Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no to jutro zamek o 16 :)

Opublikowano

mi rowniez pasuje :>

Opublikowano

mrogal gwint skręć na maxa na spota :good::decayed:

Nie podpuszczaj go bo chłppak będzie stał na jezdni bo na parking nie wjedzie :polew:

:polew:

a jak mrogal wjazd zablokuje to go chyba górą objadę swoją kozą :wink4:

Opublikowano

Nie podpuszczaj go bo chłppak będzie stał na jezdni bo na parking nie wjedzie :polew:

:polew: ja swoją tez :polew:

Opublikowano

spoko jutro o 16, taka prośba jak ktoś ma waga bardzo bym prosił zabrać ze sobą bo złożyłem niunie ale zaczela lapac notlauffa a ja mam lapka w serwisie .

Opublikowano

pasti :tongue4: zrób listę deklarujących chęć przybycia :decayed:

Opublikowano

Zrobie liste tych co byli :tongue4:

spoko jutro o 16, taka prośba jak ktoś ma waga bardzo bym prosił zabrać ze sobą bo złożyłem niunie ale zaczela lapac notlauffa a ja mam lapka w serwisie .

Kabel mogę zabrać ale lapka niestety nie mam :disgust:

Opublikowano

Zrobie liste tych co byli :tongue4:

Kabel mogę zabrać ale lapka niestety nie mam :disgust:

oj pasti pasti, nygus z Ciebie :decayed:
Opublikowano

:tongue4:

Niema sensu robić listy przed luźnym spotkaniem bo różnie bywa. Przed większym to ok można sie bawić :wink4:

Opublikowano

kabel ja tez mam ale lapka z programem juz nie mam z windows 7 ale na nim nie chce cos latac

Opublikowano

pastaldo a ty masz wątek o swoim aucie?

Opublikowano

jeszcze jest dawid z LKS z 2,8 Q na tipie allroad na 18' :decayed:
Opublikowano

ja lapka moge wziac ale nie mam ani kabla ani programu:( chyba ze ktos by mial:)

Opublikowano

Jak coś to kabel worze cały czas w samochodzie wiec luz. Jak nie zapomne to wezme pena z programem to coś zdziałamy jesli ktos weźmie lapka np Ty Andrev01 :naughty:

pastaldo a ty masz wątek o swoim aucie?

Nie mam bo niema się czym chwalić :tongue4:

Opublikowano

wkurwe :embarrassed: komus moj samochod przeszkadzał- postawiłem na chodniku i sie jakis chaam czepil wgniutł mi blotnik i tylne drzwi. ;( Spac nie mogłem w nocy tak sie wkur.. :wallbash: Da sie wyciągnąc blache bez malowania czy nie bardzo?? Nie wiem czy ja dzisiaj bede bo jeszcze mnie telepie. Boshe czego ta polska to taki chory kraj :facepalm:

Opublikowano

wkurwe :embarrassed: komus moj samochod przeszkadzał- postawiłem na chodniku i sie jakis chaam czepil wgniutł mi blotnik i tylne drzwi. ;( Spac nie mogłem w nocy tak sie wkur.. :wallbash: Da sie wyciągnąc blache bez malowania czy nie bardzo?? Nie wiem czy ja dzisiaj bede bo jeszcze mnie telepie. Boshe czego ta polska to taki chory kraj :facepalm:

wspolczuje Ci mi kiedys ktos przyje*ał w zderzak przedni i bez malowania sie nie obylo :angry: a u Ciebie moze dalo by sie wypchnac od wewnątrz i nie bylo by sladu ale zalezy jak bardzo jest wgniecione.
Opublikowano

no jutro podjate do jakiegos speca.. na necie widze rózne rzeczy robia i powinno sie dac.. Najgorsze jest to wkurwienie nie do ogarniecia :wallbash: ;(

Opublikowano

jak bedzie dobry fachowiec to ladnie wyciagnie i nie trzeba bedzie malowac :) a zlosc przejdzie niestety dopiero jak bedzie naprawione :kwasny: ja jak zobaczylem co mi ktos zrobil z lakieru na moim zderzaku to malo nie wyszedlem z siebie :wallbash: ale chociaz dobrze ze zderzak nie pękł.

Opublikowano

A jak mi ciągu tygodnia 2 opony przebili pod blokiem? :wallbash: A pod akademikiem jak jeszcze miałem golfa to szyba poszła i radio :wallbash:

To chłopacy ja sie postaram byc tak gdzies koło 16 pod zamkiem. Jak coś to ja jeżdze na tablicach WLI to machnijcie jakby mnie którys zauwazył a ja nie zobacze :wink4: