PiotrekS Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 Ooo widzisz, brejdak specjalnie uchwycił tą małą szczelinkę nad lampą co by doprowadził to do takiego stanu jak trzeba a nie zdjęcia retuszował :gwizdanie: żałuję trochę, że swoim paździochem nie wpadłem, ale cóż. W galerii brejdaka tam jeszcze foty wozidła armiego można znaleźć.
Kowi87 Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 ja bym się na jego miejscu nie cieszył ktoś mu fotę zrobił niespasowanego przodu, zderzaka w kolorze fioletowym i ogólnie paździocha przeproś i wyjdź :wallbash:
PiotrekS Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 ja bym się na jego miejscu nie cieszył ktoś mu fotę zrobił niespasowanego przodu, zderzaka w kolorze fioletowym i ogólnie paździocha przeproś i wyjdź :wallbash: No całkiem co innego, teraz to b 5 battalyyon :gwizdanie: ten dwa din robi robotę u Ciebie w środku
PiotrekS Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 Musze lampe tylko podnieść do góry no i szpachla na błotnik dzisiaj kotka gdzieś tak przy 100 jebn@łem, to wariat wstał i spieprzył jeszcze z szosy ale na szczęście zderzak cały
rafalekx Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 przeproś i wyjdź :wallbash: wycieraczki ustaw jak należy uju!
Kowi87 Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 A co z nimi nie tak chciałbyś takie :polew:
rafalekx Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 A co z nimi nie tak chciałbyś takie :polew: mam lepsze Ustawione masz jak w cienko cienko i wielkie jak w tarpanie
mrogal Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 w licznikach z FISem są wskaźniki temp oleju nie we wszystkich chyba kazdy
Armi Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 kowi wczoraj widziałem tego granatowego avanta, ma czarną felę i niezłą glebę i jak mnie zobaczył to zaczął zapertalać po mieście pomyślał pewnie "to paput - szuka zawiechy i gleby trzeba spitalac bo zabierze" no i uciekał jeden hu zawiecha czy gleba [br]Dopisany: 30 Maj 2011, 09:59_________________________________________________tyle że jachał za mną i mnie gonił[br]Dopisany: 30 Maj 2011, 09:59_________________________________________________i armisteada wczoraj pod Tesco też widziałem Bitte tanken musiałem zajechać na tesco
Kowi87 Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 I po małym spocie nie było Cie u nas to gdzie ten konkurencyjny
paput Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 I po małym spocie nie było Cie u nas to gdzie ten konkurencyjny a kto był pod teskaczem?
pastaldo Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 I po małym spocie nie było Cie u nas to gdzie ten konkurencyjny haaa :> u mnie byli najpierw
Kowi87 Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 I po małym spocie nie było Cie u nas to gdzie ten konkurencyjny haaa :> u mnie byli najpierw A to cwaniaczki, niby spontan na telefon ale jednak widze zoorganizowany
pastaldo Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 I po małym spocie nie było Cie u nas to gdzie ten konkurencyjny haaa :> u mnie byli najpierw A to cwaniaczki, niby spontan na telefon ale jednak widze zoorganizowany
Rekomendowane odpowiedzi