rafalekx Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 :polew: Kowi ale przecież to ja zerwałem z Tobą więc nie masz prawa do tego typu tekstów
Kowi87 Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Nie wiem nie brałem jej, sprawdzisz i sie pochwalisz :polew: :polew:
paput Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Nie wiem nie brałem jej, sprawdzisz i sie pochwalisz :polew: :polew: łumi toto chociaż olej o terminie spuścić
rafalekx Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Za tego typu teksty w ryj dać powinienem dać Ale szkoda mi Was i Waszej chorej wyobraźni więc tylko Wam współczuję
paput Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Za tego typu teksty w ryj dać powinienem dać Ale szkoda mi Was i Waszej chorej wyobraźni więc tylko Wam współczuję ma nowe umiejętności :oklaski: +10 do sztuki dawania w ryj , +5 do chorej wyobraźni - możemy go wystawić w walce przeciwko Picachu
markus85 Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 Pany gdzie w Lbn. pogonie bebechy z kata?
kicker Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 Witam, czy może w Lublinie szykuje się jakieś spotkanie ? z chęcią bym pogadał ze 'znawcami' Audi A4 bo powoli przymierzam się do tego auta
paput Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 Witam, czy może w Lublinie szykuje się jakieś spotkanie ? z chęcią bym pogadał ze 'znawcami' Audi A4 bo powoli przymierzam się do tego auta wojewódzki jest w Opolu, a co do Lbn to coś powinniście sami zorganizowac bo aż wstyd na tak duże miasto
pastaldo Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 Witam, czy może w Lublinie szykuje się jakieś spotkanie ? z chęcią bym pogadał ze 'znawcami' Audi A4 bo powoli przymierzam się do tego auta jeśli chodzi o mnie to po następnej niedzieli jak będe w LBN niema sprawy można sie styknąć Witam, czy może w Lublinie szykuje się jakieś spotkanie ? z chęcią bym pogadał ze 'znawcami' Audi A4 bo powoli przymierzam się do tego auta wojewódzki jest w Opolu, a co do Lbn to coś powinniście sami zorganizowac bo aż wstyd na tak duże miasto wstyd, to kraść i z kobitki spaść
pastaldo Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 Pany gdzie w Lbn. pogonie bebechy z kata? sam się nad tym zastanawiałem ale albo brak czasu albo chęci itp
Kowi87 Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 Nie szykujcie sie jakis duzych wypłat za ten sam wkład, ja dostałem niecałe 60zł
pastaldo Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 Nie szykujcie sie jakis duzych wypłat za ten sam wkład, ja dostałem niecałe 60zł ile by nie było ale zawsze na piwo bedzie a tak sie wyrzuci
kicker Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 To znaczy że w Lbn nie ma spotkań?? Dostałem zaproszenie do Zamościa na pogaduchy ale do Lbn bliżej
Kowi87 Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Pozdro dla raflekxa zachczyłem o jego wieżeje dzisiaj w nocy, trafilismy do jakiejś młociny Pallazzo czy jak to tam sie zwało nawet dobry lokal, było co udeptać, jeszcze tam wróce
rafalekx Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Pozdro dla raflekxa zachczyłem o jego wieżeje dzisiaj w nocy, trafilismy do jakiejś młociny Pallazzo czy jak to tam sie zwało nawet dobry lokal, było co udeptać, jeszcze tam wróce w "pajacowie" byłeś to uważaj co tam deptasz na większości prokurator trzyma rąsię na pipce Swoją drogą było mówić bo byłem i jeszcze chwilę jestem w LRA ale na to "pajacowo" to ja bym się chyba z Tobą nie wybrał :decayed:
Kowi87 Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 A to co u "miejscowych" to "pajacowo" to jakaś rzeź
speedline Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Ja się zgłaszam, jeszcze nie byłem na żadnym zlocie, więc z chęcią przyjadę
rafalekx Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 A to co u "miejscowych" to "pajacowo" to jakaś rzeź :gwizdanie: zależy dla kogo... no ale :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi