Opublikowano 4 Marca 20188 l Autor Spocik o 17. Informacje w pierwszym poście, jak ktoś jeszcze nie był. Zapraszamy
Opublikowano 9 Marca 20188 l Przymierzam się do zamówienia klubowych ramek tablic rej. Chce ktoś się dołączyć? Im więcej tym lepiej (taniej).
Opublikowano 21 Marca 20188 l Panowie zakupiłem sobie właśnie nówki felgi 19" oponki letnie już też idą. Możecie polecić jakąś wulkanizację w Lublinie? Nie chce mieć przygód, że porysują felgę itp.
Opublikowano 21 Marca 20188 l Jest możliwość trochę wcześniejszego powiadamiania tutaj o spocie? 2 godziny przed to stanowczo za późno jak dla mnie:)
Opublikowano 21 Marca 20188 l Autor 2 minuty temu, Arzyk napisał: Jest możliwość trochę wcześniejszego powiadamiania tutaj o spocie? 2 godziny przed to stanowczo za późno jak dla mnie:) W pierwszym poście jest zawsze rozpiska z wyprzedzeniem dwumiesięcznym. Do końca maja masz rozpisane https://a4-klub.pl/topic/76243-spociki-lubelskie-najbliższy-spot-niedziela-08042018r-godz1700-tarasy-zamkowe-parking-poziom-3-sektor-b31/
Opublikowano 27 Marca 20188 l Nie potrzebujesz karty do makro przy wejściu poproś o wejściówkę jednorazową i bez problemu wejdziesz
Opublikowano 27 Marca 20188 l Nawet nie słyszałem o takiej możliwości, dobrze wiedzieć :-)Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 27 Marca 20188 l 39 minut temu, andynl napisał: Nie potrzebujesz karty do makro przy wejściu poproś o wejściówkę jednorazową i bez problemu wejdziesz Nie o to chodzi, chodzi o przysługę. Kartę posiadam jedynie odległość trochę mnie ogranicza, gdyż jechać po jedną rzecz prawie 100 km w jedna stronę to trochę jest nie opłacalne.
Opublikowano 27 Marca 20188 l Za około 3 tyg odzyskam auto od lakiernika, z miłą chęcią wówczas skoczę na spocika pod Arenę zna ktoś kogoś w Lublinie lub może polecić jakiś warsztat co mi ogarnie zaciski i jarzma chodzi o piaskowanie i proszek?
Opublikowano 27 Marca 20188 l 10 minut temu, chudineze napisał: Nie o to chodzi, chodzi o przysługę. Kartę posiadam jedynie odległość trochę mnie ogranicza, gdyż jechać po jedną rzecz prawie 100 km w jedna stronę to trochę jest nie opłacalne. Prezesa gwałć on się cały czas po mieście kręci
Opublikowano 29 Marca 20188 l W dniu 27.03.2018 o 17:53, chudineze napisał: Może ktoś z Was posiada kartę do Makro lub ma możliwość wejścia? Ja mam karcioche Makro, jak coś to pisz
Opublikowano 29 Marca 20188 l 4 godziny temu, Wojtaz napisał: Ja mam karcioche Makro, jak coś to pisz Napisałem PW
Opublikowano 30 Marca 20188 l Autor Wiosna się rozkręca, więc czas wrócić na świeże powietrze. Następy spot pod Areną
Opublikowano 5 Kwietnia 20188 l Cześć! Chciałabym dołączyć na następnym spocie Tylko... nie wiem czy nie będę wyglądać śmiesznie, bo mój samochód jest aktualnie po przejściach i nie prezentuje się tak pięknie jak Wasze.