HaVoK Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 _________________________________________________ Kto Ile szt jaki brelok _________________________________________________ 1 Pastaldo 2 znaczek audi 2 rafalekx 4 dope 3 asis 2+2 znaczek audi + dope 4 mrogal 3+1 dope +audi 5 HaVoK 3 audi 6 . .
PARAF Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 pracuję jako konstruktor w firmie produkcyjnej świadczymy usługi cięcia gięcia spawania oraz produkujemy i sprzedajemy uchwyty do mocowania monitorów i telewizorów, oraz wszelkie badziewie jakie da się z blachy wykonać To Wy montowaliście te spadające ekrany LCD na Okęciu...?
rafalekx Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 to jak w końcu z tym spotem pany? kwiecień z tego co widzę dużo osób zagłosowało, pytanie ile osób przyjedzie Ale i tak w piątek dzień/dwa przed spotem Tomek (pastaldo) napisze że spota nie ma, że odwołany
pastaldo Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 to jak w końcu z tym spotem pany? kwiecień z tego co widzę dużo osób zagłosowało, pytanie ile osób przyjedzie Ale i tak w piątek dzień/dwa przed spotem Tomek (pastaldo) napisze że spota nie ma, że odwołany Nie podpuszczaj bo Tobie takie info wyślę Oj jak nie będzie większej liczby osób to najwyżej zro sie jakiegoś spota 2-3 osoby i sie powie że sie odbył Tylko foty trzeba będzie robic tak żeby łatwo doklejać kolejne samochody jak w Rąblowie
rafalekx Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Nie podpuszczaj bo Tobie takie info wyślę i tak Ci nie uwierzę w piątek 1 kwietnia
pastaldo Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Nie podpuszczaj bo Tobie takie info wyślę i tak Ci nie uwierzę w piątek 1 kwietnia No dobra nie dałes sie nabrac Co tam chłopacy słychać? Wątek tak szybko zyskał na popularości, rozrósł się troszke i zaczyna umierać ;( Chłopacy do klawiatur
david22 Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 _________________________________________________ Kto Ile szt jaki brelok _________________________________________________ 1 Pastaldo 2 znaczek audi 2 rafalekx 4 dope 3 asis 2+2 znaczek audi + dope 4 mrogal 3+1 dope +audi 5 HaVoK 3 audi 6 david22 1+1 audi+dope . . [br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 08:45_________________________________________________ Kto Ile szt jaki brelok1 Pastaldo 2 znaczek audi 2 rafalekx 4 dope 3 asis 2+2 znaczek audi + dope 4 mrogal 3+1 dope +audi 5 HaVoK 3 audi 6 david22 1+1 audi+dope
pastaldo Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 _________________________________________________ Kto Ile szt jaki brelok _________________________________________________ 1 Pastaldo 2 znaczek audi 2 rafalekx 4 dope 3 asis 2+2 znaczek audi + dope 4 mrogal 3+1 dope +audi 5 HaVoK 3 audi 6 david22 1+1 audi+dope . . [br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 08:45_________________________________________________ Kto Ile szt jaki brelok1 Pastaldo 2 znaczek audi 2 rafalekx 4 dope 3 asis 2+2 znaczek audi + dope 4 mrogal 3+1 dope +audi 5 HaVoK 3 audi 6 david22 1+1 audi+dope Po co kolego 2 razy to samo wkleiłes? Weś opcje modyfikuj i jedną wykasuj
Sebek (-_-) Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 weźmie mi ktoś 2 breloki audi? bo mnie na spocie nie będzie
pastaldo Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 [quote name=Sebek () ] weźmie mi ktoś 2 breloki audi? bo mnie na spocie nie będzie Mogę wziąć ale kiedy się po nie zgłosisz? Napisz mi na PW coś więcej osobie bo ze mną na stancji mieszka gość z taka samą rejestracja jak TY To może bedzie Cie znał i Ci podrzuci :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Napisz mi na PW coś więcej osobie bo ze mną na stancji mieszka gość z taka samą rejestracja jak TY To zabrzmiało dość dwuznacznie mieszka z Tobą gość z rejestracją? Od kiedy "gości" rejestrują?
pastaldo Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Napisz mi na PW coś więcej osobie bo ze mną na stancji mieszka gość z taka samą rejestracja jak TY To zabrzmiało dość dwuznacznie mieszka z Tobą gość z rejestracją? Od kiedy "gości" rejestrują? Oj jaja sobie robie a Ty sie czepiasz Mieszka ze mną na stancji chłopak z Poniatowej a tam tez maja LOP jak kolega Sebek I nie wciskaj tu zadnych dwuznaczności bo nie wszyscy maja tak kosmate skojarzenia jak Ty
rafalekx Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 I nie wciskaj tu zadnych dwuznaczności bo nie wszyscy maja tak kosmate skojarzenia jak Ty nie?
pastaldo Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 I nie wciskaj tu zadnych dwuznaczności bo nie wszyscy maja tak kosmate skojarzenia jak Ty nie? Nieeeee Sebek odezwij sie bo ten Rafałek mnie zamęczy
rafalekx Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Nieeeee Sebek odezwij sie bo ten Rafałek mnie zamęczy i kto tu ma kosmate myśli sam se possij
Sebek (-_-) Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 To zabrzmiało dość dwuznacznie co się śmiejesz szyderco Ty też mógłbyś zaoferować pomoc jak pastaldo :gwizdanie:
paput Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Nieeeee Sebek odezwij sie bo ten Rafałek mnie zamęczy i kto tu ma kosmate myśli sam se possij ja się nie dziwie że rafalekx ma kosmate myśli, jak bym codziennie po 10 godzin kilkudziesieciu chłopa widział to co innego by mi po głowie chodziło
Sebek (-_-) Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Kto Ile szt jaki brelok 1 Pastaldo 2 znaczek audi 2 rafalekx 4 dope 3 asis 2+2 znaczek audi + dope 4 mrogal 3+1 dope +audi 5 HaVoK 3 audi 6 david22 1+1 audi+dope 7. Sebek 2 audi
Rekomendowane odpowiedzi