - Tak jakby kierowniczki do przeczyszczenia.... Następnie logi. Niestety przy próbie obciążeniowej za każdym razem odcinało nam turbo i auto przechodziło w tryb awaryjny.
spanky Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 sprawdzic kabelkologie od czujnika doladowania ... ale na 99% owy czujnik [G71] jest do wymiany ....
przemik Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Czujnik cisnienia doladowania poszedl spac... PS Wstyd zeby "klubowicz" wstawial logi w takim stanie (nie klubowicz tylko logi )
spanky Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 wiem wiem to na szybkiego szybko to sie robi koope w publicznym szalecie a nie wstawia logi ....
Korzeń Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Opublikowano 20 Marca 2010 wiem wiem to na szybkiego szybko to sie robi koope w publicznym szalecie a nie wstawia logi .... nie wiem o czym mowisz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :decayed: w takim stanie skąd wiesz w jakim stanie jestem :> :>
spanky Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 skąd wiesz w jakim stanie jestem :> :> te logi duza mowia w jakim jestes stanie ...
krzyniek Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 skąd wiesz w jakim stanie jestem :> :> te logi duza mowia w jakim jestes stanie ... OT: spanky to TY chyba nie widziałeś jakie one były na początku korzeń czyli dobrze radziłem żebyś poprawiał
vauxhall95 Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Jak zrobisz doladowanie to wklej jeszcze raz logi zeby sprawdzic przeplywke,bo narazie zle mierzy.Ale to najpierw doladowanie,potem moze sie okazac OK
grzanek85 Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Ta przepływka nie może działać skoro auto łapie przeładowanie na postoju:) wszytko w temacie już napisane czujnik doładowania
Rekomendowane odpowiedzi