Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Co do dysku twardego tu kupujcie Seagata 5 lat gwarancji u producenta :) Ja ostatnio zwaliłem w biurka swojego laptopa ( którego kupiłem w 2008r) i dysk się zepsuł, wysłałem na gwarancje i po 2 tygodniach miałem nowy.

Tez byłem do niedawna tego samego zdania. Zmieniłem je gdy 2 serie dysku seagata w RAID nie chciała mi dzialac tylko się wysypywały. Wymieniłem na samsunga i jest lux. Jedyny plus seagata w tej chwili to tylko gwarancja ale ile sie można tym użerac i odsyłać dyski.

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pany zna ktoś to auto z Ryk? http://otomoto.pl/audi-a6-C24004640.html

Opublikowano

Chyba był ruszony, z lewej strony widać ze nowa lampa

Opublikowano

po fotach widać ze zaszczurzony tylko przed fotkami ktoś go posprzątał

Opublikowano

jak większosć A6:whistling:

Opublikowano

dywaniki jak u mnie wygryzione, to nie znaczy że w złym stanie jest:whistling:

Opublikowano
jak większosć A6:whistling:

Jak większość Audi z tamtych lat :wink: Chociaż ja koledze przedwczoraj oglądałem godny uwagi egzemplarz i to w sedanie :wink: Przebieg sprawdzony po VINie i w 03.2011 miał 298 tys. km AFN, silnik chodził bardzo ładnie, jak trza, wnętrze zadbane i czyste. Pytanie jak jego bezwypadkowość, na pierwszy rzut oka było ok, lakierek raczej ori. Ale do sprawdzenia bo nie miałem miernika ani nic. Na dniach kolega jedzie z nim do serwisu i może kupi. Ale cena trochę spora wg mnie jak za auto z 99/00 :decayed: Bo ta co oglądałem 23 ceniona...

Opublikowano

bo stare bedzie sie cenić nie to co te nowe pascie z roku po 10 w plecy:banan:

Opublikowano
bo stare bedzie sie cenić nie to co te nowe pascie z roku po 10 w plecy:banan:

Co Ty gadasz, każde nowe auto traci szybciej na wartości. Normalka. Z czasem każde nowe Audi/VW itp. będzie traciło mniej. Największy spadek ceny jest przez pierwsze 3-4 lata. B5 przez ostatni rok/dwa też konkretnie spadło z ceny. Jeszcze lekko ponad rok temu polifty po ponad 20 chodziły a teraz? polifta za 12-15 kupujesz... :decayed: Albo B6, też się dzielnie trzymało okolic 30-40 i co teraz po 20-25 chodzą. Każde auto traci na wartości i wartości B5 też nie utrzymasz, jeszcze rok dwa i będzie jak z B4, dwa lata temu szukałem z kuzynem B4 godnego uwagi 2,0 benzyna lub diesla i poniżej 11-12 ciężko było coś znaleźć a teraz? po 4-5 chodzą... to samo czeka B5, a potem B6, B7... I to nie ma reguły że te nowe, B5 też na początku traciło konkretnie, dlatego Ty użytkując swoje 5 lat straciłeś na nim tylko 10 tysi powiedzmy, bo kupiłeś je te 5 lat temu za małe pieniądze bo swoje już straciło.

Opublikowano

nie bec już:grin:

Opublikowano
nie bec już:grin:

:decayed: będę :facepalm: bo pierd@lisz jak potłuczony :whistling:

Opublikowano

ja tu wierszy nie pisze:decayed:

Opublikowano
ja tu wierszy nie pisze:decayed:

ale bajki już tak :decayed:

Opublikowano

juz nie bede przywoływał pewnej historii:polew::polew::polew:

Opublikowano
juz nie bede przywoływał pewnej historii:polew::polew::polew:

:dancing:

Opublikowano

Czy w Lublinie można wypożyczyć albo może ktoś was za czteropaka, tudzież flaszeczkę ma pożyczyć czujnik do lakieru? tzn grubości lakieru?

Opublikowano

koledzy czy ktos wie czy gdzies w lublinie ewentualnie woj lubelskim regeneruja wahacze bo podobno regeneracja jest lepsza od np nowych febiego

Opublikowano

Nowe febiego to faktycznie szmelc. Co do regeneracji to słyszałm tylko o tym że tuleje wymieniają i to faktycznie dobra rzecz ale ten element żadko pada w wahaczu. Częściej pada ten przegub kulowy którego raczej się nie regeneruje. Jak coś to tez chętnie się dowiem czy ktoś z Lublina działa w tym fachu bo gdzies kiedyś czytałem o kims z iinego końca polski

Opublikowano

ale wczoraj gula zlapalem wracalem z zona z kazimierza , no i prowadzila malzonka bo ja oczywiscie musialem przyjac pare browarkow :) , no i tak sie toczylismy i toczylismy, no i srednie spalanie z tych prawie 60 km wyszlo 5,9 !!!! Kurde co baba to baba :/

Opublikowano
ale wczoraj gula zlapalem wracalem z zona z kazimierza , no i prowadzila malzonka bo ja oczywiscie musialem przyjac pare browarkow :) , no i tak sie toczylismy i toczylismy, no i srednie spalanie z tych prawie 60 km wyszlo 5,9 !!!! Kurde co baba to baba :/

a mówią że one tylko wydawać potrafią :decayed: a one też zaoszczędzić mogą:grin:

---------- Post dopisany at 22:42 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ----------

a mówią że one tylko wydawać potrafią :decayed: a one też zaoszczędzić mogą:grin: