Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

uszczelka pod pokrywe zaworów i uszczelka do turbo :wink4:

ta od redukcji?

daj no numerek jej musze kupic ja bo w mojej redukcji jakas jakby złachana jest, jutro montaz turbo :naughty::kox: :gwizdanie:

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ta od redukcji?

daj no numerek jej musze kupic ja bo w mojej redukcji jakas jakby złachana jest, jutro montaz turbo :naughty::kox: :gwizdanie:

tak ta od redukcji

3C0145117 bez zadnej literki :wink4:

A z wtryskami somes sie wykazał :chytry:

Opublikowano

:polew:

Żałuję że wczesniej nie poznałem tej ekipy bo widze niezły cyrk :kox:

Ja studiowałem 5 lat dziennie i tez jak trzeba było gdzieś jechać itp to nie było problemu (nie mówie o tej ekipie bo nie znałem :tongue4:) więc gdyby diabeł wykretów nie miał to by pacierz mówił :polew:

Opublikowano

Róznica była taka panie Rafalekx ze spoty miałeś w lublinie i studia miałes w lublinie a ja nie jestem z lublina i studiuje w przeciwną strone :wallbash: jak bym studiował w LU to też bym przyjeżdzał :wink4:

Opublikowano

armistead da rade jakieś fotki od Ciebie wyrwać? :przebiegly:

Opublikowano

Same golfy ale coś tam wkleję :tongue4:

Opublikowano

Róznica była taka panie Rafalekx ze spoty miałeś w lublinie i studia miałes w lublinie a ja nie jestem z lublina i studiuje w przeciwną strone :wallbash: jak bym studiował w LU to też bym przyjeżdzał :wink4:

Piertolisz! Ile razy w Chełmie byłem? I co miałem po drodze? :thumbdown: Na spotach w Lublinie byłem 5 w porywach do 6 i to głównie na tych duuuużych :tongue4: Jakoś na Ułęż też udało mi się dojechać, a miałem dużo dalej niż Ty :tongue4: A Ty wtedy ledwo wpadłeś jak po zapałki :tongue4: O tym że w Rykach byłem 3 razy chyba to już nie wspomnę :przebiegly:

Opublikowano

ta od redukcji?

tak ta od redukcji

3C0145117 bez zadnej literki :wink4:

a z literka F bedzie zla?

A z wtryskami somes sie wykazał :chytry:

ee tam wyszlo i tak dobrze mam na boschu koncoweczki jest ok:)

Opublikowano

Same golfy ale coś tam wkleję :tongue4:

Spoko więc czekamy :wink4:

A to tak wielkim uznaniem u ciebie sie cieszą golfy?

Dajcie se chłopaki po razu i spokój :wink4:

Opublikowano

Dajcie se chłopaki po razu i spokój :wink4:

Ale Kowi fochów nie robi :) Z nim można tak gadać :) Nie trzeba dawać sobie po razie :buziak:

Kowi a w niedzielę o której wróciłeś z Wawy? :gwizdanie: Bo widzisz, ja teoretycznie też nie mogłem w niedzielę ale jakoś znalazłem czas. Fakt, że potem z@piertalałem jak głupi (w 2 godziny Lublin-> Wawa) ale wszystko udało się pogodzić :tongue4:

Opublikowano

Piertolisz! Ile razy w Chełmie byłem? I co miałem po drodze? :thumbdown: Na spotach w Lublinie byłem 5 w porywach do 6 i to głównie na tych duuuużych :tongue4: Jakoś na Ułęż też udało mi się dojechać, a miałem dużo dalej niż Ty :tongue4: A Ty wtedy ledwo wpadłeś jak po zapałki :tongue4: O tym że w Rykach byłem 3 razy chyba to już nie wspomnę :przebiegly:

nie wiem ile byłeś w chełmie ale pewnie tyle co ja w garwolinie u krzyńka :tongue4: na ułężu też byłem od powłowy bo musiałem z wawy wrócić wtedy i spowrotem do wawy pojechałem, Synek w rodzynie tez byłem nie cwaniakuj :gwizdanie: tylko ty siedziałeś w LU, co ja poradze że mam zajecia sobota niedziela i są to w sumie same cwiczenia :wallbash:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 13:27_________________________________________________w niedziele byłem o 17 w rykach to w LU bym był o 18 albo nawet po zanim bym sie ogarnął, to bym stał gdzieś w okolicach zamku bo jak pisałes że po 15 juz nie ma szans na wjazd na serducho :gwizdanie:
Opublikowano

No koło 17:30 to my się juz zwijalismy z placu wiec nie wiele byś na tym zyskał jakbys przyjechał :wink4:

Nie licytowac się tylko na przyszłość przyjeżdzać i bedzie luz.

Ale widze Wy macie chyba taki rytuał i jak sobie nie powciskacie to dzień stracony :polew:

Opublikowano

w niedziele byłem o 17 w rykach to w LU bym był o 18 albo nawet po zanim bym sie ogarnął, to bym stał gdzieś w okolicach zamku bo jak pisałes że po 15 juz nie ma szans na wjazd na serducho :gwizdanie:

:decayed: jeb@ny nawet się sensownie wytłumaczyć potrafi :naughty: kij Ci w oko kończ te je@ne studia (w Twoim przypadku nic nie znaczące :naughty: ) i wbijaj na spoty do jasnej ciasnej :decayed: Teraz to ja będę miał problemy ze spotami... :wallbash:

Opublikowano

w niedziele byłem o 17 w rykach to w LU bym był o 18 albo nawet po zanim bym sie ogarnął, to bym stał gdzieś w okolicach zamku bo jak pisałes że po 15 juz nie ma szans na wjazd na serducho :gwizdanie:

:decayed: jeb@ny nawet się sensownie wytłumaczyć potrafi :naughty: kij Ci w oko kończ te je@ne studia (w Twoim przypadku nic nie znaczące :naughty: ) i wbijaj na spoty do jasnej ciasnej :decayed: Teraz to ja będę miał problemy ze spotami... :wallbash:

z krawatami sie bedziesz spotowal :decayed:

zamiast sie tu pedalic powiedzcie czy ta uszczelka z koncowka F bedzie pasic?

Opublikowano

no to na h*j krzyczysz tutaj zaraz zawołam tate i sie skończy :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

a tak powaznie to bym z chęcia pojechał na grupówke lubelską, ale co ja poradze jak tylko w weekend pasuje, póki paput nie rozwalił padaczki to spoty robiliśmy w piatki, z solarem też czasem sie ustawialiśmy w kurowie w tygodniu, pytam GDZIE WTEDY BYŁEŚ :decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ale widze Wy macie chyba taki rytuał i jak sobie nie powciskacie to dzień stracony :polew:

Bo my się tak lubimy :pociesz::bag:

Opublikowano

Mrogal tylko bez literki, tak mi kowicz napisał :wink4:

Opublikowano

to po c**ju :/

Opublikowano

to po c**ju :/

spoko wrazie czego jak by sączyła to masz łątwy do niej dostęp na podnosniku :wink4:

Opublikowano

no to na h*j krzyczysz tutaj zaraz zawołam tate i sie skończy :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

a tak powaznie to bym z chęcia pojechał na grupówke lubelską, ale co ja poradze jak tylko w weekend pasuje, póki paput nie rozwalił padaczki to spoty robiliśmy w piatki, z solarem też czasem sie ustawialiśmy w kurowie w tygodniu, pytam GDZIE WTEDY BYŁEŚ :decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew:

;(