rafalekx Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Luzna gume to ty bedziesz miec po spotkaniu z inspektorem... albo on;-) widzę paput masz przykre doświadczenia z przeszłości Inspektor dobry chłop ale nic z tego nie będzie... asystentka lepsza
mlodyy Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 o kurw... ale jajca okazało sie ze pan ma silnik 2.4 auto kupił miesiąc temu i handlarz nawiną mu bajkę ze to 2.8 BT w dowodzie jest jest 2.7 ale ze to warsie amerykańska i naprawdę to jest 2.8, jacy ludzie sa naiwni auto pewnie przyjechało jako wrak a tu wsadzili co było pod ręką
rafalekx Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 o kurw... ale jajca okazało sie ze pan ma silnik 2.4 auto kupił miesiąc temu i handlarz nawiną mu bajkę ze to 2.8 BT w dowodzie jest jest 2.7 ale ze to warsie amerykańska i naprawdę to jest 2.8, jacy ludzie sa naiwni auto pewnie przyjechało jako wrak a tu wsadzili co było pod ręką :polew: sorry ale to 2,4 skojarzyło mi się z paputem :polew:
mlodyy Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 ale jak można kupić auto niesprawdzający silnika
rafalekx Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 ale jak można kupić auto niesprawdzający silnika chciałem napisać: "zapytaj paputa" ale chyba dość, miałem mu przecież nie ubliżać zapomniałem sorry paput już nie będę No typo niezły... ale pewnie dla niego ten samochód to tylko samochód - pojazd do przemieszczania się z punktu A do punktu B, więc wiesz... takim ludziom to obojętne czym jeżdżą, może być lepiony z dwunastu, ważne że jedzie [br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 11:26_________________________________________________ może paput tez kupował 2,8BT :polew: K#rwa koniec! nie ubliżaj paputowi , to dobry chłopak jest, nie to co Kowi
mlodyy Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 powiedziałem mu o co chodzi i chciałem mu sprzedać cewkę do 2.4 do takiego silnika jak ma , gościu sie obraził powiedział ze sie nie znamy i na pewno ma silnik 2.8 BT . Zapytałem go gdzie widzi choćby jedna turbinę a odpowiedz mnie ro***bała ( a czy ja powiedziałem ze to jest 2.8 turbo !!! ) wydarł mordę i wyszedł
pastaldo Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 powiedziałem mu o co chodzi i chciałem mu sprzedać cewkę do 2.4 do takiego silnika jak ma , gościu sie obraził powiedział ze sie nie znamy i na pewno ma silnik 2.8 BT . Zapytałem go gdzie widzi choćby jedna turbinę a odpowiedz mnie ro***bała ( a czy ja powiedziałem ze to jest 2.8 turbo !!! ) wydarł mordę i wyszedł niech pójdzie gdzie indziej, ktoś mu sprzeda części do trabanta i będzie szczęsliwy
mlodyy Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 ale gościu nie wie co to znaczy BT moglem go zapytać co oznacza BT
rafalekx Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Luzik przecież 2,4 jedzie jak 2,8 BT :gwizdanie: Żeby nie było ja do paputa nie piję w tym momencie :decayed:
pastaldo Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 ale gościu nie wie co to znaczy BT moglem go zapytać co oznacza BT albo by w końcu gość dostał palpitacji serca i miałbyś go na sumieniu albo Cie pobił jakbys mu udowodnił że niema racji więc może lepiej że sobie poszedł Luzik przecież 2,4 jedzie jak 2,8 BT :gwizdanie: Żeby nie było ja do paputa nie piję w tym momencie :decayed: pewnie winni się tłumaczą
mlodyy Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 na najbliższym spocie będziecie mieli okazje przejechać sie rs4 2000r
rafalekx Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 na najbliższym spocie będziecie mieli okazje przejechać sie rs4 2000r Bida :decayed:
Kowi87 Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 na najbliższym spocie będziecie mieli okazje przejechać sie rs4 2000r kupiłeś to co najlepsze [br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 11:55_________________________________________________widze nie ma lalki designera na alegro, twoja to sprawka
mlodyy Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 kupie osłonę silnika od RS i parę znaczków chce sie poczuć jak ten gościu i po co tyle szukałem samochodu jak wystarczy parę dodatków i mam rs hehe[br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 12:01_________________________________________________ Bida decayed decayed Bida jak by ktoś przyjechał na spota RS-M to byś był pierwszy w środku
rafalekx Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Bida jak by ktoś przyjechał na spota RS-M to byś był pierwszy w środku RS-M?
mlodyy Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 jak by ktoś przyjechał audi RS4 [br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 12:09_________________________________________________może być heheh
rafalekx Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 jak by ktoś przyjechał audi RS4 może być heheh a ja wim... RS4 B5 już mi się trochę opatrzyło codziennie pod uczelnią w LU koleś stawiał. A wnętrze aż tak bardzo nie jest inne od dobrego wypasu w B5 Ale za kółkiem fakt że chętnie bym się przejechał
Rekomendowane odpowiedzi