pastaldo Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 Możecie mi powiedzieć gdzie się znajduje dokładnie tor w Lublinie ??? http://www.mmlublin.pl/371360/2011/5/15/sssuper-drift-cup-tor-lublin?category=photos na diamentowej kierunek Bychawa ostatnio często jeżdze diamentową i nie wiedziałe i nie widziałem nigdzie żadnych oznaczeń
puertoss Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 nawet nie wiem czy tam są jakieś oznaczenia.... :gwizdanie:
pastaldo Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 nawet nie wiem czy tam są jakieś oznaczenia.... :gwizdanie: no własnie chyba niema bo nic nie widziałem. Podziel sie w którym dokłanie miejscu to obczaje sobie.
puertoss Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 łłoooo ale sie zajebawszy.... ul. ZEMBORZYCKA
pastaldo Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 aaaa no to juz jasne dlaczego nie widziałem przy diamentowej To ja sobie tam podjade kiedyś i zobacze jak to wygląda
puertoss Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 tylko musisz sie pospieszyć bo tor lublin przechodzi do historii.... (....co za debil.....e takie decyzje podejmują)
pastaldo Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 tylko musisz sie pospieszyć bo tor lublin przechodzi do historii.... (....co za debil.....e takie decyzje podejmują) Są ludzie i parapety ;(
puertoss Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 jak masz cały błotnik do wymiany to rób sobie abstrakcje ze starego.... frajda niezapomniana
Kowi87 Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Kowi Kowi co się stało co się stało? ;( A weź daj spokój dzisiaj podjade do znajomego i zapytam ile sobie policzy za klepanko i malowanie, jak przekroczy budżet to kupuje z alegro
puertoss Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Kowi Kowi co się stało co się stało? ;( A weź daj spokój dzisiaj podjade do znajomego i zapytam ile sobie policzy za klepanko i malowanie, jak przekroczy budżet to kupuje z alegro na bank przekroczy :gwizdanie: podwijaj rękawy
Kowi87 Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Puerto tak ogólnie graty przyszły, kasa poszła dzisiaj poleciało zamowienie na sruby do ASO, po 24 jedna sprawe przynajmniej zalatwie, zostanie mi teraz ten błotnik, na alegro licho z tym, tylko jedna aukcja 300zł wychodzi błotnik :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 A weź daj spokój ciamajda Ty to masz wiecznie jakieś problemy
Kowi87 Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 A weź daj spokój ciamajda Ty to masz wiecznie jakieś problemy a zebyś wiedział ostatnio to juz kórwicy dostaje pierw czujnik ABS później zbieżność tylnych kół radio bez ori wiązki czyli brak video(zamówiłem juz jeden fant z tym zwiazany) to teraz jeszcze ten błotnik
rafalekx Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Na Twoim miejscu bym już dawno to padło sprzedał
Kowi87 Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Na Twoim miejscu bym już dawno to padło sprzedał i co kupił kolejne padło w które bym ładował :gwizdanie: Nie dorosłem jeszcze na tyle zeby serią jeździć :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 i co kupił kolejne padło w które bym ładował :gwizdanie: Nie dorosłem jeszcze na tyle zeby serią jeździć :gwizdanie: Ja chciałem zmienić na Logana ale się nie udało Ale jeszcze wrócę do tematu bo dobry logan nie jest zły
Kowi87 Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 i co kupił kolejne padło w które bym ładował :gwizdanie: Nie dorosłem jeszcze na tyle zeby serią jeździć :gwizdanie: Ja chciałem zmienić na Logana ale się nie udało Ale jeszcze wrócę do tematu bo dobry logan nie jest zły pod wzgledem miejsca to bije na głowe audi jeżdzimy czasem wersja kombi, dwa rowery wchodzą na spokojnie i dalej siedzisz z tyłu bez problemu, ale osiagi... komfort... cisza... jednym słowem coś dla kopaczy tuneli :polew:
rafalekx Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 pod wzgledem miejsca to bije na głowe audi jeżdzimy czasem wersja kombi, dwa rowery wchodzą na spokojnie i dalej siedzisz z tyłu bez problemu, ale osiagi... komfort... cisza... jednym słowem coś dla kopaczy tuneli :polew: "logan" to przenośnia była A poważnie to walczyłem o focusa ale się nie udało, przynajmniej na tą chwilę
Kowi87 Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 pod wzgledem miejsca to bije na głowe audi jeżdzimy czasem wersja kombi, dwa rowery wchodzą na spokojnie i dalej siedzisz z tyłu bez problemu, ale osiagi... komfort... cisza... jednym słowem coś dla kopaczy tuneli :polew: "logan" to przenośnia była A poważnie to walczyłem o focusa ale się nie udało, przynajmniej na tą chwilę którego focusa
Rekomendowane odpowiedzi