Opublikowano 1 Marca 201115 l Jeśli bardzo Ci zależy to należałoby się pośpieszyć, nasz kochany rząd chce zabrać większość przywilejów nowowcielonym (13, mundurówki, słynna zmiana systemu emerytalnego etc.). Wtedy pójście do wojska nie będzie opłacalne. A tym czasem, mi zostało 10 lat do emerytury No fajnie fajnie Okaże sie na jesieni czy sprawdze sie w pracy naukowej (tez budżetówka) i czy mi przedłużą umowę. Jak nie to jeśli tylko będzie nabór to chyba uderzę na oficerską tym bardziej że podoba mi sie taka robota a ludzie po informatyce mają plusa na starcie i można pracowac w wojsku praktycznie w swoim wyuczonym zawodzie "dzień dobry jestem Adam mam 3X lat i jestem emerytem" Ale żeby dostać przyzwoitą emeryturę trzeba też przyzwoicie zarobić A niestety B8 a za 10 lat B14 będzie drogie Tylko on za 10 lat na emeryturze odłoży na Twoje wymarzone B7 w najmłodszym roczniku
Opublikowano 1 Marca 201115 l co wy tu o tym co za 10lat będzie, za 2 lata wojna wiec wszystko sie zmieni
Opublikowano 1 Marca 201115 l co wy tu o tym co za 10lat będzie, za 2 lata wojna wiec wszystko sie zmieni ruscy już się zbroją :gwizdanie:
Opublikowano 1 Marca 201115 l Tylko on za 10 lat na emeryturze odłoży na Twoje wymarzone B7 w najmłodszym roczniku :gwizdanie: za 10 lat ta sobie kupię mojego wymarzonego range rovera sporta :gwizdanie:
Opublikowano 1 Marca 201115 l Tylko on za 10 lat na emeryturze odłoży na Twoje wymarzone B7 w najmłodszym roczniku :gwizdanie: za 10 lat ta sobie kupię mojego wymarzonego range rovera sporta :gwizdanie: no jest ffpytkę, albo zasadzimy sie na Palikota chociaż on chyba nie ma sporta
Opublikowano 1 Marca 201115 l no jest ffpytkę, albo zasadzimy sie na Palikota chociaż on chyba nie ma sporta no range to moje takie marzenie które ciężko będzie spełnić ;( i nie chodzi o cenę zakupu za ileś tam lat tylko o koszty eksploatacji
Opublikowano 1 Marca 201115 l co wy tu o tym co za 10lat będzie, za 2 lata wojna wiec wszystko sie zmieni ruscy już się zbroją :gwizdanie: kozojebcy tak samo juz ostrzą scyzoryki :gwizdanie:
Opublikowano 1 Marca 201115 l a w marketach już ala reglamentacja cukru, mąki etc. słyszałem ostatnio w markecie na C... że po kupieniu 10kg cukru, każdy kolejny kilogram droższy o ileś tam, mało śmiechem nie parsknąłem...ale z drugiej strony co za paranoja, niedawno cukrownie zamykali bo tak a teraz to, z drugiej strony ciekawe czy jak w Polsce będzie zadyma to czy też inne kraje swoich ludzi ewakuują, kto wtedy zostanie . Ps. Wojna to ZŁA RZECZ PO CAŁOŚCI i jakoś z tego śmiać mi się nie chce.
Opublikowano 4 Marca 201115 l Ja wczoraj w Te..co kupiłem 70kg cukru Dużo słodze herbatę Żart nie tylko dla mnie Patrzcie tu: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Kradzione-auta-staranowaly-blokade-pod-Toruniem,wid,13191204,wiadomosc.html jak w amerykańskim filmie
Opublikowano 4 Marca 201115 l chopy pytanko mam jest w lublinie jakis warsztat gdzie mozna serwisowac na wysokim poziomie merce tylko takie powiedzmy do 3 lat. o Aso nie pytam
Opublikowano 4 Marca 201115 l ja nie widziałem ani nie słyszałem wiec niestety nie pomoge Może ktoś inny zna
Opublikowano 4 Marca 201115 l chopy pytanko mam jest w lublinie jakis warsztat gdzie mozna serwisowac na wysokim poziomie merce tylko takie powiedzmy do 3 lat. o Aso nie pytam moj stary swojego gdzies zawoził ale nie pamietam gdzie bo to dawno było...
Opublikowano 7 Marca 201115 l Autor Termin najbliższego spotu: 07.06.2015r godz 17:00 Miejsce: ARENA LUBLIN - ul.Stadionowa 1 https://www.google.pl/maps/place/Arena+Lublin/@51.232443,22.55747,15z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x31900ca8af720fa6
Opublikowano 7 Marca 201115 l Jak to co? Nowa era spotów w Lublinie Musze troche osób w lublinie skrzyknąc żeby ktos sie pojawił na wojewódzkim od nas tu z miasta
Opublikowano 7 Marca 201115 l Jak to co? Nowa era spotów w Lublinie Musze troche osób w lublinie skrzyknąc żeby ktos sie pojawił na wojewódzkim od nas tu z miasta [br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 22:50_________________________________________________brzmi jak z innej galaktyki te spoty miały być
Opublikowano 7 Marca 201115 l No to Panie masz troche PW do wysłania z zaproszeniem do wątku http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=mlist;sa=search
Opublikowano 7 Marca 201115 l No to Panie masz troche PW do wysłania z zaproszeniem do wątku http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=mlist;sa=search no ma ma [br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 22:54_________________________________________________niech zobaczy co znaczy ciężka praca spotowych zaganiaczy
Opublikowano 7 Marca 201115 l Do mnie już nie musicie pisać, ja się sam zgłaszam Moja propozycja to początek kwietnia- myślę że do tego czasu zdąży się pogoda wyklarować.