Armi Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Paput a na zimnym silniku bez wciśnietego sprzęgła pali od strzała?? a na rozgrzanym juz nie??? Lepiej żeby tak nie było :gwizdanie:
pastaldo Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Paput a na zimnym silniku bez wciśnietego sprzęgła pali od strzała?? a na rozgrzanym juz nie??? Lepiej żeby tak nie było :gwizdanie: Dlaczego?
Armi Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Paput a na zimnym silniku bez wciśnietego sprzęgła pali od strzała?? a na rozgrzanym juz nie??? Lepiej żeby tak nie było :gwizdanie: Dlaczego? Problemy z pompą wtryskową I wtedy albo regeneracja albo zmiana mapy wtrysku. Można odpiąć czujnik temperatury, wtedy automatycznie idzie więcej paliwa (takie oszukanie komputera, że niby silnik zimny jest). Ale to rozwiązanie tymczasowe.
pastaldo Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 No fakt zgadza sie. A regeneracja nie mały koszt. ja będe robiłe pełne uszczelienie pompy vp37 powiedzieli mi z montażem, demontarzem i ustawieniem ciśnien i czyszczeniem i potem w samochodzie pełne ustawienie 500zł. Niestety ale na oko za tyle kasy wyleci mi paliwa po miesiącu jazdy :/
Kowi87 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 paput podjedź do mateusza, zróbcie pełna diagnostyke i wrzuc na forum, bo takto będziemy gdybać, a moze to poprostu znowu zchrzaniony kąt wtrysku, albo inna pierdoła A ja tym czasem ide spać, do niedzieli Panowie
paput Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 I tak i tak nie pali dobrze bez sprzęgła czasem bez sprzęgłą zdarzy mu się od strzała i nie ma reguły ciepły czy zimny
pastaldo Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Widziałem paput wątek z tym że autko skasowałeś Trzymaj sie stary.
pastaldo Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 A co sie dokładnie stało jesli można wiedzieć bo z tamtego watku nie wiele zrozumiałem.
paput Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 A co sie dokładnie stało jesli można wiedzieć bo z tamtego watku nie wiele zrozumiałem. wjechałem na stopie w bok laguny
pastaldo Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 A co sie dokładnie stało jesli można wiedzieć bo z tamtego watku nie wiele zrozumiałem. wjechałem na stopie w bok laguny No tyle to widziałem ale to co ślisko było i nie wychamowałes czy poprostu nie zauwazyłes i klops?
paput Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 w ogóle nie hamowałem 80km/h i jeb ;( ale było uderzenie
pastaldo Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 w ogóle nie hamowałem 80km/h i jeb ;( ale było uderzenie To próbowałeś przejechac skrzyżowanie na farta czy czyms ci ten facet w lagunie zasłużył i chciałes go dojechać?
paput Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 w ogóle nie hamowałem 80km/h i jeb ;( ale było uderzenie To próbowałeś przejechac skrzyżowanie na farta czy czyms ci ten facet w lagunie zasłużył i chciałes go dojechać? znak był załonięty przez drugi i nic nie było widać że to skrzyżowanie
rafalekx Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 znak był załonięty przez drugi i nic nie było widać że to skrzyżowanie Pierwszy raz tamtędy jechałeś? Czy zaćmienie? A pasażerowie laguny jak? Bo dzwon niezły musiał być
rafalekx Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 nawet nie hamowałem No to wiem ale jak ludzie z laguny? Wszystko z nimi ok?
pastaldo Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 No jak pisał że przy 80/h to dzwon był konkretny. No cóz bywa i tak. Ważne że nikomu nic powazniejszego sie nie stało choć szkoda autka
rafalekx Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 No jak pisał że przy 80/h to dzwon był konkretny. No cóz bywa i tak. Ważne że nikomu nic powazniejszego sie nie stało choć szkoda autka dlaczego nie napisał co z ludźmi z tego drugiego samochodu Bo strzał w bok od auta jadącego 80 km/h... Mam nadzieję że nikt nie siedział po tej stronie co był strzał.
pastaldo Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 No mogło byc różnie. 80/h w bok to chyba masakra. Nie wiem może w szoku chłopak jeszcze i dlatego nic nie napisał. Nawet bardzo się nie dziwię jeśłi tak jest
Rekomendowane odpowiedzi