Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kowi zbieraj na taką :naughty:

Będziesz sie bawił w jakieś tam swapy :wink4:

Jedź po całości :kox:

No nie miałem okazji się przejechac ale już sam widok powala :decayed:

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kowi zbieraj na taką :naughty:

Będziesz sie bawił w jakieś tam swapy :wink4:

Jedź po całości :kox:

No nie miałem okazji się przejechac ale już sam widok powala :decayed:

to miłość do b5 :decayed:

Opublikowano

miłość, miłością ale wrażenia z jazdy bezcenne :kox:

Opublikowano

miłość, miłością ale wrażenia z jazdy bezcenne :kox:

to trzeba rs-a kupować i wtedy wrażenia będą cenne :decayed: i to bardzo

Opublikowano

No niestety nie miałem nawet okazji w takim siedzieć nie mówiąc o jeżdżeniu więc raczej nie podyskutujemy na ten temat. Jedno wiem na pewno że im lepiej wciska w stołek tym lepiej :kox:

Opublikowano

no uszczelki powymieniane znowu jeździ :evil: , wydech poprawiony :kox: ale jeszcze nie przelot :gwizdanie: tak w ogóle wczoraj dałem popalić passatowi :decayed:

Opublikowano

no uszczelki powymieniane znowu jeździ :evil: , wydech poprawiony :kox: ale jeszcze nie przelot :gwizdanie: tak w ogóle wczoraj dałem popalić passatowi :decayed:

Szalej, szalej :wink4:

Jakie uszczelki wymieniałes i co modziłes przy wydechu ?

Opublikowano

uszczelka pod pokrywe zaworów i uszczelka do turbo :wink4: a wydech sprowadzony do serii

było tak

20101225963.jpg

to co widać zostało wyciete i wspawana prosta rura :wink4: teraz nic nie odstaje

miałem wspawac końcówki wydechu ale zapomniałem zabrać je ze sobą :wallbash:

Opublikowano

panowie jak myślicie 180 KM 1.8 T przy ośce bardzo zrywa przyczepność? :mysli: mam taką na oku

Opublikowano

panowie jak myślicie 180 KM 1.8 T przy ośce bardzo zrywa przyczepność? :mysli: mam taką na oku

no z trakcją napewno będą problemy przy starcie nie ma co sie oszukiwać, dobre lacze na przód i cos tam wywalczysz :wink4:

Opublikowano

Kowi Ty jeździłeś z takim zwisem? :naughty: Nieźle nieźle :good::decayed:

Opublikowano

całe swięta :decayed: stary nie było drogi na której bym nie zatarł :naughty: teraz w końcu jest tak jak być powinno :cool1: zastanawiam sie czy robić ten przelot czy w ogóle warto :gwizdanie:

Opublikowano

Kowi niezłego moda miałes z tą wiszącą rura :polew:

Końcówki jeszcze zdazysz :tongue4:

Dawkuj sobie emocje bo Ci pikawa siądzie :kox:

A Ty paput jak jest dobry zadbany samochód i Ci się podoba to bierz. Tyle jeździłes ośką to i będziesz jeździł dalej :wink4:

Raz tylko jechałem Q i ogólnie mi sie podobało ale tez to było w AFN wiec bez szału. Skoro ludzie jeżdżą ośka z ośka to da rade. Może na 1/4 mili będziesz miał gorszy start :polew:

Nie popadaj tez w skrajności że musi być Q bo skoro nie masz kasy żeby kupic coś dobrego to może lepiej odpuścić i jeździc ośka a za rok czy dwa zmienić na Q jak się odkujesz z kasa.

Takie jest moje zdanie na ten temat.:przebiegly: Choć ja tez chciałbym Q ale trzeba niestety w naszej rzeczywistości patrzec nie tylko sercem i tym co sie podoba ale przez pryzmat portfela :kwasny:

To wiadomo juz dlaczego armistead mówił że przy wiekszych dołkach zwalniałes :polew: :polew:

Opublikowano

To wiadomo juz dlaczego armistead mówił że przy wiekszych dołkach zwalniałes :polew: :polew:

:decayed:

teraz już nie zwalniam :wink4: wtedy to w ogóle miałem niski było-42/-65 :naughty: fajnie wyglądał ale całe amory z spręzynami od sedana siedziały, miałem coupe nikogo nie woziłem z tyłu bo wtedy to juz koła ze 2cm wchodziły w nadkola(z tyłu), obecnie siedzi wszystko dedykowane do avanta i jest ok :wink4: jak ktos chętny to mam sprezyny do Q sedan :wink4:

Opublikowano

No to faktycznie chyba tyłkiem po ziemi szorowałeś :naughty: :gwizdanie:

Heheh jak się dorobię Q to będe myślał o sprezynach do niego :tongue4:

Do Rąblowa się Kowi wybierasz czy znowu gdzies Cię poniesie? Bo może by wreszcie to Twoje cacko obejrzał :przebiegly:

Opublikowano

Niestety pisałem juz że mi sie w ogóle weekendy nie zgrywają z niczym, teraz mam zjazdy co dwa tygodnie(sobota i niedziela) i pomiedzy nimi w tylko soboty :gwizdanie: noi początek lutego zaczyna mi sie sesja :wallbash: do kwietnia musze oddać prace dyplomową

Opublikowano

Ja już bym ośki nie kupił, używanych opon już nie kupię bo co to za jazda jak poganiać można na suchym albo z rolki.

Opublikowano

Do Rąblowa się Kowi wybierasz czy znowu gdzies Cię poniesie?

co Ty nie ma szans on się nigdy nigdzie nie wybiera :gwizdanie: to jest taka jeb@na maruda i wieczny problem że drugiego takiego na tym świecie nie ma :decayed::tongue4:

Opublikowano

Do Rąblowa się Kowi wybierasz czy znowu gdzies Cię poniesie?

co Ty nie ma szans on się nigdy nigdzie nie wybiera :gwizdanie: to jest taka jeb@na maruda i wieczny problem że drugiego takiego na tym świecie nie ma :decayed::tongue4:

:polew: :polew:

dobra dobra odezwał sie ten co już studia skończył i kozaczy :gwizdanie:

Z resztą co tam u mnie oglądać, A4 jak A4 duzo takich :tongue4: ida do mnie nowe tajle, ale pochwale sie kiedyś :wink4:

Opublikowano

dobra dobra odezwał sie ten co już studia skończył i kozaczy :gwizdanie:

:gwizdanie: jakoś jak studiowałem zawsze wszędzie byłem :cool1:

Z resztą co tam u mnie oglądać, A4 jak A4 duzo takich :tongue4:

No właśnie, padło jak każde inne :decayed:

ida do mnie nowe tajle, ale pochwale sie kiedyś :wink4:

jakież to? :gwizdanie: