rafalekx Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 To Ty nie wiesz z jakiej ja juz wszystko sie dowiedzialem od osób 3 skoro sam nie chciałes mi powiedziec :blink: o czym?
pastaldo Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 To Ty nie wiesz z jakiej ja juz wszystko sie dowiedzialem od osób 3 skoro sam nie chciałes mi powiedziec :blink: o czym? miales swój pierwszy raz? :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 miales swój pierwszy raz? :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: a bo to raz... parę razy się go miało ale ostatnio raczej nie zależy o czym mówisz chociaż w niedzielę pierwsz raz trafiłem taką mega okazję w sklepie Spodnie snowboardowe z 490 zeta przecenione na... 90 i rękawice snowboardowe rossignola ze 129 zł na... 29
pastaldo Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 miales swój pierwszy raz? :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: a bo to raz... parę razy się go miało ale ostatnio raczej nie zależy o czym mówisz chociaż w niedzielę pierwsz raz trafiłem taką mega okazję w sklepie Spodnie snowboardowe z 490 zeta przecenione na... 90 i rękawice snowboardowe rossignola ze 129 zł na... 29 to widze w rąblowie szalejesz?
rafalekx Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 to widze w rąblowie szalejesz? jeszcze nie ale ciuszki trza mieć Na Sylwestra jadę trochę poobijać tyłek
dominos993 Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Ja moge skoczyć jutro oblukać ten pojazd, przelejesz mi tylko za koszty gazu z LBN i na pifko xD Jak coś to dzwoń do mnie, tylko po 11, bo matury jutro pisze
Mike_G_A4 Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 http://otomoto.pl/audi-a4-s-line-C21763150.html Panowie mam pytanko do was czy ktoś może kojarzy to auto bo w opisie jest Lublin, pisząc do kolesia dostałem odpowiedź, że mieszka w angli i tam jest auto, pisze do mnie po angielsku i proponuję dziwne dostarczenia samochodu ale nie o to chodzi. Jakby ktoś kojarzył to proszę o info na PW z góry dziękuję pozdrawiam Mike.
pastaldo Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 http://otomoto.pl/audi-a4-s-line-C21763150.html Panowie mam pytanko do was czy ktoś może kojarzy to auto bo w opisie jest Lublin, pisząc do kolesia dostałem odpowiedź, że mieszka w angli i tam jest auto, pisze do mnie po angielsku i proponuję dziwne dostarczenia samochodu ale nie o to chodzi. Jakby ktoś kojarzył to proszę o info na PW z góry dziękuję pozdrawiam Mike. nie kojarze ale jesli pisze do mnie po angielsku i proponuję dziwne dostarczenia samochodu to zastanowiłbym się kilka razy zanim bym się zainteresował tym samochodem.
Mike_G_A4 Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 No nie przystanę na propozycje dostarczenie auta do mnie raczej sie po nie wybiorę osobiście mam czas mogę pozwiedzać, czekam na odp po pytaniu kiedy mogę je osobiście odebrać.
snajper1998 Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 http://otomoto.pl/audi-a4-s-line-C21763150.html Panowie mam pytanko do was czy ktoś może kojarzy to auto bo w opisie jest Lublin, pisząc do kolesia dostałem odpowiedź, że mieszka w angli i tam jest auto, pisze do mnie po angielsku i proponuję dziwne dostarczenia samochodu ale nie o to chodzi. Jakby ktoś kojarzył to proszę o info na PW z góry dziękuję pozdrawiam Mike. przeciez to walek
pastaldo Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Papuc co jest? babcie poznałes?
paput Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Papuc co jest? babcie poznałes? tak k***o
snajper1998 Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 chopy gdzie w lbl na sylwestra ??? macie jakies dobre sprawdzone miejsca ?
pastaldo Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 ja wybieram sie nad firlej fajne imprezy tam roba sylwestra
rafalekx Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 chopy gdzie w lbl na sylwestra ??? macie jakies dobre sprawdzone miejsca ? Zależy na jakiego Sylwestra chcesz Sporo ludzi chodzi do Kasyna Policyjnego na Narutowicza. Zawsze słyszałem spoko opinie. Ja osobiście tam nie byłem. Ja 2 lata temu byłem na balu lekko poza lublinem w stronę Zalewu, nie pamiętam nazwy lokalu. Gdybym miał iść tylko we dwoje to by była trochę lipa, bo wszyscy dookoła trochę drętwo się bawili A ja byłem małą ekipą więc było spoko A lokal ogólnie był ok, żarcie, kapela, itd. też W tym roku już od ponad miesiąca mam zaklepaną miejscówkę (a bardziej wyjazd) więc szukanie dopiero teraz miejscówki na sylwka wydaje mi się trochę za późno Ale jeszcze są miejsca więc dasz radę Słyszałem też że Pastaldo robi domówkę u siebie tylko jeszcze o tym nie wie :decayed: A Kowi robi bal pod hasłem: "sylwester z polsatem"
Kowi87 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 A rafalekx na nim bedzie główna atrakcją
Rekomendowane odpowiedzi