Opublikowano 7 Października 201312 l To zbierz ludzi:wink: kiedyś zbierałem teraz już nie mam takiego parcia, ale sam się piszę jakby co:naughty:
Opublikowano 7 Października 201312 l ja tez bylbym chetny z tym ze ja juz nie jezdze A4 a A6 ale ramki klubowe mam. Dzialamy cos?
Opublikowano 7 Października 201312 l ja tez bylbym chetny z tym ze ja juz nie jezdze A4 a A6 ale ramki klubowe mam. Dzialamy cos? co za różnica, ważne że władca pierścieni
Opublikowano 7 Października 201312 l no dokladnie wiec ja jestem chetny wiec mozna robic jakas liste czy cos w tym stylu
Opublikowano 7 Października 201312 l no dokladnie wiec ja jestem chetny wiec mozna robic jakas liste czy cos w tym stylu najpierw trzeba ustalić miejsce, np jakaś słoneczna plaża:beach:
Opublikowano 7 Października 201312 l ja tez bylbym chetny z tym ze ja juz nie jezdze A4 a A6 ale ramki klubowe mam. Dzialamy cos? Ja tak samo mam A6 a A4 juz poszło. Jesli mam być szczery to pasowałby mi przyszły tydzień i to tak od poniedziałku do czwartku.
Opublikowano 7 Października 201312 l ja tez bylbym chetny z tym ze ja juz nie jezdze A4 a A6 ale ramki klubowe mam. Dzialamy cos? Ja tak samo mam A6 a A4 juz poszło. Jesli mam być szczery to pasowałby mi przyszły tydzień i to tak od poniedziałku do czwartku. a większości pewnie na weekendzie:whistling:
Opublikowano 7 Października 201312 l ja tez bylbym chetny z tym ze ja juz nie jezdze A4 a A6 ale ramki klubowe mam. Dzialamy cos? Ja tak samo mam A6 a A4 juz poszło. Jesli mam być szczery to pasowałby mi przyszły tydzień i to tak od poniedziałku do czwartku. a większości pewnie na weekendzie:whistling: Tak też sie może zdarzyć A u Ciebie co tam?
Opublikowano 7 Października 201312 l mi to obojetne aby nie czwartek a tak to kazdego dnia w godzinach wieczornych
Opublikowano 7 Października 201312 l Jeśli o mnie chodzi to najlepiej weekend z co drugim piątkiem włącznie:decayed: raz byłem i to mało bo i ekipa choć spora to jednak nie kompletna.
Opublikowano 7 Października 201312 l to róbcie róbcie:decayed: nikt nie napisał ze to musi być w Lublinie:whistling:
Opublikowano 8 Października 201312 l No to moze spotkac sie gdzies w polowie drogi? Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki.
Opublikowano 8 Października 201312 l Proponował bym nałęczów w czwartek popołudniu. To mozna by było jakies zdjecia porobic... Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki.