Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:polew: niezłe laski

szkoda ze spalem :chytry::polew: :polew:

• Odpowiedzi 9.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie trza mi dobry tani nocleg albo Bieszczady (np. Solina) albo Tatry ;) Jak macie coś godnego polecenia jakieś namiary to czekam na info :)

Opublikowano

Panowie trza mi dobry tani nocleg albo Bieszczady (np. Solina) albo Tatry ;) Jak macie coś godnego polecenia jakieś namiary to czekam na info :)

wczasował sie będziesz?

do roboty a nie na wywczasy :decayed:

Opublikowano

wczasował sie będziesz?

ile można... trza trochę odpocząć :P urlop jest, ekipa jest, termin jest, tylko kurfa miejsce nie wybrane... :D coś czuję że będzie spontan :D

Opublikowano

wczasował sie będziesz?

ile można... trza trochę odpocząć :P urlop jest, ekipa jest, termin jest, tylko kurfa miejsce nie wybrane... :D coś czuję że będzie spontan :D

jak to mówiłes? w avancie można sie spoko przespac więc juz nocleg masz nawet gdzie tylko sobie zazyczysz :decayed:

pewnie że trza odpocząć od odpoczywania w robocie :wink4:

Opublikowano

No niby tak ale wisz lepiej na łóżeczku i w godnych warunkach, żeby kawałek jakiejś łazienki było itp. :)

Opublikowano

Rafałek, Ty plejboju :tongue4::decayed:

Opublikowano

Rafałek, Ty plejboju :tongue4::decayed:

:polew: :polew:

no no na spocie mnie zadziwił :shocked:

kto by pomyslał że on i dziewczyna w jednym namiocie :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

:blink::wtf:

Kowi nie chciał ze mną do namiotu to trza było se kogoś zorganizować żeby było cieplej :D

Opublikowano

heheh jak najbardziej no a w takim towarzystwie to musiało byc Ci ciepło :tongue4:

Opublikowano

heheh jak najbardziej no a w takim towarzystwie to musiało byc Ci ciepło :tongue4:

a no było było :P

Opublikowano

no to kiedy zebranko najbliższe :> ???????????????????????????[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2011, 11:29_________________________________________________Może najbliższa niedziela 11,09 na ostatnim piętrze parkingu galerii OLIMP :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

no to kiedy zebranko najbliższe :> ???????????????????????????[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2011, 11:29_________________________________________________Może najbliższa niedziela 11,09 na ostatnim piętrze parkingu galerii OLIMP :naughty: :naughty: :naughty:

ja w niedziele odpadam bo mam w poniedziałek rano rozmow2e i nie da rady ale jak znajdziesz ekipe to śmiało organizujcie :decayed:

Opublikowano

ja w niedziele odpadam bo mam w poniedziałek rano rozmow2e i nie da rady ale jak znajdziesz ekipe to śmiało organizujcie :decayed:

co Ty tak tą rozmowę przeżywasz? :D są dwa wyjścia albo awans i podwyżka albo Cię wypierd@lą :kox: więc nie panikuj :D

Opublikowano

co Ty tak tą rozmowę przeżywasz? :D są dwa wyjścia albo awans i podwyżka albo Cię wypierd@lą :kox: więc nie panikuj :D

nie panikuje ale musze sobie powtórzyc pare rzeczy. A rozmowa to kwalifikacyjna na studia doktoranckie :decayed:

Opublikowano

nie panikuje ale musze sobie powtórzyc pare rzeczy. A rozmowa to kwalifikacyjna na studia doktoranckie :decayed:

:blink: :blink: :blink: łooo przejeb@ne... :D

Opublikowano

:blink: :blink: :blink: łooo przejeb@ne... :D

co to za podśmiec**jki :przebiegly:

Opublikowano

co to za podśmiec**jki :przebiegly:

oj tam oj tam... bo na uj Ci ten doktór :P

Opublikowano

żeby być wyżej niż inżynier :decayed:

Opublikowano

A to i tak nic nie da :D Bo wyżej się nie da :D:P :P :P:bag: