_Solar_ Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 teraz to moze nie predko bo nie bywam w lbn juz ale kiedys tam moze jak cos ciekawego bedzie to sie wyskoczy na jakie studentki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 co tu się działo... :gwizdanie: normalnie tyle stron natrzaskali i nawet nie zawołali Co do spotów w Lublinie już kilka razy mówiłem... prób było wiele, ale chętnych mało Co do wizyty ekipy LRY/LPU w Lublinie to szkoda gadać. Nawet jak był spot wojewódzki, albo spot z okazji WOŚPu to nie chciało się w/w ekipie przyjechać A największe problemy z dojazdem do Lublina to miał zawsze Kowi On nigdy nie może A jak ktoś powie że do niego się wpadnie, to zawsze ma czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 co tu się działo... :gwizdanie: normalnie tyle stron natrzaskali i nawet nie zawołali Co do spotów w Lublinie już kilka razy mówiłem... prób było wiele, ale chętnych mało Co do wizyty ekipy LRY/LPU w Lublinie to szkoda gadać. Nawet jak był spot wojewódzki, albo spot z okazji WOŚPu to nie chciało się w/w ekipie przyjechać A największe problemy z dojazdem do Lublina to miał zawsze Kowi On nigdy nie może A jak ktoś powie że do niego się wpadnie, to zawsze ma czas :polew: :polew: Co ja poradze że te lubelskie zloty są zawsze w weekendy w które bywam w wawie a spontany u mnie zwykle są w tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 co tu się działo... :gwizdanie: normalnie tyle stron natrzaskali i nawet nie zawołali Co do spotów w Lublinie już kilka razy mówiłem... prób było wiele, ale chętnych mało Co do wizyty ekipy LRY/LPU w Lublinie to szkoda gadać. Nawet jak był spot wojewódzki, albo spot z okazji WOŚPu to nie chciało się w/w ekipie przyjechać A największe problemy z dojazdem do Lublina to miał zawsze Kowi On nigdy nie może A jak ktoś powie że do niego się wpadnie, to zawsze ma czas ciii on nie wie gdzie je Ljublin :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 ogólnie to nie jeżdze w tamte strony :gwizdanie: nastawienie głownie na warszawe mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 :polew: :polew: Co ja poradze że te lubelskie zloty są zawsze w weekendy w które bywam w wawie a spontany u mnie zwykle są w tygodniu piertolisz... zwyczajnie wstydziłeś się swoim kaszlakiem przyjechać Nawet na Ułęż wpadł na 5 minut ciut nie po zapałki A o tym żeby się ze mną ścignąć to nawet mowy nie było cykor [br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 23:29_________________________________________________ nastawienie głownie na warszawe mam wielkomiastowiec się znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 :polew: :polew: Co ja poradze że te lubelskie zloty są zawsze w weekendy w które bywam w wawie a spontany u mnie zwykle są w tygodniu piertolisz... zwyczajnie wstydziłeś się swoim kaszlakiem przyjechać Nawet na Ułęż wpadł na 5 minut ciut nie po zapałki A o tym żeby się ze mną ścignąć to nawet mowy nie było cykor eeee na jakie 5min byłem tam do 20 :gwizdanie: z jakieś 5h nie przekręcaj Panie [br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 23:32_________________________________________________ wielkomiastowiec się znalazł "Trwa pościg. Za kasą, pozycją, d*pami" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 "Trwa pościg. Za kasą, pozycją, d*pami" A nie d*pami z pozycją i kasą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 "Trwa pościg. Za kasą, pozycją, d*pami" A nie d*pami z pozycją i kasą? nie zajarzyłeś toszto cytat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 nie zajarzyłeś toszto cytat domyśliłem się ale nie słyszałem tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 nie zajarzyłeś toszto cytat domyśliłem się ale nie słyszałem tego :doh1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 :doh1: Ty się tak nie pykaj w tą makówkę bo Ci się orzeszek potłucze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 :doh1: Ty się tak nie pykaj w tą makówkę bo Ci się orzeszek potłucze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puertoss Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 to dlatego te zdjęcia na odwrót porobione co wy razem na tym spocie robiliście lepiej nie pytaj, cud ze solar ma kierownice po dobrej stronie :polew: a to nie powinna być po prawej stronie????? wiedziałem że ja ze złej strony umocowali..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 No i pierwszy test na odpalanie przy mrozie -18*C zdany Na początku trochę szarpał ale ogólnie rzecz biorąc za pierwszym kręceniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puertoss Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 No i pierwszy test na odpalanie przy mrozie -18*C zdany Na początku trochę szarpał ale ogólnie rzecz biorąc za pierwszym kręceniem ja tez będę zaraz testował bo się do pracy wybrać pora.... i w miedzy czasie poślizgać :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Hehe rannym ptaszkiem to Ty nie jesteś Przydałby się dobry aparat to bym sobie pocpykał fotek w scenerii zimowej bo jak słońce zaświeciło to widoki bomba :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojci Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 a gdzie Ty masz słońce w Lublinie?? ja go jakoś nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Jakieś 15min temu wyszło na 2 minutki Teraz już się schowało :gwizdanie: Ogólnie rzecz biorąc siedzę na Felinie w robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puertoss Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 test palenia zdany... bez przypał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi