Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie odbierz kolego Maras tego jak czepianie się ale ciekaw jestem jak oni chca regenerowac te sworznie skoro to przegub kulowy zalewany w aluminium a nie wprasowywany. Troche mnie to ciekawi jak oni to robią.:wink:

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

powiem Ci ze ja to sam rozebralem i to nie jest zalane w aluminium tylko jest na wcisk i jest tam taki plastikowy koszyczek ktory sie wyciera i dlatego sie tlucze. Nie wiem czy oni poprostu wymieniaja ten plastik w srodku i skladaja czy zalewaja czyms jak mi sie rozwali ten co mi zrobia to rozbiore i zobacze

Opublikowano

Mam pytanko organizujemy jakiegoś spota bo ostatnio temat ucichł :kwasny:

Opublikowano

można by coś kiedyś ;) Sylwek prawko zdane? :D

Opublikowano

Jestem za. Można coś wymodzić:wink:

Opublikowano

Szczerze to jeszcze nie byłem na żadnym :/ to może trzeba by się wybrać :):)

Opublikowano

Koledzy, poradzi ktoś gdzie porządnie, tanio i szybko założą mi hak w audicy w Lublinie? Mam trochę do roboty i czas mnie nagli ;)

dzięki z góry :hi:

Opublikowano

pablo no baa za pierwszym A i B więc mogę już pojawiać się na spotach bez stresu :decayed: Tak więc jak się sprawy mają organizujemy coś na Jana Pawła w zatoczkach czy coś w tym stylu ?

Opublikowano
pablo no baa za pierwszym A i B więc mogę już pojawiać się na spotach bez stresu :decayed: Tak więc jak się sprawy mają organizujemy coś na Jana Pawła w zatoczkach czy coś w tym stylu ?

graty :D to kiedy i gdzie? :>

Opublikowano

Jakie plany? Postaram sie być.

Opublikowano

Masz ori wiązkę elektryczną?

Opublikowano

Jak dla mnie to może być i dziś wieczorem .. ale ogólnie rzecz ujmując mogę się dopasować :decayed:

---------- Post dopisany at 22:37 ---------- Poprzedni post napisany at 19:42 ----------

Co byście powiedzieli na temat ogarnięcia spotów w 1 i 3 piątek miesiąca np pod Mc na Puławskiej lub Spółdzielczości pracy.Większość klubów organizuje takie akcje i wychodzi im to z powodzeniem więc myślę,że Audi gorsze być nie może pod tym względem ?:naughty:

Opublikowano

W sumie można by się gdzieś spotnąć ;) Trzeba ogarnąć jakiś ciekawy, optymalny termin i gitarka.

Opublikowano

Mam ori, ale hak już założony ;) A jakby komuś było info potrzebne to polecam firmę KOPER z ul Nałęczowskiej. Gość w porządku, dogadać się idzie bez problemu aczkolwiek samemu założyć hak to jest bajka (nigdy nie zakładałem, śpieszyło mi się i w sumie głównie dlatego zdecydowałem się na warsztat) ale zabawa naprawdę dziecinnie prosta :)

Jeśli ktoś by chciał to mogę za free założyć ;)

A teraz ciąg dalszy, może ktoś wie o jakiejś przyczepce (może znajomy jakiś sprzedaje, może coś)

wymiary jakie mnie interesują to np:

250x125x30

250x130x35

250x135x40

coś takiego +/-

pozdro :)

Opublikowano

A możesz opisać krok po kroku sposób montarzu? Ja kupiłem hak i lezy pół roku i nie moge się za to zabrać :decayed:

Opublikowano

Powiem tak :decayed:

Teoretycznie moglibysmy siąść i założyc ale w LBN ja mam tylko miejsce pod blokiem a to graniczy z cudem zabawa na parkingu.:kwasny: W razie co moge przywieśc hak ze wsi tylko gdzie i kiedy :kox:

Opublikowano

Panowie potrzebuję zapiąć się vagiem do auta, skasowanie błędów i ogólna diagnostyka bo kontrolki mi się świecą. Pomoże ktoś?

Opublikowano

Mogę wspomóc:wink:

Może jakiegos spota zrobimy i przy okazji podepniemy:decayed: