EmilAudi_LLE Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Pod Olimpem też będziemy stali obok siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Możemy zrobić raz pod Plazą, a kolejny raz pod Olimpem. I wtedy zadecydujemy gdzie będziemy się spotykać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmilAudi_LLE Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 spoko, mi to lotto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 no to jak tak parking podrożal to ja chyba jednak nie przyjade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choodyy Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 ja raczej się pojawię, może nikt nie wygoni za podtlenek lpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frajdej89 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 pozdro dla kierownika, blachy o koncowce 7907R kolor srebrny jak pamietam, avant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus85 Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Na tego spota nie dam rady przybyć, remont mi się przeciąga, ale na kolejnego w miarę możliwości się piszę, gdzie by nie był. Olimp jest dobrą alternatywą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekLeczna Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Chlopaki ja na tego odpadam nie dam rady... :/ Ale na nastepny na pewno bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magicbattle Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 to ile wkoncu bedzie tych audiczek bo zaraz nikogo nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmilAudi_LLE Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Ja niestety odpadam z tego piątku.. W Przyszły piątek będę na milion% Chociaż wstyd taką krypą zajeżdżać do was... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moreno27 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Zwykle bywam na spotach w piątki przy McDonald...ale jako, że od soboty jestem szczęśliwym posiadaczem Audi to i do Was mógłbym podjechać o ile można:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Każdy może No a ja odpadam wyjazd niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarusKK Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 w końcu po tygodniu podlączony do internetu :) Pozdrowionka dla Kolegi którego błękitna Audiczka stała w niedziele pod olimpem LJA.... I kolegi który dzis stał na Wojciechowskiej z zółtymi halo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moreno27 Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 To jak przyjeżdża ktoś dzisiaj na spot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choodyy Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 no ja się pojawię napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Ja też będę Wpisywać się i robię listę w pierwszym poście na samej górze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 i ja postaram sie wpasc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magicbattle Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 ja tez wpadne pierwszy spocik w rodzinnych stronach zobaczymy co tam u nas slychac ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekAJM Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Zrobie niespodzianke i nie powiem czy przyjade ! haaa Do zoba na -2. po wjeździe na parking jedzcie na maxa w prawo i na końcu parkingu bedziemy sztać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Jasna cholera dopiero dojechałem do Lublina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi