pastaldo Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 No to już całkiem ciekawie wyglada :polew: Pomyślę nad zgłebieniem umiejętności jazdy na "jabłuszku"
puertoss Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 etam.... daje rade na zywca nie wiem jak Ty ale ja nie mam dużej tłustej d#py więc mnie zaboli tez takowej nie posiadam takze bez stresu[br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 06:08_________________________________________________ Ja tez się pisze jakby coś Chłopaki Solar i Puertoss ogladaliście tego anglika w tym Chełmie? Co z tymi drzwiami dla mnie?? w stanie zajebiaszczym... dajesz ze swoim autem do porównania i bedzie ok nie obite ani nic
pastaldo Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 etam.... daje rade na zywca nie wiem jak Ty ale ja nie mam dużej tłustej d#py więc mnie zaboli tez takowej nie posiadam takze bez stresu[br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 06:08_________________________________________________ Ja tez się pisze jakby coś Chłopaki Solar i Puertoss ogladaliście tego anglika w tym Chełmie? Co z tymi drzwiami dla mnie?? w stanie zajebiaszczym... dajesz ze swoim autem do porównania i bedzie ok nie obite ani nic Super a pytaliście mniej więcej ile gośc ceni te drzwi? I kiedy moglibysmy się styknąc na takie oględziny to bysmy sie spotkali i byście może doradzili :gwizdanie:
puertoss Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 ile??? hmmmm... zapomniałem... gość do 16-17gdzies jest codziennie ale pewnie da sie dogadać... tylko trza jaj jest jasno bo po ciemku to se mozna... "po palcu"
pastaldo Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 ile??? hmmmm... zapomniałem... gość do 16-17gdzies jest codziennie ale pewnie da sie dogadać... tylko trza jaj jest jasno bo po ciemku to se mozna... "po palcu" No zgadza się. Dziś chyba odbiorę samochód od pompiarza i nie wiem czy do końca tyg roboczego sie uda mi wyrwać. No chyba że może urwę się z pracy wcześniej tak żeby w Chełmie byc koło godz 15 jak kończycie robote to można by mini spotkanie z oględzinami zrobic Z tym że dokładnie sie jeszcze dogadamy jak będe wiedział kiedy dam radę. Dzieki za zainteresowanie i pomoc
wojci Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 e jak na jazdę na jabłuszku to i ja się piszę mam nawet w piwnicy takie w dobrym stanie ja niestety też nie jestem jeżdżący na nartach
pastaldo Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 No więc bedzie dwa teamy Narciarze i "Jabłuszkowcy" To będziemy wojci szaleć na jabłuszkach
pastaldo Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 ja mam dwa więc mogę jedno pożyczyć W takim razie zamawiam :polew:
puertoss Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 teraz ustalmy date?! wekend czy na tygodniu??? bo jak na tygodniu to urlop trzeba sobie planować a i ludzi raczej mniej na tygodniu [br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 10:25_________________________________________________a i zobacze co da sie zdzialac w rąblowie z jakims ognichem czy da rade tam zrobic
wojci Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 no weekend raczej, chociaż jak dla mnie może być i na tygodniu
pastaldo Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Ja bym szczerze mówiąc był za weekendem. Własnie o to chodzi że w eekend łatwiej się wyrwać, można zabrać kobiety ze soba i będzie powiedzmy imprezowy dzień w śnierznej klubowej scenerii Moja propozycja koło 15 stycznia
puertoss Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Ja bym szczerze mówiąc był za weekendem. Własnie o to chodzi że w eekend łatwiej się wyrwać, można zabrać kobiety ze soba i będzie powiedzmy imprezowy dzień w śnierznej klubowej scenerii Moja propozycja koło 15 stycznia jestem za teraz co reszta na to???
puertoss Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 SPOT WOJEWÓDZKI RĄBLÓW 15 STYCZEŃ i co tak zostaje??? (data i miejsce??)
pastaldo Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 SPOT WOJEWÓDZKI RĄBLÓW 15 STYCZEŃ i co tak zostaje??? (data i miejsce??) To jest nas dwóch Dopisujcie się chłopaki i dziewczyny
Sebek (-_-) Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 czwarty jeśli żadne zaliczenie/poprawka nie trafi się :gwizdanie:
puertoss Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 + dwóch chełmiaków pewnie sie skusi :gwizdanie: to już sześciu
mrogal Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 + dwóch chełmiaków pewnie sie skusi :gwizdanie: to już sześciu no jak nas czyms skusisz? a gdzie to je? nie dales mi kratki cycku
Rekomendowane odpowiedzi