mrogal Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 niezłe laski szkoda ze spalem :polew:
rafalekx Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Panowie trza mi dobry tani nocleg albo Bieszczady (np. Solina) albo Tatry Jak macie coś godnego polecenia jakieś namiary to czekam na info
pastaldo Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Panowie trza mi dobry tani nocleg albo Bieszczady (np. Solina) albo Tatry Jak macie coś godnego polecenia jakieś namiary to czekam na info wczasował sie będziesz? do roboty a nie na wywczasy
rafalekx Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 wczasował sie będziesz? do roboty a nie na wywczasy ile można... trza trochę odpocząć urlop jest, ekipa jest, termin jest, tylko kurfa miejsce nie wybrane... coś czuję że będzie spontan
pastaldo Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 wczasował sie będziesz? do roboty a nie na wywczasy ile można... trza trochę odpocząć urlop jest, ekipa jest, termin jest, tylko kurfa miejsce nie wybrane... coś czuję że będzie spontan jak to mówiłes? w avancie można sie spoko przespac więc juz nocleg masz nawet gdzie tylko sobie zazyczysz pewnie że trza odpocząć od odpoczywania w robocie
rafalekx Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 No niby tak ale wisz lepiej na łóżeczku i w godnych warunkach, żeby kawałek jakiejś łazienki było itp.
pastaldo Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Rafałek, Ty plejboju :polew: no no na spocie mnie zadziwił kto by pomyslał że on i dziewczyna w jednym namiocie :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Kowi nie chciał ze mną do namiotu to trza było se kogoś zorganizować żeby było cieplej
pastaldo Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 heheh jak najbardziej no a w takim towarzystwie to musiało byc Ci ciepło
rafalekx Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 heheh jak najbardziej no a w takim towarzystwie to musiało byc Ci ciepło a no było było
motyczka88 Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 no to kiedy zebranko najbliższe :> ???????????????????????????[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2011, 11:29_________________________________________________Może najbliższa niedziela 11,09 na ostatnim piętrze parkingu galerii OLIMP :naughty:
pastaldo Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 no to kiedy zebranko najbliższe :> ???????????????????????????[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2011, 11:29_________________________________________________Może najbliższa niedziela 11,09 na ostatnim piętrze parkingu galerii OLIMP :naughty: ja w niedziele odpadam bo mam w poniedziałek rano rozmow2e i nie da rady ale jak znajdziesz ekipe to śmiało organizujcie
rafalekx Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 ja w niedziele odpadam bo mam w poniedziałek rano rozmow2e i nie da rady ale jak znajdziesz ekipe to śmiało organizujcie co Ty tak tą rozmowę przeżywasz? są dwa wyjścia albo awans i podwyżka albo Cię wypierd@lą więc nie panikuj
pastaldo Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 ja w niedziele odpadam bo mam w poniedziałek rano rozmow2e i nie da rady ale jak znajdziesz ekipe to śmiało organizujcie co Ty tak tą rozmowę przeżywasz? są dwa wyjścia albo awans i podwyżka albo Cię wypierd@lą więc nie panikuj nie panikuje ale musze sobie powtórzyc pare rzeczy. A rozmowa to kwalifikacyjna na studia doktoranckie
rafalekx Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 nie panikuje ale musze sobie powtórzyc pare rzeczy. A rozmowa to kwalifikacyjna na studia doktoranckie :blink: łooo przejeb@ne...
pastaldo Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 nie panikuje ale musze sobie powtórzyc pare rzeczy. A rozmowa to kwalifikacyjna na studia doktoranckie :blink: łooo przejeb@ne... co to za podśmiec**jki
rafalekx Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 co to za podśmiec**jki oj tam oj tam... bo na uj Ci ten doktór
rafalekx Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 A to i tak nic nie da Bo wyżej się nie da :P
Rekomendowane odpowiedzi