Opublikowano 11 Stycznia 201115 l uszczelka pod pokrywe zaworów i uszczelka do turbo ta od redukcji? daj no numerek jej musze kupic ja bo w mojej redukcji jakas jakby złachana jest, jutro montaz turbo :gwizdanie:
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l uszczelka pod pokrywe zaworów i uszczelka do turbo ta od redukcji? daj no numerek jej musze kupic ja bo w mojej redukcji jakas jakby złachana jest, jutro montaz turbo :gwizdanie: tak ta od redukcji 3C0145117 bez zadnej literki A z wtryskami somes sie wykazał
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l Żałuję że wczesniej nie poznałem tej ekipy bo widze niezły cyrk Ja studiowałem 5 lat dziennie i tez jak trzeba było gdzieś jechać itp to nie było problemu (nie mówie o tej ekipie bo nie znałem ) więc gdyby diabeł wykretów nie miał to by pacierz mówił
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l Róznica była taka panie Rafalekx ze spoty miałeś w lublinie i studia miałes w lublinie a ja nie jestem z lublina i studiuje w przeciwną strone jak bym studiował w LU to też bym przyjeżdzał
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l armistead da rade jakieś fotki od Ciebie wyrwać? Same golfy ale coś tam wkleję
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l Róznica była taka panie Rafalekx ze spoty miałeś w lublinie i studia miałes w lublinie a ja nie jestem z lublina i studiuje w przeciwną strone jak bym studiował w LU to też bym przyjeżdzał Piertolisz! Ile razy w Chełmie byłem? I co miałem po drodze? Na spotach w Lublinie byłem 5 w porywach do 6 i to głównie na tych duuuużych Jakoś na Ułęż też udało mi się dojechać, a miałem dużo dalej niż Ty A Ty wtedy ledwo wpadłeś jak po zapałki O tym że w Rykach byłem 3 razy chyba to już nie wspomnę
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l uszczelka pod pokrywe zaworów i uszczelka do turbo ta od redukcji? daj no numerek jej musze kupic ja bo w mojej redukcji jakas jakby złachana jest, jutro montaz turbo :gwizdanie: tak ta od redukcji 3C0145117 bez zadnej literki a z literka F bedzie zla? A z wtryskami somes sie wykazał ee tam wyszlo i tak dobrze mam na boschu koncoweczki jest ok:)
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l armistead da rade jakieś fotki od Ciebie wyrwać? Same golfy ale coś tam wkleję Spoko więc czekamy A to tak wielkim uznaniem u ciebie sie cieszą golfy? Dajcie se chłopaki po razu i spokój
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l Dajcie se chłopaki po razu i spokój Ale Kowi fochów nie robi Z nim można tak gadać Nie trzeba dawać sobie po razie Kowi a w niedzielę o której wróciłeś z Wawy? :gwizdanie: Bo widzisz, ja teoretycznie też nie mogłem w niedzielę ale jakoś znalazłem czas. Fakt, że potem z@piertalałem jak głupi (w 2 godziny Lublin-> Wawa) ale wszystko udało się pogodzić
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l Róznica była taka panie Rafalekx ze spoty miałeś w lublinie i studia miałes w lublinie a ja nie jestem z lublina i studiuje w przeciwną strone jak bym studiował w LU to też bym przyjeżdzał Piertolisz! Ile razy w Chełmie byłem? I co miałem po drodze? Na spotach w Lublinie byłem 5 w porywach do 6 i to głównie na tych duuuużych Jakoś na Ułęż też udało mi się dojechać, a miałem dużo dalej niż Ty A Ty wtedy ledwo wpadłeś jak po zapałki O tym że w Rykach byłem 3 razy chyba to już nie wspomnę nie wiem ile byłeś w chełmie ale pewnie tyle co ja w garwolinie u krzyńka na ułężu też byłem od powłowy bo musiałem z wawy wrócić wtedy i spowrotem do wawy pojechałem, Synek w rodzynie tez byłem nie cwaniakuj :gwizdanie: tylko ty siedziałeś w LU, co ja poradze że mam zajecia sobota niedziela i są to w sumie same cwiczenia [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 13:27_________________________________________________w niedziele byłem o 17 w rykach to w LU bym był o 18 albo nawet po zanim bym sie ogarnął, to bym stał gdzieś w okolicach zamku bo jak pisałes że po 15 juz nie ma szans na wjazd na serducho :gwizdanie:
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l No koło 17:30 to my się juz zwijalismy z placu wiec nie wiele byś na tym zyskał jakbys przyjechał Nie licytowac się tylko na przyszłość przyjeżdzać i bedzie luz. Ale widze Wy macie chyba taki rytuał i jak sobie nie powciskacie to dzień stracony
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l w niedziele byłem o 17 w rykach to w LU bym był o 18 albo nawet po zanim bym sie ogarnął, to bym stał gdzieś w okolicach zamku bo jak pisałes że po 15 juz nie ma szans na wjazd na serducho :gwizdanie: jeb@ny nawet się sensownie wytłumaczyć potrafi kij Ci w oko kończ te je@ne studia (w Twoim przypadku nic nie znaczące ) i wbijaj na spoty do jasnej ciasnej Teraz to ja będę miał problemy ze spotami...
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l w niedziele byłem o 17 w rykach to w LU bym był o 18 albo nawet po zanim bym sie ogarnął, to bym stał gdzieś w okolicach zamku bo jak pisałes że po 15 juz nie ma szans na wjazd na serducho :gwizdanie: jeb@ny nawet się sensownie wytłumaczyć potrafi kij Ci w oko kończ te je@ne studia (w Twoim przypadku nic nie znaczące ) i wbijaj na spoty do jasnej ciasnej Teraz to ja będę miał problemy ze spotami... z krawatami sie bedziesz spotowal zamiast sie tu pedalic powiedzcie czy ta uszczelka z koncowka F bedzie pasic?
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l w niedziele byłem o 17 w rykach to w LU bym był o 18 albo nawet po zanim bym sie ogarnął, to bym stał gdzieś w okolicach zamku bo jak pisałes że po 15 juz nie ma szans na wjazd na serducho :gwizdanie: jeb@ny nawet się sensownie wytłumaczyć potrafi kij Ci w oko kończ te je@ne studia (w Twoim przypadku nic nie znaczące ) i wbijaj na spoty do jasnej ciasnej Teraz to ja będę miał problemy ze spotami... no to na h*j krzyczysz tutaj zaraz zawołam tate i sie skończy :polew: :polew: a tak powaznie to bym z chęcia pojechał na grupówke lubelską, ale co ja poradze jak tylko w weekend pasuje, póki paput nie rozwalił padaczki to spoty robiliśmy w piatki, z solarem też czasem sie ustawialiśmy w kurowie w tygodniu, pytam GDZIE WTEDY BYŁEŚ :polew: :polew:
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l Ale widze Wy macie chyba taki rytuał i jak sobie nie powciskacie to dzień stracony Bo my się tak lubimy
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l Mrogal tylko bez literki, tak mi kowicz napisał to po c**ju :/ spoko wrazie czego jak by sączyła to masz łątwy do niej dostęp na podnosniku
Opublikowano 11 Stycznia 201115 l w niedziele byłem o 17 w rykach to w LU bym był o 18 albo nawet po zanim bym sie ogarnął, to bym stał gdzieś w okolicach zamku bo jak pisałes że po 15 juz nie ma szans na wjazd na serducho :gwizdanie: jeb@ny nawet się sensownie wytłumaczyć potrafi kij Ci w oko kończ te je@ne studia (w Twoim przypadku nic nie znaczące ) i wbijaj na spoty do jasnej ciasnej Teraz to ja będę miał problemy ze spotami... no to na h*j krzyczysz tutaj zaraz zawołam tate i sie skończy :polew: :polew: a tak powaznie to bym z chęcia pojechał na grupówke lubelską, ale co ja poradze jak tylko w weekend pasuje, póki paput nie rozwalił padaczki to spoty robiliśmy w piatki, z solarem też czasem sie ustawialiśmy w kurowie w tygodniu, pytam GDZIE WTEDY BYŁEŚ :polew: :polew: ;(