rafalekx Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 2 głosy "za" rąblów jak narazie słuchamy co dalej....? :gwizdanie: A nauczycie mnie? bo ja z chęcią i również po nowym roku się piszę
puertoss Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 2 głosy "za" rąblów jak narazie słuchamy co dalej....? :gwizdanie: A nauczycie mnie? bo ja z chęcią i również po nowym roku się piszę sie okaże czy masz do tego smykałke jakieś tam podstawy z zeszłego sezonu mam to bedzie widac ile bruzd sie zebami zrobi
Kowi87 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ja to sie nie pisze na imprezy narciarskie to nie dla mnie sporty :gwizdanie:
puertoss Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ja to sie nie pisze na imprezy narciarskie to nie dla mnie sporty :gwizdanie: to możesz patrzeć i pić piwo [br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 22:26_________________________________________________i pilnować grilla :> to jest wyzysk dopiero :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ja to sie nie pisze na imprezy narciarskie to nie dla mnie sporty :gwizdanie: to możesz patrzeć i pić piwo [br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 22:26_________________________________________________i pilnować grilla :> to jest wyzysk dopiero :gwizdanie: to ja popilnuje grila
rafalekx Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 sie okaże czy masz do tego smykałke jakieś tam podstawy z zeszłego sezonu mam to bedzie widac ile bruzd sie zebami zrobi No właśnie chcę spróbować Jakie ochraniacze se kupić na tyłek? Ja to sie nie pisze na imprezy narciarskie to nie dla mnie sporty :gwizdanie: oj no chodź Ja też nic a nic nigdy nie jeździłem chcę się nauczyć, bo lipa, dużo ludzi umie a człowiek zacofany i nigdy nie jeździł
puertoss Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 sie okaże czy masz do tego smykałke jakieś tam podstawy z zeszłego sezonu mam to bedzie widac ile bruzd sie zebami zrobi No właśnie chcę spróbować Jakie ochraniacze se kupić na tyłek? Ja to sie nie pisze na imprezy narciarskie to nie dla mnie sporty :gwizdanie: oj no chodź Ja też nic a nic nigdy nie jeździłem chcę się nauczyć, bo lipa, dużo ludzi umie a człowiek zacofany i nigdy nie jeździł zadnych ochranaczy.... kwardym trzeba byc
rafalekx Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 zadnych ochranaczy.... kwardym trzeba byc nie piertol Se kupię 3 pasy gaci z pianką chroniącą i założę 20 par spodni i wsadzę 3 poduszki jaśki
puertoss Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 zadnych ochranaczy.... kwardym trzeba byc nie piertol Se kupię 3 pasy gaci z pianką chroniącą i założę 20 par spodni i wsadzę 3 poduszki jaśki etam.... daje rade na zywca
rafalekx Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 etam.... daje rade na zywca nie wiem jak Ty ale ja nie mam dużej tłustej d#py więc mnie zaboli
Sebek (-_-) Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 jako obserwator tez mogę się zjawić jeśli termin będzie przystępny
rafalekx Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 [quote name=Sebek () ] jako obserwator tez mogę się zjawić jeśli termin będzie przystępny No jasne... same obserwatory i kibice co michę cieszą jak se d#pę będę obijał
pastaldo Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ja tez się pisze jakby coś Chłopaki Solar i Puertoss ogladaliście tego anglika w tym Chełmie? Co z tymi drzwiami dla mnie??
Kowi87 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 [quote name=Sebek () ] jako obserwator tez mogę się zjawić jeśli termin będzie przystępny No jasne... same obserwatory i kibice co michę cieszą jak se d#pę będę obijał Rafalekx ale przecież jestesmy z tobą :gwizdanie: wspieramy Cie :polew: :polew:
Sebek (-_-) Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 [quote name=Sebek () ] jako obserwator tez mogę się zjawić jeśli termin będzie przystępny No jasne... same obserwatory i kibice co michę cieszą jak se d#pę będę obijał spokojnie nikt się nie będzie śmiał
rafalekx Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Rafalekx ale przecież jestesmy z tobą :gwizdanie: wspieramy Cie :polew: :polew: ja się chcę nauczyć i tyle w tym temacie A początki zawsze są trudne [quote name=Sebek () ] spokojnie nikt się nie będzie śmiał jaaasne
pastaldo Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ja się zastanowię czy się śmiac czy nie Ale mnie w narty raczej nie wciśniecie :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ale mnie w narty raczej nie wciśniecie :gwizdanie: A może w deskę? :gwizdanie:
pastaldo Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ale mnie w narty raczej nie wciśniecie :gwizdanie: A może w deskę? :gwizdanie: To żeś kolego zażartował Nie mam za bardzo przekonania do nart a Ty mi deske proponujesz
Rekomendowane odpowiedzi