Opublikowano 6 Października 201510 l Hugo dawaj foty!!!!! Edytowane 6 Października 201510 l przez arrcio
Opublikowano 6 Października 201510 l Hugo jest zajęty Panowie mam pytanie mogę mieć przedni zderzak ms design co o tym myślicie
Opublikowano 6 Października 201510 l Hugo jest zajęty Panowie mam pytanie mogę mieć przedni zderzak ms design co o tym myślicieWstydzilbym sie z tym jezdzic[emoji14]
Opublikowano 6 Października 201510 l a czy czasem, coś się nie dzieje pod areną w tą niedzielę? (poza spotem) jest zakończenie sezonu motoryzacyjnego. Na spocie była propozycja aby wpaść wcześniej i się załapać na imprezę ale coś temat się urwał. Z tego co piszą na FB, inne kluby zebrały się i deklarują obecność. https://www.facebook.com/events/126989500983950/ Już w przyszłą niedzielę na parkingu Areny Lublin spotkają się kluby samochodowe i motocyklowe z całego regionu, między innymi: Lubelski klub Alfy Romeo, SQADRA, GRUPA VAG, Hondziarze, BMW Klub Polska, Lubelski klub Mercedesa i wiele innych. Myślę, że fajnie by było też dołączyć. Mercedesy czy Hondziarze mogą się zorganizować a my nie ?? Edytowane 6 Października 201510 l przez xMarcin95x
Opublikowano 6 Października 201510 l Hugo jest zajęty Panowie mam pytanie mogę mieć przedni zderzak ms design co o tym myślicie Najważniejsze żeby Tobie się podobało a nie reszcie. Kupujesz to dla siebie nie dla innych
Opublikowano 6 Października 201510 l Hugo jest zajęty Panowie Dokładnie panowie Hugo ma teraz inne problemy na głowie, zdjęcia zaczekają
Opublikowano 6 Października 201510 l Panowie prezes zajęty spotykamy się 10 tej 11.10.2015 roku sektor F co wy nato czekam na za I przeciw
Opublikowano 6 Października 201510 l O 14 to nie wiem czy miejsce znajdziemy Pod areną To okturej się spotykamy Może mi się uda załatwić flagę audi co wy na to
Opublikowano 6 Października 201510 l Wesele mi wypadło na ten weekend i jadę pod Rzeszów, niestety nie zamknę sezonu motoryzacyjnego z wami Ale mam nadzieję że A4 dalej będzie spotowało, nawet gdzieś pod dachem
Opublikowano 6 Października 201510 l Ja na początek pryjedzam wezmę flagę kto jeszcze przyjeżdża trzeba na takie imprezy się najbardziej integrować Panowie
Opublikowano 6 Października 201510 l nie wiem ile mi się zejdzie z korektą lakieru dla klienta. Jak się szybko ogarnę w weekend to zajadę
Opublikowano 7 Października 201510 l Przyjedzi musimy się zebrać na takie zakaczenie sezonu bo to jest tylko raz w roku Panowie dodano nasz klub do opisu wydarzeń teraz o garniamy ekipę na spota Kto będzie niech pisze
Opublikowano 7 Października 201510 l Ja sie wybieram 10 to dla mnie za wczesnie, woec mam dylemat czy jechac na start i wczesniej uciekac czy pozniej i posiedziec do wieczora
Opublikowano 7 Października 201510 l Ja sie wybieram 10 to dla mnie za wczesnie, woec mam dylemat czy jechac na start i wczesniej uciekac czy pozniej i posiedziec do wieczora dla tego musimy podjąć decyzję o której możemy się spotkać że by wbić wszyscy razem bo hugo musi zmienić godzinę spotkania i jak się spotkamy a ebi założone panowie najlepiej dzisiaj jak byś my ustali o jakiej godzinie się umówimy